icon

Je lajk fotiek ex signálom návratu k vzťahu?

10. jan 2025

Ahojte. S priateľom sme spolu 3 roky. S bývalou priateľkou sa rozišiel pred 8 rokmi. Boli spolu 2 roky. Keď sa rozišli (majú spolu dieťa) 2-3 roky neboli spolu moc za dobré alebo potom si začali vychádzať kvôli dcére. On mi tvrdí že ju po rozchode nikdy už nechcel naspäť. A ani ona jeho. Od rozchodu bol 8 rokov sám. Teda bez vzťahu. Ale ja som si včera pozrela jej robil a aj po rozchode jej lajkol každú jednu fotku. Nie len tu kde je ona s dcérou ale aj všetky tie kde je iba ona. Pýtala som sa ho nato povedal že veď to iba tak. Že už po tých 3 rokoch boli spolu za dobré v rámci možností kvôli malej,nehádali sa tak že na Tom nevidí nič zle. Mne tiež lajkne fotku hocikto ale teda žiadny z nich nie je môj ex. Ja tak isto lajknem ale nie mojim ex. Neviem čo vy nato? Čo si o Tom myslíte? Mne to príde tak že keď lajkujem ex fotku (každú jednu) tak sa chcem nejako pripomenúť a chcem ju/ho späť nie? Ešte dodám že odkedy sme spolu ju už nelajkuje

Strana
z2
sherynkamalinka
10. jan 2025

mozno lajkuje inej, o ktorej este nevies :D

ismarela
10. jan 2025

Podľa mňa ju chcel spať. Presne takto sa správal manžel keď sme mali krízu a žili chvíľu oddelene. Odkedy sme zase spolu už mi nelajkuje 🤣 Ale preco by ti to hovoril? Zvýšila by sa tým jeho atraktivita? Asi nie 🤔

mimka1402
10. jan 2025

Ja len, že fakt???
Začala si si s mužom so záväzkami. Vždy bude ona pre neho výnimočná, maju spolu dieťa, mali život. Prečo by mal ju neznasat? Jasne ze možno chceli skúsiť to kvôli dieťaťu keď boli single a čo je na tom zlé?
Keby to stále robil, tak ok, poviem si, že ti to môže vadiť. Ale on ju mal rád, tak kľudne aj po rozchode. Ja som napríklad najväčší fanúšik mojich bývalých "randiacich" /tých normálnych/ a lajkujem im často bez uvažovania ani neviem kde mam lajk a kde nie. Proste prečo by po rozchode sa ľudia mali nenávidieť a ignorovať apod? Načo?
Fakt riešiš kraviny keby toto vie tvoj chlap tak dúfam že ťa pošle k vode, lebo toto je extrém.

Strana
z2