Je každodenné pitie piva u priateľa problém?
1-2 piva každý deň, je to už problém? Vadí mi to u priateľa... Voľakedy nepil vôbec a teraz už asi 2 posledné roky každý deň.
Je to problém, konkrétne alkoholizmus.
Problem je, ze časom sa to množstvo zvyšuje. O 10rokov to už bude 6 pív, potom tvrdé alebo víno.
Mam s tým skúsenosť u manžela.
Ber nohy na plecia. Tento má zarobené na kvalitný problém
Teraz 1-2 piva za chvíľu 3-4,5,6 a ku každému maly panák
Proste tuto vzniká problém
Keď je to každý deň je to problém
Pritom jeho brat je ťažký alkoholik. Tento užíval aj marihuanu dlhé roky. Čiže asi neschopnosť sa regulovať sám.
@anonym_autor 2 piva denne?!?! Ukončí vzťah čím skôr
Pritom jeho brat je ťažký alkoholik. Tento užíval aj marihuanu dlhé roky. Čiže asi neschopnosť sa regulovať sám.
@anonym_autor a teba co drží pri nom?
Alkoholik
Ahoj, sú národy, kde sa pije víno denne k obedu, k večeri, počas dňa, prosecco ako limonáda, u nás je bežné pivko po obede, večeri. Čo je na tom? Alkohol všeobecne nie je žiadna výhra, ale jedno-dve pivá pravidelne počas dlhého obdobia to faaakt nie je dôvod na nejaké rozvádzanie a vyhadzovanie. Neviem, kde žijete, ale je to úplne bežná vec…
@anonym_autor pre niekoho v pohode, pre niekoho problem. Nebola by som s niekym, koho spravanie povazujem za problemove alebo mi skratka nevyhovuje a je mi srdecne jedno, ze mi 1000 ludi bude tvrdit opak.
Ahoj, sú národy, kde sa pije víno denne k obedu, k večeri, počas dňa, prosecco ako limonáda, u nás je bežné pivko po obede, večeri. Čo je na tom? Alkohol všeobecne nie je žiadna výhra, ale jedno-dve pivá pravidelne počas dlhého obdobia to faaakt nie je dôvod na nejaké rozvádzanie a vyhadzovanie. Neviem, kde žijete, ale je to úplne bežná vec…
@anonym_4101d8 rozvod!!!!
@anonym_4101d8 rozvod!!!!
ale tak, prečo?
@anonym_f8aa3c
ak ti to vadi, tak je to pre teba problem
ale tak, prečo?
@anonym_f8aa3c
@anonym_4101d8 silent Jude!
Pre mňa by to bol dôvod na rozchod. 🤷🏻♀️
@anonym_4101d8 silent Jude!
@anonym_f8aa3c čo?
Moj si tiež dá rad pivko, aj otec si po práci dal pivko a niekedy aj becherovku 😄. Neviem prečo by mi to malo prekážať, nie je to na ňom poznať, že si niečo dal, netrasie ho keď si nedá, keď vie že nemôže lebo niekde ešte ideme tak si proste nedá. Neviem čo je na tom taká príšerná tragédia na rozchod.
@anonym_f8aa3c čo?
@anonym_4101d8 silent Jude!!!!!!!
Ked uz nic ine,tak dve pivka denne,k tomu krabicka cigariet..a rocne si odpali jednu dovolenku...za 30 rokov ani nepisem co...hmm,pekne...
Autorka,ak ti to vadi,takmto rieš,my s nim nezijeme.
@anonym_4101d8 silent Jude!!!!!!!
@anonym_f8aa3c stačilo...
Ak ti to vadi, to samo o sebe uz je problem
zas? 🤦♀️
zas? 🤦♀️
@biba_18 jasne, to sa treba pýtať, na to nestačí zdravý rozum
@anonym_autor ano je to problem.
@anonym_autor je to alkoholik. Keď to on nevidí ako problém nevadí, stačí, že to vidíš ty. Nemusíš mu dávať argumenty ani vysvetľovať ani prosit, to nema zmysel. Táto ľudia robia vždy z okolia firiem a tie čo preháňajú, nie, nie je to normálne.
Ak ti to vadí je to problém, a ak on nevie bez dvoch pív vydržať a keď ich nemá je nervózny tak ma aj on problem
Ano !
Samozrejme,ze problem.
Okrem zabislosti zu je aj smrad-,tebe nevadi,ze vkuse pachne pivom??
Môj to mal rovnako. Sekol s tým až keď som odišla. Toto je alkoholizmus.

Problém nie je množstvo, ale pravidelnosť. Ak pije denne, tak už má problém