icon

Je kontakt na bývalú v telefóne problém?

nink9988
15. máj 2025

Niečo aa mi nezdalo tak som išla do partnerovho telefónu a tam som našla kontakty na bývalé priateľky a milenky. Aj sms. Čo si o tom myslieť?mal to pre prípad núdze?

Strana
z2
januska12323
15. máj 2025

Závisí čo bolo v sms. Kontakt ako taký nič neznamená.

nink9988
autor
15. máj 2025
@januska12323

Závisí čo bolo v sms. Kontakt ako taký nič neznamená.

@januska12323 nechal si tam sms ešte s čias keď spolu chodili. Taktiež ju tam mal tak uloženú ako keď boli spolu

really8
15. máj 2025
@nink9988

@januska12323 nechal si tam sms ešte s čias keď spolu chodili. Taktiež ju tam mal tak uloženú ako keď boli spolu

@nink9988 ty si v poriadku? Normalne mam ulozenych v mobile byvalych. Aj smsky aj maily aj vsetko. Dokonca na fb mam aj fotky🫣

nink9988
autor
15. máj 2025
@really8

@nink9988 ty si v poriadku? Normalne mam ulozenych v mobile byvalych. Aj smsky aj maily aj vsetko. Dokonca na fb mam aj fotky🫣

@really8 aj ich máš tak uložených ako v tedy keď ste boli spolu?sms tiež čo ste si kedysi písali?

lila246
15. máj 2025

ja som myslela z tvojho popisu že si s nimi aktualne vypisuje :D preboha, ved tvorili urcitu cast jeho zivota, mozno aj prave vdaka byvalym je tvoj priatel teraz taky, aky je... nie kazdy sa rozide v zlom

really8
15. máj 2025
@nink9988

@really8 aj ich máš tak uložených ako v tedy keď ste boli spolu?sms tiež čo ste si kedysi písali?

@nink9988 ja som asi divna ale vsetkych ludi mam zlozenych riadne pod menom. Peter, jozef, marek, tomas. Nenajdes tam ziadnych srdieckov ani macikov. A ano mam aj sms vsetko. Nevhodim si ich citat. Proste tam su a nezajem.

ssimusska
15. máj 2025

@nink9988 načo mu lezieš do mobilu? 😀😀 keď sa ti niečo nezdá, tak v prvom rade komunikuj. A hej, mám uložených ex.

nink9988
autor
15. máj 2025
@lila246

ja som myslela z tvojho popisu že si s nimi aktualne vypisuje :D preboha, ved tvorili urcitu cast jeho zivota, mozno aj prave vdaka byvalym je tvoj priatel teraz taky, aky je... nie kazdy sa rozide v zlom

@lila246 práveže sa rozišli v zlom a stále ju má uloženú ako ,,moje zlatko”

pralinka25
15. máj 2025

ja sa priznam ze odkedy mam telefon to je nejakych 30 rokov tak som sa nedostala k tomu aby som premazavala kontaky a ani spravy. proste to v nom je a ani ma nehne s tym nieco robit. a ano su tam aj byvali frajeri urcite.

mimka1402
15. máj 2025
@nink9988

@nink9988 môj frajer by našiel asi aj nudesky co som ex posielala keby šiel do chatu.😀 Ex bol mojou súčasťou v živote, podporoval ma, ľúbila som ho. Ak nedajbože so snubencom nebudeme, nebudem mazať všetko. Prečo? Patril do môjho srdca, života. A číslo? Prečo by som mala potrebu mazať? Mam ho tam, nevolam, ani ma to nevyrušuje. Spoločne fotky s ex mam skryté, ale občas keď hľadám z miesta kde sme boli a je tam on. Tak sa pousmejem. 🙂 Nie, nechcem ho naspäť, nedopadlo to ku koncu pekne. Ale neživim nenávisť. Naučila som sa ho prijať ako lekciu, ako kamaráta z minulosti, vďaka ktorému som dnes inde. Šťastnejšia.
A muži? Ti to ani neanalyzuju. Tiež by môj drahý našiel staré správy s hocikym, o kom už sama neviem ze existuje.😀

nink9988
autor
15. máj 2025
@really8

@nink9988 ja som asi divna ale vsetkych ludi mam zlozenych riadne pod menom. Peter, jozef, marek, tomas. Nenajdes tam ziadnych srdieckov ani macikov. A ano mam aj sms vsetko. Nevhodim si ich citat. Proste tam su a nezajem.

