Je ignorovanie vo vzťahu normálne?
Je podľa vás ignorácia vo vzťahu normálna? Napríklad nenapísala som mu dobru noc a cely deň ma ignoruje.
@anonym_autor Teraz citam celu esej. Mal ta za matrac. Kasli na neho.
@beata_k myslíš? Trvá to už 3 roky
@anonym_autor presne takého kretena ti doprajem a jeho manželka by ti ho mohla prenechať.🤮
@beata_k myslíš? Trvá to už 3 roky
@anonym_autor on ma harem a ty 3 roky v ťahu,je mi to ľúto
@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔
@anonym_autor si zabila že ženatý 😂 Tak si iba na sex 😂 😂 😂 😂
ano, ignoracia vo vztahu je uplne normalna, presne tak, ako je normalne mat tri roky vztah so zenatym muzom
ked chodis po kanaloch, necakaj, ze to tam bude vonat po fialkach
@anonym_cbebc4 ono je to komplikovanejšie . On je ženatý 😔 pohádali sme sa. Ja som chcela odpoveď aby mi povedal či ma miluje alebo nie. Aby som sa vedela podľa toho zariadiť . Uplne odignoroval moje vyznanie a až jak som sa ho to opýtala zas že chcem odpoveď napisal mi že ho to potešilo že ho milujem . Ale že on mi nemôže povedať čo cíti. A ja som to chcela vedieť. Všetko otočil proti mne že len vyvolávam hádky. Tak mi bolo hrozne zle z toho, vkuse som plakala a zaspala. Nenapisala som mu dobru noc. On hneď ráno že keď som mu nenapisala isto som mala zaujímavú noc s niekým iným a. Že mi želá pekný víkend. A celý čas má ignoruje. Za všetko má ignoruje 😔
@anonym_autor Nelubi ta. Nema odvahu ti to povedat, ale aspon ta neklame. Kedze ty k nemu city mas, mala by si to ukoncit. Je to tazke, ale je to to najlepsie riesenie, inak riskujes, ze ta to bude velmi nicit.
@anonym_autor Prosím Ťa, čo najskôr odovzdaj občiansky...ty si nesvojprávna. "On je ženatý a pýtam sa ho, či ma miluje". On miluje jedine seba. Utekaj.
@anonym_autor pre narcisa áno. Utekaj.
@anonym_autor Bola som v podobnom vztahu, a mne dokonca aj hovoril, ze ma miluje. Zeby kvoli tomu vobec zvazoval ukoncit vtedajsie manzelstvo - vobec! Lebo deti, byvanie, vyhovorky. Zvycajne plati, ze ked si milenka vcas nedupne, bude to takto navzdy a on casom strati zaujem a najde si inu milenku a zachova si komfort manzelstva. Mozno si uz vo faze, kedy to teba nici, lebo si priputana a to je pruser. Bude horsie. Ukonci to. / Moja skusenost: par tyzdnov je prisernych, treba vydrzat, kludne aj predstierat, ze mas novy vztah (ja som takto poprosila kamarata, aby ma bolo s niekym vidiet vonku). Ak bude vediet, ze si sama, bude to skusat a ty budes sladkym reciam tazko odolavat a zas a znova do toho spadnes.
@anonym_autor Bola som v podobnom vztahu, a mne dokonca aj hovoril, ze ma miluje. Zeby kvoli tomu vobec zvazoval ukoncit vtedajsie manzelstvo - vobec! Lebo deti, byvanie, vyhovorky. Zvycajne plati, ze ked si milenka vcas nedupne, bude to takto navzdy a on casom strati zaujem a najde si inu milenku a zachova si komfort manzelstva. Mozno si uz vo faze, kedy to teba nici, lebo si priputana a to je pruser. Bude horsie. Ukonci to. / Moja skusenost: par tyzdnov je prisernych, treba vydrzat, kludne aj predstierat, ze mas novy vztah (ja som takto poprosila kamarata, aby ma bolo s niekym vidiet vonku). Ak bude vediet, ze si sama, bude to skusat a ty budes sladkym reciam tazko odolavat a zas a znova do toho spadnes.
@anonym_ae4959 Baby, treba si zapamätať, že milenka, ktorá si vydupe svadbu, bude manželkou, ktorú bude presne tak isto podvádzať a klamať. To sa vám takí muži nehnusia? Na prstoch ruky sa dajú spočítať prípady, keď manželia fungovali ok, už len ako brat a sestra a zaľúbenie ženy alebo muža do inej pohlo ich rozchodom aj oficiálne.
3 roky sa s nim tahas a nevadi ti ze ta podvadza?
A načo potrebuješ odpoveď či tá miluje? Keby ťa miloval nebol by ženatý s inou. A že ťa ignoruje? No žiaľ doma si zrejme musí plniť manželské povinnosti
@komplikovana 😔máš pravdu
@anonym_autor pozbieraj vsetky svoje sily a ukonci to. On ta fakt nemiluje. To ze ti napise, ze si mala urcie zaujimavejsiu noc, svedci iba o tom, ze ta manipuluje. Chce v tebe vyvolat pocit viny, pritom je to on, co ma zavazky. Muz co podvadza manzelku, nedokaze milovat.
@anonym_ae4959 Baby, treba si zapamätať, že milenka, ktorá si vydupe svadbu, bude manželkou, ktorú bude presne tak isto podvádzať a klamať. To sa vám takí muži nehnusia? Na prstoch ruky sa dajú spočítať prípady, keď manželia fungovali ok, už len ako brat a sestra a zaľúbenie ženy alebo muža do inej pohlo ich rozchodom aj oficiálne.
@enmery Tak, zavisi aj od osobnosti muza, ak k milenke prisiel ako "lovec" a je to jeho prirodzenost, tak v tom bude pokracovat. Takychto pripadov je veru vacsina.
A ty by si chcela takeho muza co si pocas vztahu hkada bokovky, suknickara ? ( alebo aj ked to robi zena pocas vztahu je to charakter,,)
Ved by ta utrapil.Bola by si ako policajt, len by vytiahol paty z domu.Vratilo by sa ti to, co teraz robis jeho zene, vies, ze je zadany a udrzujes s nim vztah🤮
Slusna zena by si so zadanym nikdy nezacala.
Ženatý? Potom si na hlavu a riešiš tu kraviny ako 15 r. Ženatý zadaný okamzite koniec kontaktu nie je ti zo seba na grcanie?

@anonym_autor je mi to luto, ale vy vztah nemate. Dobra rada do zivota - od zadanych chlapov ruky prec. Aj keby slubovali hory-doly, jednoducho NIE.
@komplikovana 😔máš pravdu