Je dieťa riešením problémov v manželstve?
Spravili by ste si dieťa keby ste po ňom veľmi túžili aj keby Vám to v manželstve nefungovalo? My sa stále hádame máme tichu domácnosť a prestali sme sa snažiť o dieťa. Mne je to dosť ľúto tešila som sa veľmi. Manžel ma aj veľmi v návale hádky sotil a škaredé slová určite ho už nemilujem. On nechce to ukončiť a ja sa trápim.
Žiadna príčetná žena neprivedie dieťa do nefungujúceho vzťahu.
Zachvilku ťa zbije. Nefunkcny vzťah to fakt dieta potrebuje. Nestačí že sa trápis ty? Ak si myslíš že dieťa vás vzťah zázračne zlepší a chlapa zmení tak to je blbosť storočia. Ak chces dieta nájdi si na to najskôr vhodného partnera. A čo záleží na tom že muž chce v tejto dráme pokracovat? To sa budeš trápiť celý život lebo chlap to takto chce? No ja žasnem a čo je on? Riaditel zemegule?
@anonym_autor prečítaj si po sebe tú prvú otázku. Ak na to potrebuješ odpoveď druhých ľudí lebo sama nevieš akú blbosť si napísala tak si yo prečítaj tretí krát. Ako vážne? Dieťa má byť plánované vo funkčnom harmonickom vzťahu, nie že ty máš problém ale chceš dieťa tak hold, urobím to lebo ja chcem. A neriešim že partnera nemilujem, nechcem s ním byť a je ku mne agresívny. To dieťa ti má byť nálepkou na bobo? Bože ženy rozmýšľajte trochu.
Máš 30 r a snažis sa o dieta s úplne nevhodným chlapom. No keď dieta stále nie je asi ma ta dušička viac rozumu ako ty. Do takéhoto vzťahu priviesť dieta 🤦bože môj. Ženy toto nikdy nepochopím. Psychika robí vela. Aby to ešte nebolo tak že keď nájdeš odvahu odísť zadarí sa príčetný normálny chlap a o dieťa sa ani nebude treba snažiť. Veľa ženských problémov spôsobujú rozhádzané hormóny a psychika a na to všetko pôsobí stres a napätie v ktorom žiješ. A ten stres a napätie spôsobuje aj život s nevhodným partnerom. Je to všetko prepojené. Do tohto vzťahu si preboha dieťa nerob ako dieťa magora vie o čom hovorím. Máš 30 !!!!!! Haló. Nie 50 !!!! Tak začni používať hlavu sleduj správanie chlapa nie jeho reči vypni city a konaj toto nevyrieši dieťa
Urobiť si dieťa v nefunkčnom manželstve... to je ako keď si sadneš do lietadla a pozeráš sa na technikov ako k lietadlu prilepujú krídlo lepiacou páskou... veľa šťastia...
@anonym_autor ked mate teraz problemy tak ked budete mat dieta to bude este horsie
@anonym_autor do tohto ani skrecka, nie tak dieta
Dieťa zlepší manželstvo, ale až ôsme v poradí. pozor na to.
Dieťa otestuje (a to poriadne) aj to najlepšie a najfunkčnejšie manželstvo.
Ale ja tak akosi rátam s tým, že to urobíš. Potom treba myslieť na to, že keď bude horšie (a bude), tak rozvod bude znamenať to, že už do smrti budeš mať na krku zaveseného aj otca svojho dieťaťa. A ak má nejaké náznaky magorstva už teraz, počkaj potom.
Druhá možnosť je, že si zvykneš, povieš si, že deti vyrastali aj vo vojnách a prežili a prežiješ svoj život bez náklonnosti k mužovi.
@anonym_autor a ty už dieťa máš, keď ako píšeš ďalšie už nechceš a preto nemáte sex ?
Chore myslenie toto
Dieta to urcite poriesi … dalsia generacia potrebuje tiez dalsieho nevyrovnaneho jedinca. S prepacenim toto sa neda inac oznacit ako hlupa zena … Bez ohladu na situaciu, proste chcem dieta je jedno aky chuj ho spravi a potom vyplakavat kvoli €, skaredym slovam, hadkam atd naozaj ako zviera … pud nad rozum … este aj to zviera ma vacsi pud sebazachovy
@anonym_autor ani nahodou! Dieta aj harmonicky vztah preveri…do neisteho vztahu dieta urcite nie
Rodičovstvo preverí aj tie najdokonalejšie páry. Neviem ci predstaviť priviesť dieťa do nefungujuceho vzťahu.
Nie, dieťa nie je náplasť na nefungujúce manželstvo. Lepšie to nebude. Teda to by sa musel stať zázrak, ak by áno
budu trpiet vsetci a to dieta najviac... nesranduj prosim ta, najdi si niekoho normalneho a potom ries dieta
@anonym_autor dieťa nikdy nie je riešením problémov v manželstve, príchod dieťaťa preverí a prevetrá aj silné vzťahy, nieto problémové, prečo chceš robiť zbytočné problémy sebe a hlavne dieťaťu?
