Je jeho správanie normálne?
Ahojte baby.. som rok po dlhoročnom vzťahu a teraz pred pár mesiacmi som začala na novo randiť a normálne sa cítim v šoku.. Chcem sa spýtať, či takéto správanie je normálne a ja som tá divná alebo čo.. Spoznala som sa na jednej akcii s jedným chlapom, s ktorým sme randili ale nejak sa mi to nepozdávalo, nebol konzistentný prišiel mi raz tak raz tak proste nesedelo mi to, tak som to ukončila. Odvtedy mi stále písal, či nepôjdeme na kávu alebo aspoň sa prejsť s mojím psom, že pokecáme a snažil sa o ďalšiu šancu, ktorú som mu nedala. Tým, že sa mi s ním dobre rozprávalo, a nič bližšie sme spolu nemali som mu navrhla, že môžeme občas spolu venčiť psov, obaja máme väčšie plemená, ktoré potrebujú dlhšie prechádzky.. On súhlasil ale bolo vidno, že sa občas o mňa snaží.. Teraz cez sviatky mi každý deň písal, či sa nestretneme a keďže máme spoločných známych a oni vedeli, že sme spolu randili a pýtali sa ako to ide a on povedal pred mojou blízkou kamarátkou, že my spolu nič neriešime a jemu ma je len lúto a preto sa stretávame.. Ja som sa skoro skolabovala, keď som to počula..
Ukončila by som to, debil to je.
Primitív ...
bud rada, ze mas taky cit ci odhad na chlapov.
@anonym_autor Urazené mužské ego 🙂 nic viac, nic menej .. aspon vieš čo je zač, a prechádzky by som s úsmevom zrušila. Možno aj s poznámkou “nech ide zachraňovať iné zúfalky”
@anonym_autor tak to úplne chápem a uz by som obetovala čas inde keď len sama sebe vonku so psom.
pred veľa rokmi sa takto podobne o mne vyjadril ex. odvtedy ho ani nezdravím.
Iba mu je ťa ľúto....idiot.Ani nereaguj na neho viac . Očividne vidí že nemá u teba šancu tak pred druhými sa hrá na samaritana

@anonym_autor no hned by som ho vsade zablokovala a tvarila sa, ze ho nepoznam
Chudak, ked takto zenu ponizuje