Je ignorovanie vo vzťahu normálne?
Je podla vas ignoracia vo vztahu normalna? ak sa priatelovi nepaci ignoruje ma aj cely den. Napriklad bola som dlhsie hore vcera lebo som pozerala film. Poslala som mu vecer foto ze pozeram film. Jemu sa to nepacilo a dnes ma cely den ignoroval. Ako by ste to riesili?
@anonym_067e2d no na hodinke ti ukazuje cas kedy zaspis, kolko spis kolko prebudeni a tak. musim mat nabitu hodinku vzdy ked idem spat. vzdy kontroluje kedy som zaspala
@anonym_autor a toto ti pride ok? Kolko mas rokov?
41 r. chlapa už novým kúskom nenaučíš.
starý chlap.
Taký týpek je ti do života nanič.
Akej kazdej hodinke? Snáď na každých hodinkach. Kolko mas rokov preboha?
@anonym_067e2d no na hodinke ti ukazuje cas kedy zaspis, kolko spis kolko prebudeni a tak. musim mat nabitu hodinku vzdy ked idem spat. vzdy kontroluje kedy som zaspala
@anonym_autor To je čo za výraz,že na hodinke?
Inak ty si tu už písala.Čo myslíš,že teraz ti čo napíšeme,že je to v poriadku?Minulá diskusia ti nestačí?
@crazy_cat_lady mne vravi ze mu mam pisat stale ked sa neozvem uz do pol hodiny tak namna utoci ze mu neodpisujem. Napriklad vcera od 6 sa neozval pisala som mu kopu sprav odpisal mi o pol noci s nervami ze pisem iba strucne 😔😔 a som dlho hore a dnes ma cely den ignoroval ozval sa az vecer a zhodil vsetko namna ze ako sa spravam ake mam nervy a ze sa chcem iba hadat . ja mu musim odpovedat okamzite on neodpise aj pol dna
@anonym_autor bud je to vymyslene alebo si taka blba, ze vobec s takym este komunikujes. Takemu len cau a pa.
@crazy_cat_lady mne vravi ze mu mam pisat stale ked sa neozvem uz do pol hodiny tak namna utoci ze mu neodpisujem. Napriklad vcera od 6 sa neozval pisala som mu kopu sprav odpisal mi o pol noci s nervami ze pisem iba strucne 😔😔 a som dlho hore a dnes ma cely den ignoroval ozval sa az vecer a zhodil vsetko namna ze ako sa spravam ake mam nervy a ze sa chcem iba hadat . ja mu musim odpovedat okamzite on neodpise aj pol dna
@anonym_autor ja Ti to z vlastnej skúsenosti napíšem jasne. Manipulátor. Ja som mala "šťastie" na manipulátora a narcistu v jednom. Dlho som si myslela, že sa to zmení, predsa, zaľúbená.... nezmenilo. Keď som pochopila, prečo sa správa, ako sa správa, uvedomila som sa, že tam zmenu nemôžem čakať. A tak som zmenila niečo ja. Odišla som.
Bože,až sa chytám za hlavu,toto je reálna situácia? Lebo toto je naozaj sila..
@anonym_autor No kedze ste len priatelia a nebyvate spolu, ja by som to riesila rozchodom.. toto vyzera byt divny typek.
@anonym_288336 a co sme?
@anonym_autor a ty mas kolko rokov? On 41, ty??
Uz davno si mala.byt prec...teraz som citala, co si pisala... Zachran sa a ukonci to s nim!! Co mas 12, ze ti zakazuje socialne siete?? Takato kontrola, ufff.. je ti jasne, ze to neni ok???
Vykasli sa na neho a nikdy, naozaj nikdy da s nim uz nebav a nevracaj sa k nemu!!!

@anonym_4e9091 a este ma kontroluje na hodinke, kedy som zaspala kolko krat som sa v noci zobudila. Ked nemozem spat obvinuje ma ze som niekde bola ze som nespala, alebo ked sa casto budim a na hodinke to vypise obvinuje ma ze som sa budila na spravy ze mi niekto pise. Ja si nepisem s nikym okrem neho. musela som si zrusit vsetky socialne siete fb aj instagram lebo ma vkuse obvinoval a sledoval kedy som online a hadal sa somnou ze mi niekto pise
@anonym_autor co sa tyka tohto, tak utec, utec, utec.
Ziarlivy manipulator. Jedneho dna ta zacne bit.