Je ignorovanie vo vzťahu normálne?
Je podľa vás ignorácia vo vzťahu normálna? Napríklad nenapísala som mu dobru noc a cely deň ma ignoruje.
Pochopil to že nemáš záujem, čo sa čudujes?
@anonym_1611db lebo som večer zaspala a nenapisala som dobru noc tak už nemám záujem?
Presne tak
Ty mas 14r?
@anonym_autor a ráno si mu napísala dobre rano
@anonym_autor a ráno si mu napísala dobre rano
@anonym_666aa7 nie pohádali sme sa. Večer som zaspala a nenapisala .
Nie je to normálne, je to pasívna agresia. Čo je tiež forma týrania. Zváž, či chceš toto (a horšie) zažívať aj naďalej.
Moj muz mi tiež dnes nedvíhal mobil,ignoruje ma?
@anonym_666aa7 nie pohádali sme sa. Večer som zaspala a nenapisala .
@anonym_autor a on ti napisal dobrú noc ? Či ste sa pohádali a odvtedy obaja mlcite
@anonym_autor
Stalo sa to prvykrat? Ci pouziva tuto formu trestu castejsie? Ignoraciu, nezaujem, trest tichom je jedna z taktik ktoru pouzivaju narcisti.Odsleduj si to, ako casto takto reaguje.Casom sa to bude stupnovat.Psychicke tyranie je niekedy horsie a napacha velke skody na psychike .
@anonym_autor
Stalo sa to prvykrat? Ci pouziva tuto formu trestu castejsie? Ignoraciu, nezaujem, trest tichom je jedna z taktik ktoru pouzivaju narcisti.Odsleduj si to, ako casto takto reaguje.Casom sa to bude stupnovat.Psychicke tyranie je niekedy horsie a napacha velke skody na psychike .
@anonym_cbebc4 robí to často 😔😔😔😔
@anonym_autor
@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔
@anonym_autor Vy ste sa pohadali, on ti napriek tomu napisal dobru noc a ty si neodpisala. Ja chapem, ze si zaspala, ale on sa citi ohrdnuty. Sice to nie je uplne najspravnejsie, ale trochu pochopitelne ano. Kazdopadne, ak to robi casto, tak to nie je velmi prakticke pre rodinny zivot.
@anonym_autor Vy ste sa pohadali, on ti napriek tomu napisal dobru noc a ty si neodpisala. Ja chapem, ze si zaspala, ale on sa citi ohrdnuty. Sice to nie je uplne najspravnejsie, ale trochu pochopitelne ano. Kazdopadne, ak to robi casto, tak to nie je velmi prakticke pre rodinny zivot.
@beata_k keď mi napisal ja som sa zobudila na správu a odpísala som 😔
@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔
@anonym_autor
🤣🙏🤣🙏
@anonym_autor Tak odpisala, ci si neodpisala? Trochu som sa stratila...
@beata_k napísala som mu ale nie prvá. Až v noci keď on mi napisal nad ránom dobrú noc
Si pamatam svojho ex debila narcis tiež som mu nenapísala dobrú noc lebo ma vyplo a zaspala som 😁 a ten retard vystrajal na ďalší deň že len mentálne chory človek zaspí len tak ze som to mala napísať keď som cítila ze na mňa ide spanie a nie ho nechať len tak čakať kedy napíšem 🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️ hádka ako hrom kvôli tomu
@anonym_autor on je ženatý DEGEŠ sprostý a ty si hlúpa, že sa ťaháš so ženáčom....!!!! A prečo vlastne si nenájdeš slobodného a normálneho chlapa. Nechápem a ty riešiš neodpisanie na správu????!!!
@anonym_autor on je ženatý DEGEŠ sprostý a ty si hlúpa, že sa ťaháš so ženáčom....!!!! A prečo vlastne si nenájdeš slobodného a normálneho chlapa. Nechápem a ty riešiš neodpisanie na správu????!!!
@dievcacitajucelist za všetko má ignoruje 😔 myslím že má nikdy nemal ani rád
No takto, zenaty chlap Ti ma vyznavat lasku, lebo ty si do neho zamilovana? V jeho zivote cislo jedna nie si a ani nebudes. LEbo keby si bola, tak sa rozvedie. Nerob zenatemu chlapovi sceny, namahas sa zbytocne.
@anonym_autor je mi to luto, ale vy vztah nemate. Dobra rada do zivota - od zadanych chlapov ruky prec. Aj keby slubovali hory-doly, jednoducho NIE.
Zenatý ale snáď aspoň v rozvodovom konani ked to s ním nazývas vzťah?
Ci nová doba že ženy chcú byť dobrovoľne v hareme?
A nemyslím ze ta stále ignoruje zámerne len si musi plniť manželské povinnosti, vieš žena je žena

Pochopil to že nemáš záujem, čo sa čudujes?