icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
21. feb 2024

@h2 🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@demodun čo zas zmazal? ako ste tu vsetci nemožni, neplati pre ženy, žiadne fotky mena, lokalita, nič, ešte aj to minimum čo zverejnite, mažete

karolinakr
21. feb 2024

A nechapem, vsetkych rozvedenych, rozidenych, čo sa stane, ked niečo zverejnite? vsak ste slobodni, nikto vam nemôže nič

karolinakr
21. feb 2024

mna keby Karika požiadal o ruku, este aj prsteň tu odfotím 😅

grof_monte_christo
21. feb 2024

@karolinakr Ja som svoje zmazala, až keď si všetci, čo mali, prečítali 🙂

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo ano, ty si iny pripad, vieš uspokojit zvedavost
ale tento kral hugger, len som sa otočila, všetko zmazane, tak teraz neviem vôbec nič

grof_monte_christo
21. feb 2024

@karolinakr Ak chces, napíšem ti do správy, nie je to nič tajné

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo asi že idu na kavu alebo take niečo, že?

grof_monte_christo
21. feb 2024
tanyag
21. feb 2024

@karolinakr v podstate nič nenapísal 🤣🤣🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@tanyag tu je to horšie ako na zakladnej škole v pionierskom tabore

tanyag
21. feb 2024

@karolinakr tiež nechápem prečo pomazal, lebo vážne nič také zaujímavé nenapísal 🤣

h2
21. feb 2024

@karolinakr Podľa mňa hugger zmazal, lebo sme písali, že by sme nechceli chlapa, čo je na koníku a čo tu o nás píše. Tak asi preto, aby to tu náhodou jeho nová nenašla a nenaštvala sa na to. Ale neboj, o žiadne pikošky si neprišla.

tanyag
21. feb 2024

@h2 ale veď on v podstate nič nenapísal...to akokeby ja napíšem, že dnes idem do kina s priateľom a potom možno dáme aj večeru....alebo kávu...toto by malo niekoho naštvať?

h2
21. feb 2024

@tanyag Podľa mňa nie. Ale on to strašne vážne berie, veď si čítala tú jeho diskusiu, nie?

ondro1122
autor
21. feb 2024

@h2 Aspoň ja môžem mať MK a nikomu to nebude vadiť 😂

pralinka25
21. feb 2024

@karolinakr tak ale aj ty si vymazala.kopec sprav. Ja nemazem nic len ked sa pomylim a potom to dam opravene. Ale nemazem ani kontroverzne veci.

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag uz si docvicila? Nabuduce pojdes s go pro kamerou. Kym budes cvicit ja budem kukat na trenera

sticker
tanyag
21. feb 2024

@h2 Čítala ... len môj názor je taký, že každý človek by mal byť sám sebou...a nie dávať si pozor co povie, ako sa usmeje, ako položí ruky na stôl (to len príklad) a ten druhý sa zaľúbi do nej/neho bez toho, aby sa musel pretvarovať, hrať na niečo atď. Veď Hugo v podstate nič také na MK nenapísal...aby sa obával, že jeho nová priateľka by sa nahnevala...

karolinakr
21. feb 2024

@h2 jaj

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 😁😁😁 chceš ho vidieť? on má veľa toho aj na youtube 🤣🤣🤣

karolinakr
21. feb 2024

@pralinka25 ja? čo som ja mazala? vačšinou, ked sa vychvaĺujem, aby to nepôsobilo nedôstojne..inak nič nemažem

karolinakr
21. feb 2024

@tanyag daj link na youtube, ak to nie je tajne a necviči inkignito 🤣

h2
21. feb 2024

@tanyag Veď áno, to je jasné tebe, aj mne, aj väčšine ľudí. Ale on možno nevie, čo si má myslieť, lebo sme ho zblbli s tým, že muž na Modrom koníku je pre nás niečo nie celkom OK. A nečudujem sa, že keď má po dlhých rokoch nový vzťah, tak radšej bude opatrný.

h2
21. feb 2024

@pralinka25 Ale ale! Hádam by si nebola neverná svojmu týpkovi so švihadlom? ☺️

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
autor
21. feb 2024

@h2 Len žeby sa Huggo nesklamal na staré kolená

h2
21. feb 2024

@ondro1122 Veď to. V našom "pokročilom" veku už musí byť človek opatrný. 😁

karolinakr
21. feb 2024

zrovna hugger neni neni ten typ, žeby sa tu pasoval za leva salonov, možno sa rad predvádza, ale len decentne
je rad v obloženi žien, ale len odtial potiaĺ
( Či sukromne niekomu nevypisuje, to neviem)

grof_monte_christo
21. feb 2024

@karolinakr Ale ženu, ktorá ma o neho záujem, by to na začiatku vzťahu mohlo odradiť.