@really8 no lenže on ich tam má pod srdiečkami a miláčik uložené

nink9988
autor
15. máj 2025
@ssimusska

@nink9988 načo mu lezieš do mobilu? 😀😀 keď sa ti niečo nezdá, tak v prvom rade komunikuj. A hej, mám uložených ex.

@ssimusska komunikovať nechcel a okej keď by ich mal uložených v pohode ale určite nie tam srdiečka

really8
15. máj 2025
@nink9988

@really8 no lenže on ich tam má pod srdiečkami a miláčik uložené

@nink9988 kolko mas rockov dievcatko? Prosim ta zacni zit realny zivot

nink9988
autor
15. máj 2025
@mimka1402

@nink9988 môj frajer by našiel asi aj nudesky co som ex posielala keby šiel do chatu.😀 Ex bol mojou súčasťou v živote, podporoval ma, ľúbila som ho. Ak nedajbože so snubencom nebudeme, nebudem mazať všetko. Prečo? Patril do môjho srdca, života. A číslo? Prečo by som mala potrebu mazať? Mam ho tam, nevolam, ani ma to nevyrušuje. Spoločne fotky s ex mam skryté, ale občas keď hľadám z miesta kde sme boli a je tam on. Tak sa pousmejem. 🙂 Nie, nechcem ho naspäť, nedopadlo to ku koncu pekne. Ale neživim nenávisť. Naučila som sa ho prijať ako lekciu, ako kamaráta z minulosti, vďaka ktorému som dnes inde. Šťastnejšia.
A muži? Ti to ani neanalyzuju. Tiež by môj drahý našiel staré správy s hocikym, o kom už sama neviem ze existuje.😀

@mimka1402 má všelijaké kamarátky ja mám zas aj kamarátov aj sms lenže viem že jemu by to vadilo keby to tak mám uložených byvalich nedajbože sms čo sme si kedysi písali

lucia13022023
15. máj 2025

Asi ich ta ma pre prípad ze by sa z teba stala furia co mu pozerala mobil 🤣

mimka1402
15. máj 2025
@nink9988

@mimka1402 má všelijaké kamarátky ja mám zas aj kamarátov aj sms lenže viem že jemu by to vadilo keby to tak mám uložených byvalich nedajbože sms čo sme si kedysi písali

@nink9988 Očividne im nepíše, sú to staré veci a tipujem ze sms sú niekde na spodku... Naozaj ta to trápi? Je ine ak s nimi je v kontakte a ešte im aj píše. V skutočnosti podľa mňa on ani nevie, že ich tam má.

ssimusska
15. máj 2025
@nink9988

@ssimusska komunikovať nechcel a okej keď by ich mal uložených v pohode ale určite nie tam srdiečka

@nink9988 tak tam bude potom iný problém 😄 ale vliezť niekomu do mobilu je za mňa úplná úbohosť, nevadí

madeincssr
15. máj 2025

@nink9988 🙄 ty si v mobile dosledne upratujes (stovky kontaktov) a ked sa s niekym rozkmotris, tak premenuvas jeho pripadne familiarne meno na neutralne, vymazavas SMS komunikacie atd.? Ja raz za cas upratujem (vymazavam stariny), ale samotny kontakt si radsej nechavam. Ale zdaleka nie vsetci si v mobiloch upratuju.

lindous
15. máj 2025

Áno, ja tieto veci niekde v mobile mám, kontakty som netriedila ani nepamätám, mám tam čísla aj na ľudí, s ktorými som nebola v kontakte roky, napr. moju pediatričku, ku ktorej už dosť dlho nepatrím atď... a konverzácie tiež nemažem... nevadí mi tam tie veci mať, lebo pre mňa nič neznamenajú... a ako to má môj partner netuším, lebo aj keď mám jeho mobil v ruke, keď si posielam fotky alebo niečo, tak kontakty ani správy mu fakt neprehrabávam... ale ak píšeš, že jemu by to naopak vadilo, tak aký išiel, takú našiel...

