icon

Je ignorovanie vo vzťahu normálne?

29. aug 2025

Je podľa vás ignorácia vo vzťahu normálna? Napríklad nenapísala som mu dobru noc a cely deň ma ignoruje.

Strana
z2
autor
29. aug 2025
@komplikovana

@anonym_autor je mi to luto, ale vy vztah nemate. Dobra rada do zivota - od zadanych chlapov ruky prec. Aj keby slubovali hory-doly, jednoducho NIE.

@komplikovana 😔máš pravdu

autor
29. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Teraz citam celu esej. Mal ta za matrac. Kasli na neho.

@beata_k myslíš? Trvá to už 3 roky

terezia74
29. aug 2025

@anonym_autor presne takého kretena ti doprajem a jeho manželka by ti ho mohla prenechať.🤮

earlgrey
29. aug 2025
@minenkaa

@earlgrey ja som to vedela,musím mu nenapadne pozriet telefón

@minenkaa Áno, musíš 😁 potom daj vedieť 😁

anonym_4986d2
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor on ma harem a ty 3 roky v ťahu,je mi to ľúto

beata_k
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ano, som o tom presvedcena. A na co ine by si mu bola dobra? Ved ti ani len nezaklamal, ze ta lubi. Ani len to klamstvo milenke nie je schopny povedat. Serie na teba.

sisska96
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔

@anonym_autor si zabila že ženatý 😂 Tak si iba na sex 😂 😂 😂 😂

reanda
29. aug 2025

ano, ignoracia vo vztahu je uplne normalna, presne tak, ako je normalne mat tri roky vztah so zenatym muzom
ked chodis po kanaloch, necakaj, ze to tam bude vonat po fialkach

minenkaa
29. aug 2025
@earlgrey

@minenkaa Áno, musíš 😁 potom daj vedieť 😁

@earlgrey dám,som uplne zabudla ,že musím byť agent 007

earlgrey
29. aug 2025
@minenkaa

@earlgrey dám,som uplne zabudla ,že musím byť agent 007

@minenkaa A dovtedy žiaden sex! Maj svoju hrdosť žena 😁

minenkaa
29. aug 2025
@earlgrey

@minenkaa A dovtedy žiaden sex! Maj svoju hrdosť žena 😁

@earlgrey ty ma znicis ,takéto veci mi pisat ,veď to sa mi zivot obráti uplne naopak

earlgrey
29. aug 2025
@minenkaa

@earlgrey ty ma znicis ,takéto veci mi pisat ,veď to sa mi zivot obráti uplne naopak

@minenkaa Vydrž, naber odvahu, ty to dáš 😁 a dnes v noci nespí nahá...pekne sa obleč, nech ho nedráždiš...až pokiaľ mu neprelustruješ mobil 😉

marek775
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔

@anonym_autor Nelubi ta. Nema odvahu ti to povedat, ale aspon ta neklame. Kedze ty k nemu city mas, mala by si to ukoncit. Je to tazke, ale je to to najlepsie riesenie, inak riskujes, ze ta to bude velmi nicit.

enmery
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Prosím Ťa, čo najskôr odovzdaj občiansky...ty si nesvojprávna. "On je ženatý a pýtam sa ho, či ma miluje". On miluje jedine seba. Utekaj.

zuzanaam
30. aug 2025

@anonym_autor pre narcisa áno. Utekaj.

anonym_ae4959
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Bola som v podobnom vztahu, a mne dokonca aj hovoril, ze ma miluje. Zeby kvoli tomu vobec zvazoval ukoncit vtedajsie manzelstvo - vobec! Lebo deti, byvanie, vyhovorky. Zvycajne plati, ze ked si milenka vcas nedupne, bude to takto navzdy a on casom strati zaujem a najde si inu milenku a zachova si komfort manzelstva. Mozno si uz vo faze, kedy to teba nici, lebo si priputana a to je pruser. Bude horsie. Ukonci to. / Moja skusenost: par tyzdnov je prisernych, treba vydrzat, kludne aj predstierat, ze mas novy vztah (ja som takto poprosila kamarata, aby ma bolo s niekym vidiet vonku). Ak bude vediet, ze si sama, bude to skusat a ty budes sladkym reciam tazko odolavat a zas a znova do toho spadnes.

