Je fotenie dieťaťa príliš veľa?
Mame v rodine podnikateľa teda pracuje iba z domu. Jeho žena je na materskej. Ich dieťatko ma už rok. Odkedy majú dieťa všade ho fotí. Prvý pohľad z okna na rukách. Prvá kaša. Prvé jablko nastrúhane.Každú návštevu u lekára. V čakárni. Cesta autom k lekárovi. Atď. Nemôže z domu lebo dieťa je na neho naviazané viac ako na mamu. keďže celé dni je doma s manželkou a dieťatkom. Ja si neviem predstaviť v našom malom mestečku aby u pediatra takto pobehoval s foťákom v ambulancii. Nie je to až veľmi? A ci neskor keď dieťa pôjde do škôlky ci nebude plakať viac za oteckom? Lebo keď klasický otec pracuje niekde vo firme tak 8h.nie je s dieťatkom. Len mamka je s dieťatkom doma.
@janai1 nevadí mi to.. Je to niekde napísané že mi to vadí? To si asi čítala inú debaru na fóre.
Otecko sa z dieťatka teší a je rád že má prácu z domu ktorá mu umožňuje že môže byť s ním.
@lenicka999 áno tak je to
Nie, čítala som iba tvoj príspevok : "A ci neskor keď dieťa pôjde do škôlky ci nebude plakať viac za oteckom? Lebo keď klasický otec pracuje niekde vo firme tak 8h.nie je s dieťatkom. Len mamka je s dieťatkom doma."
Takže ešte raz, keď plače za matkou tak podľa teba je to okej ale keď plače za otcom tak to už je problém?
nevidim na tom absolutne nic zle, je to kazdeho rozhodnutie ako casto a kedy bude dieta fotit
mimochodom nas maly plakal za manzelom tiez a to muz robil klasicky uvazok, vo volnom case sa mu ale venoval maximalne a kde presne je rozdiel, ci je dieta naviazane na toho alebo onoho rodica - ci automaticky je to zle, ked na otca ale v poriadku, ked na mamu?
@petamich nie je to vôbec zle. Najlepšie je keď dieťatko v škôlke neplač vôbec .je to fakt invidualne u deti
@janai1 milá Janka kľud. Nie je to problém.
Nieje to veľa a nech si ho fotia kde len chcú
@klip0 ok diky
Je to jeho vec.
Ok, tak odpoviem ti normálne. Dnes je čoraz častejšie ze muži sa starajú o svoje deti od bábätka, prebaluju, kŕmia, niektorý idú na materskú dovolenku, skratka budujú si s dieťaťom vztah už od samého začiatku.
Ze všetko fotí sa ti môže zdať prehnane, možno aj je, ale toto robia skoro všetci už odkedy majú bezne rodiny foťáky …
Najviac fotiek malo vzdy prvorodené dieťa vo svojom prvom roku.
Druhorodené už ma tých fotiek tak polovicu
Tretie, štvrte dieťa kolkokrat ani svoje vlastne fotky nema, všade je na foto so svojimi súrodencami
Schválne pozrite si svoje fotky co ste fotili svoje deti alebo rodinne fotoalbumy z vášho detstva. Všade je to takto
Ked bude otecko všade fotiť puberťáka ako papká, ako sa kúpe, ako sedí u doktora tak až vtedy to bude naozaj divne
Zaujimave, že vobec nikoho nenapadlo, či je to dietatu prijemné . Že mu furt niekto chodí za zadkom a fotí. Nemuselo by si na také zvykat...a rodič zase len ten mobil v ruke.
Ahoj, ja ale nerozumiem, kde je tu vlastne ten problém...že nejaké (pre Teba vlastne cudzie) dieťa niekto stále fotí, alebo že je viac naviazané na otca ako na mamu? A aj keby obidve...aj tak tu nevidím žiadny ,,problém,, 🤔
@danyelia no problém. Koniec debatky.peknu nedeľu.
@lujza123 ďakujem za odpoved
A nie je to jedno, či bude v škôlke plakať za tatom alebo za mamou? 🤔 Či za mamou je to ok a za tatom to nie je ok? Za mňa je super, že tato je s nimi ochotný tráviť čas 24/7. Vieš koľko je tatov, ktorí radšej utekajú do roboty a ešte si aj dobrovoľne vezmú nadčasy a doma tvrdia ako majú veľa roboty? 😂
Ľudstvo je choré, stačí ignorovať.
@mikadooo neviem. Nepoznám štatistiky čísel. Dik za nazor
@anita6666 ok
Ale je, je to veľa a je to trápne a smiešne....otecko sa bude starať do všetkého, aj keď dieťa bude mať 20, 30....a dnesní mladí si to neuvedomujú, len sa sťažujú na hnusnú svokru...atď, ale títo všadefotím...budú tiež len takí 😀
je mi luto toho dietata (mrte fotiek na nete), inak by som to neriesila...
@sinusoida jaj trápne smiešne lebo otec je plnohodnotný rodič? Jooj tak to mi je ľúto že máš doma neschopaka, ktorý nemá zaujem o dieťa. Ale vdakabohu, že dnešni muži si uvedomujú, že sú dôležití pre vývoj dieťaťa rovnako ako mamy. Tým pádom nemusí žena padať na ústa od únavy, ale muž ju vie plnohodnotne zastúpiť. A, že sa teší tak si fotí dieťa? Je super digitálna doba aspoň dieťa bude vedieť o svojom detstve viac než mali možnosť generácie pred nami. Neviem z čoho usudzuješ, že sa bude starať v zlom a, že jr niečo zlé ak sa rodič zaujíma o dieťa aj v dospelosti... Kristepane, ak toto nie je závisť tak už neviem čo.😀
Nie je to vela ale ked ti to vadi je velmi jednoduche riesenie ho na socialnych sietach nesledovat. A nech sa tesi zo svojho dietata a foti kde chce kolko chce . Ži a nechaj žit.
tu nedostanes normalne odpovede. tu si zeny chodia vybit frustraciu za ruskom anonymity a s pocitom, ze je to dovolene tu na druhych zenach nenechaju nitku suchu. Vsimam si to v mnohych diskusiach. Inak, podstatna otazka - otec tie fotky zdiela na internete alebo len foti pre seba?
Ano, je to chore a nie je to tvoja vec a nezavid.
Teba do toho nic nie je, staraj sa o seba a nie je to vela.
Mne príde síce trochu cez fotiť dieťati všade a každý prd, a vešať to na sociálne siete ale teda každého vec. A nepríde mi divne ze je dieta naviazané viac na otca ako na matku. Otec je rovnaky rodič ako matka. A toto dieťa má šťastie ze ma oboch rodičov doma a nič mu nechyba
nie je to vela..."uz rok" je este strasne malo, dieta na matku je naviazane prve roky velmi...fotenie kazdeho kroku je kompenzacia narocnosti a/alebo zaluba matky, ja som denne mala niekolko fotiek a videi maleho niekolko rokov
Je super, ze obidvaja mozu s dietatom travit cas. A ano pri prvom sme aj my fotili kazdy prd, no a co 🤷🏼♀️

@monsterablue trapi ma ze ľudia majú nízke platy ze ceny potravín išli tak hore ale nedala som to do fóra..