Nie je to žiadne riešenie, dieťa je do veľkej miery skúška vzťahu a keď už to teraz nefunguje, ver,že pri dieťati sa budete hádať ešte viac a odnesie si to najviac to dieťa.
@anonym_autor preto nemozes otehotniet, lebo to tak ma byt, tak to nesil.
Chudak ten clovek co k vam pride, toto mu chces naozaj spravit? Bud s nim skoncis ako slobodna matka, alebo to bude musiet znasat az do dospelosti a potom od vas utecie v tom lepsom pripade. V tom horsom ho to poznaci a len mu svojim nefungujucim vztahom dodrbkate cely zivot. Za mna NIE.
@anonym_autor Autorka prepac co poviem, ale ist len pre tuzbu do toho,aby si si ty nieco splnila je nezodpovedne a sebecke. To fakt by si dokazala mat dieta v takom prostredi a "na drobec, ved toto je normalne takto zit"?!? Kriste pane, toto naozaj nenapise kompletna zena, prepac🤦♀️ Sama si napisala,ze teraz sa hra na dobreho...vidis ake realne pravdive slovo si tam pouzila- HRA SA...uz to ti ma dat stopku v mozgu. Ty by si mala od takeho odist a nie este uvazovat nad dietatom s nim...Mas 30 a aj ked mas PCOS tak stale si mozes najst normalnejsieho chlapa, s ktorym ti ta tuzba vyjde, aj keby napr. za dopomoci IVF. Vezmi aspon tu stipku rozumu co ti tam niekde v podvedomi ostala a dekuj sa od neho.
@anonym_autor Ten ti dáva toľko znamení, aby si od neho odišla a ty ešte špekuluješ? Po 1. si masochystka a po 2. tebe by som zakázal mať dieťa, keď sa nemáš natoľko rada, aby si priviedla na svet dieťa s niekým, kto si ťa neváži ako ženu a nevážil by si ťa ani ako matku tvojho dieťaťa. Už v prenatálnom období (v tvojom bruchu) by toto dieťa trpelo, pretože všetky tvoje traumy, stresy by sa prenášali na neho. Takéto dieťa má potom komplexy a traumuly na cely život a čo je najhoršie, že si k sebe nájde takého CHUJA ako máš aj ty 🤷🏻♀️.
@anonym_autor ja mám tak deti, aj napriek tomu že som vedela že sa rozchadzame, vedela som že náš vzťah už nič nezachráni, deti som chcela, milujem ich a milujem byť mamou. Starám sa teraz o tri deti sama, neľutujem ani jediný deň že som do toho šla, kým boli maličké bolo to náročné na čas, teraz je to už lepšie. Zabezpečené sú, nechýba im nič, až na ten pocit že vyrastajú v dokonalej rodine. Ale nevyrastaju v hádkach, v súdnej domácnosti, máme spolu pekný vzťah, žijeme si kľudne, víkendy vždy niečo spolu podnikáme aj v bežný týždeň ak je čas, užívame si cestovanie, spoznávanie, dovolenky, tvoríme rodinu kt. trávi čas spolu aj keď bez chlapa. Vedia kde je ich domov a čo je rodina. Ak vieš seba aj deti dostatočne zabezpečiť aj časovo aj finančne, musíš rátať s tým že vaše manželstvo možno ďalšie dieťa nenesie a si im ochotná robiť mamu aj otca, tak prečo nie. Deti život ženy napĺňajú, u mužov je ten pocit iný.
Ty to nemas v hlave v poriadku…kolko tem este zalozis? Nie v tvojom pripade by som si ziadne dieta nerobila.
@anonym_autor urcite nie. Ak ti partner teraz nie je oporou, budes trpiet este viac. Starostlivost o dieta je narocna a je fajn, ak je partner pri tebe-psychicky aj fyzicky. Vies co stoji zato? Najst si noveho partnera, ktory si ta bude vazit. Hlavne ty sa nastav tak, ze zato stojis a mas nato, aby si bola s niekym, kto si ta vazi a respektuje. Jasne, vymena nazorov, hadky to je vsade, ale da sa to aj bez sácania a pod.
Chceš dieťa na záchranu manželstva?
Veľký omyl.......
Neviem si predstavit, mat sex s niekym,koho neznasam, nieto este sa nechat takym debilom dobrovolne oplodnit. Je ti jasne, ze to dieta ti ho bude neustale pripominat? Naozaj to potrebujes ku stastiu?
@anonym_autor preboha, určite nemaj a deti s týmto mužom! Boh vie, prečo nemôžeme mať spolu deti. Rozchod bez dieťaťa bude pre Teba oveľa ľahší bez dieťaťa.
S týmto chlapom by som nebola už ani minútu svojho času.
Máš na lepšieho! Držím palce!

Jasne, aspon 4. Urcite sa pri dieti zmeni 🙄