icon

Je ignorovanie vo vzťahu normálne?

29. aug 2025

Je podľa vás ignorácia vo vzťahu normálna? Napríklad nenapísala som mu dobru noc a cely deň ma ignoruje.

Strana
z2
anonym_1611db
29. aug 2025

Pochopil to že nemáš záujem, čo sa čudujes?

autor
29. aug 2025
@anonym_1611db

Pochopil to že nemáš záujem, čo sa čudujes?

@anonym_1611db lebo som večer zaspala a nenapisala som dobru noc tak už nemám záujem?

anonym_1611db
29. aug 2025

Presne tak

evcagabi
29. aug 2025

Ty mas 14r?

autor
29. aug 2025
@evcagabi

Ty mas 14r?

@evcagabi nie nemám . Prečo?

anonym_666aa7
29. aug 2025

@anonym_autor a ráno si mu napísala dobre rano

evcagabi
29. aug 2025
@anonym_autor

@evcagabi nie nemám . Prečo?

@anonym_autor keby mas tak by som sa nedivila, ze riesis s priatelom taku stupiditu ako je sprava "dobru noc

autor
29. aug 2025
@anonym_666aa7

@anonym_autor a ráno si mu napísala dobre rano

@anonym_666aa7 nie pohádali sme sa. Večer som zaspala a nenapisala .

thereisabear
29. aug 2025

Nie je to normálne, je to pasívna agresia. Čo je tiež forma týrania. Zváž, či chceš toto (a horšie) zažívať aj naďalej.

minenkaa
29. aug 2025

Moj muz mi tiež dnes nedvíhal mobil,ignoruje ma?

anonym_666aa7
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_666aa7 nie pohádali sme sa. Večer som zaspala a nenapisala .

@anonym_autor a on ti napisal dobrú noc ? Či ste sa pohádali a odvtedy obaja mlcite

anonym_cbebc4
29. aug 2025

@anonym_autor
Stalo sa to prvykrat? Ci pouziva tuto formu trestu castejsie? Ignoraciu, nezaujem, trest tichom je jedna z taktik ktoru pouzivaju narcisti.Odsleduj si to, ako casto takto reaguje.Casom sa to bude stupnovat.Psychicke tyranie je niekedy horsie a napacha velke skody na psychike .

autor
29. aug 2025
@anonym_cbebc4

@anonym_autor
Stalo sa to prvykrat? Ci pouziva tuto formu trestu castejsie? Ignoraciu, nezaujem, trest tichom je jedna z taktik ktoru pouzivaju narcisti.Odsleduj si to, ako casto takto reaguje.Casom sa to bude stupnovat.Psychicke tyranie je niekedy horsie a napacha velke skody na psychike .

@anonym_cbebc4 robí to často 😔😔😔😔

autor
29. aug 2025
@anonym_cbebc4

@anonym_autor

@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔

beata_k
29. aug 2025

@anonym_autor Vy ste sa pohadali, on ti napriek tomu napisal dobru noc a ty si neodpisala. Ja chapem, ze si zaspala, ale on sa citi ohrdnuty. Sice to nie je uplne najspravnejsie, ale trochu pochopitelne ano. Kazdopadne, ak to robi casto, tak to nie je velmi prakticke pre rodinny zivot.

autor
29. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Vy ste sa pohadali, on ti napriek tomu napisal dobru noc a ty si neodpisala. Ja chapem, ze si zaspala, ale on sa citi ohrdnuty. Sice to nie je uplne najspravnejsie, ale trochu pochopitelne ano. Kazdopadne, ak to robi casto, tak to nie je velmi prakticke pre rodinny zivot.

@beata_k keď mi napisal ja som sa zobudila na správu a odpísala som 😔

mondolina
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔

@anonym_autor
🤣🙏🤣🙏

beata_k
29. aug 2025
@anonym_autor

@beata_k keď mi napisal ja som sa zobudila na správu a odpísala som 😔

@anonym_autor Tak odpisala, ci si neodpisala? Trochu som sa stratila...

autor
29. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Tak odpisala, ci si neodpisala? Trochu som sa stratila...

@beata_k napísala som mu ale nie prvá. Až v noci keď on mi napisal nad ránom dobrú noc

beata_k
29. aug 2025
@anonym_autor

@beata_k napísala som mu ale nie prvá. Až v noci keď on mi napisal nad ránom dobrú noc

@anonym_autor Teraz citam celu esej. Mal ta za matrac. Kasli na neho.

sszuzu8
29. aug 2025

Si pamatam svojho ex debila narcis tiež som mu nenapísala dobrú noc lebo ma vyplo a zaspala som 😁 a ten retard vystrajal na ďalší deň že len mentálne chory človek zaspí len tak ze som to mala napísať keď som cítila ze na mňa ide spanie a nie ho nechať len tak čakať kedy napíšem 🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ hádka ako hrom kvôli tomu

dievcacitajucelist
29. aug 2025

@anonym_autor on je ženatý DEGEŠ sprostý a ty si hlúpa, že sa ťaháš so ženáčom....!!!! A prečo vlastne si nenájdeš slobodného a normálneho chlapa. Nechápem a ty riešiš neodpisanie na správu????!!!

earlgrey
29. aug 2025
@minenkaa

Moj muz mi tiež dnes nedvíhal mobil,ignoruje ma?

@minenkaa Niee, neignoruje 😁 podľa štatistiky MK má určite milenku 🤣🤣🤣

autor
29. aug 2025
@dievcacitajucelist

@anonym_autor on je ženatý DEGEŠ sprostý a ty si hlúpa, že sa ťaháš so ženáčom....!!!! A prečo vlastne si nenájdeš slobodného a normálneho chlapa. Nechápem a ty riešiš neodpisanie na správu????!!!

@dievcacitajucelist za všetko má ignoruje 😔 myslím že má nikdy nemal ani rád

minenkaa
29. aug 2025
@earlgrey

@minenkaa Niee, neignoruje 😁 podľa štatistiky MK má určite milenku 🤣🤣🤣

@earlgrey ja som to vedela,musím mu nenapadne pozriet telefón

muchotrafka298
29. aug 2025

No takto, zenaty chlap Ti ma vyznavat lasku, lebo ty si do neho zamilovana? V jeho zivote cislo jedna nie si a ani nebudes. LEbo keby si bola, tak sa rozvedie. Nerob zenatemu chlapovi sceny, namahas sa zbytocne.

komplikovana
29. aug 2025

@anonym_autor je mi to luto, ale vy vztah nemate. Dobra rada do zivota - od zadanych chlapov ruky prec. Aj keby slubovali hory-doly, jednoducho NIE.

anonym_4986d2
29. aug 2025

Zenatý ale snáď aspoň v rozvodovom konani ked to s ním nazývas vzťah?

anonym_4986d2
29. aug 2025

Ci nová doba že ženy chcú byť dobrovoľne v hareme?

anonym_4986d2
29. aug 2025

A nemyslím ze ta stále ignoruje zámerne len si musi plniť manželské povinnosti, vieš žena je žena

Strana
z2