enmery
30. aug 2025
@anonym_ae4959

@anonym_autor Bola som v podobnom vztahu, a mne dokonca aj hovoril, ze ma miluje. Zeby kvoli tomu vobec zvazoval ukoncit vtedajsie manzelstvo - vobec! Lebo deti, byvanie, vyhovorky. Zvycajne plati, ze ked si milenka vcas nedupne, bude to takto navzdy a on casom strati zaujem a najde si inu milenku a zachova si komfort manzelstva. Mozno si uz vo faze, kedy to teba nici, lebo si priputana a to je pruser. Bude horsie. Ukonci to. / Moja skusenost: par tyzdnov je prisernych, treba vydrzat, kludne aj predstierat, ze mas novy vztah (ja som takto poprosila kamarata, aby ma bolo s niekym vidiet vonku). Ak bude vediet, ze si sama, bude to skusat a ty budes sladkym reciam tazko odolavat a zas a znova do toho spadnes.

@anonym_ae4959 Baby, treba si zapamätať, že milenka, ktorá si vydupe svadbu, bude manželkou, ktorú bude presne tak isto podvádzať a klamať. To sa vám takí muži nehnusia? Na prstoch ruky sa dajú spočítať prípady, keď manželia fungovali ok, už len ako brat a sestra a zaľúbenie ženy alebo muža do inej pohlo ich rozchodom aj oficiálne.

natalka13
30. aug 2025

3 roky sa s nim tahas a nevadi ti ze ta podvadza?

anonym_666aa7
30. aug 2025

A načo potrebuješ odpoveď či tá miluje? Keby ťa miloval nebol by ženatý s inou. A že ťa ignoruje? No žiaľ doma si zrejme musí plniť manželské povinnosti

komplikovana
30. aug 2025
@anonym_autor

@komplikovana 😔máš pravdu

@anonym_autor pozbieraj vsetky svoje sily a ukonci to. On ta fakt nemiluje. To ze ti napise, ze si mala urcie zaujimavejsiu noc, svedci iba o tom, ze ta manipuluje. Chce v tebe vyvolat pocit viny, pritom je to on, co ma zavazky. Muz co podvadza manzelku, nedokaze milovat.

anonym_ae4959
30. aug 2025
@enmery

@anonym_ae4959 Baby, treba si zapamätať, že milenka, ktorá si vydupe svadbu, bude manželkou, ktorú bude presne tak isto podvádzať a klamať. To sa vám takí muži nehnusia? Na prstoch ruky sa dajú spočítať prípady, keď manželia fungovali ok, už len ako brat a sestra a zaľúbenie ženy alebo muža do inej pohlo ich rozchodom aj oficiálne.

@enmery Tak, zavisi aj od osobnosti muza, ak k milenke prisiel ako "lovec" a je to jeho prirodzenost, tak v tom bude pokracovat. Takychto pripadov je veru vacsina.

anonym_cbebc4
30. aug 2025

A ty by si chcela takeho muza co si pocas vztahu hkada bokovky, suknickara ? ( alebo aj ked to robi zena pocas vztahu je to charakter,,)
Ved by ta utrapil.Bola by si ako policajt, len by vytiahol paty z domu.Vratilo by sa ti to, co teraz robis jeho zene, vies, ze je zadany a udrzujes s nim vztah🤮
Slusna zena by si so zadanym nikdy nezacala.

sova7
30. aug 2025

Ženatý? Potom si na hlavu a riešiš tu kraviny ako 15 r. Ženatý zadaný okamzite koniec kontaktu nie je ti zo seba na grcanie?

Strana
z2