a_alexandra_a
15. máj 2025
@nink9988

@nink9988 Vieš o tom, že lustrovať partnerov mobil nie je v poriadku?

pralinka25
15. máj 2025

no inak ja mam v mobile aj mrtvych ludi co za tie roky poumierali. a nemenim ani nazvy kontaktov a ani skupin. normalne mam ze spoluziak mato co uz spoluziakom nie je dobrych 20 rokov 😀
akoze to asi robi minimum ludi ze by premenuvali kontakty.

done
15. máj 2025

@nink9988 myslím si, že ak by udržiaval s nejakou vzťah, tak ju nebude mať v mobile uloženú ako miláčik, srdiečko, ale bude ju tam mať pod menom inštalatér, autoservis a podobne.

sense
15. máj 2025

Ja ani sama neviem čo a koľko z minulosti mám ešte v telefone
Čiže mi to vychádza tak že ty si musela ísť hodne ďaleko do minulosti alebo ste ešte tak krátko spolu že to aj tak nemá význam keďže už teraz mu lustrujes v telefone

victory7897
15. máj 2025

@nink9988 pred koľkymi rokmi sa rozišli , mne sa to ok nezdá , divné mi to príde . Ja nemám kontakt na bývalých načo

bessie12
15. máj 2025
@nink9988

@nink9988 mam exov uložených v telefone. Jeden z nich už zablokovaný, ale stále je tam. Detto messenger. Môj muž raz za týždeň ide k svojej ex kvôli ich dcére. Býva asi o 2 ulice ďalej od nás. Občas spolu aj pokecaju 🤷‍♀️

sonula
15. máj 2025

@nink9988 prosim ta najdi si nejaky konicek, co ta zabavi. Predtym sa vsak s drahym porozpravaj a vyjasnite si otazky dovery. Ak mas potrebu mu lustrovat telefon a riesit kraviny, tak mu zjavne neveris a mate problem.

Mam ich ulozenych niekolko rokov, fotky, smsky, fb, emaily. Nemam potrebu to vymazavat, nemam cas a nechce sa mi. A nemam potrebu za nimi palit mosty, na co. Nie som pomstichtiva, nemam voci nim odpor ani nic.

huxy
15. máj 2025

Tak asi budem jediná, ktorá nemá uložené kontakty ex, teda okrem bývalého muža, s ktorým mám dieťa, a riešim s ním výlučne dcéru (aj to našťastie raz za čas). Sms si zvyknem z času na čas mazať, lebo by ich bolo zbytočne veľa, takže žiadne konverzácie s ex tam nie sú, na čo? Pre mňa je to minulosť, nemám dôvod si to ani pripomínať, ani to tam proste mať 🤷🏼‍♀️
Aj telefónny zoznam si raz za čas aktualizujem, takže nič neaktuálne tam nemám.

andrejka1974
15. máj 2025

@nink9988 čo je ba tom ja mám kontakt na bývalú môjho muža aj v mojom telefóne a občas si aj teraz zavoláme bola jeho prvá mal vtedy 16 teraz ma už 56 a nie je ba tom noc a on môže ísť do môjho mobilu a sj ja do jeho a úplne v pohode noc netajíme pred sebou

danica2711
15. máj 2025

@nink9988 áno, pre stíhačku ako si ty je to problém. Kebyže sa chováš ako slušný človek a nelezieš mu do telefónu, máš pokoj a pohodu

domkakvet
15. máj 2025

@nink9988 ano mam ich ulozenych, nenapadlo ma to mazat.

mmirka02
15. máj 2025

Mne by napríklad vadilo ,keby mal svoju ex uloženú ako moje Zlatko.Ani ja nemám bývalých uložených ako miláčik ,láska ,srdiečko a pod.

Strana
z2