Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 Vieš, podľa mňa nie je ok, ak niekto chodí do bordelu. Ale ak tam chodí ženatý muž, tak je to 100 krát horšie. Ak tu niekto za to kritizoval teba - single, tak si si aspoň priznal, že to nie je ideálne. Ak tu niekto za to kritizoval ženatého, tak sa strašne urazil, lebo podľa neho to bolo v poriadku. To je ten rozdiel medzi tebou a nemenovaným pánom 🙂
@ondro1122 ale tak vidis niektore zeny to toleruju. Aj marsova zena je s tym v pohode
@minka201 tam bolo presne, že či by mu nevadilo, že za jeho dcerou pride chlap ako on sam, a tam vystrelil do nebies
@ondro1122 Myslíš to, že dávaš zarobiť "sociálnym pracovníčkam"? Tak nie je to práve chvályhodné, ale za mňa je to na tej istej úrovni, ako keď má niekto kamarátstvo s výhodami. Ako som si všimla, to je v poslednej dobe veľmi populárne a ľudia to berú, ako niečo normálne a v pohode. Pre mňa osobne nepredstaviteľné.
@pralinka25 Ja neverím, že je s tým jeho žena v pohode. To len on žije v sebaklame, aká je ona neskonale šťastná.
@ondro1122 nestojí ti?
@ondro1122 ked si mlady, všetko sa dá riešiť
@h2 vsak isto nie je tam bude veci co on nevidi cela kopa a teda na zaklade jeho reakcii ro musi byt pre nu fakt nebo.
@h2 jednoducho som si povedal...rob to čo ťa baví a nemyslí na to čo si myslia ostatní...Bojím sa vzťahu ? Nejdem do neho...a prečo ? Lebo celé dni by som sa klepal či má neopustí..načo si robiť starosti ? V mladom veku? ..už som sa natrápil dosť...neriešiť to čo je správne a nesprávne...nikoho nejdem zabiť
@karolinakr
@tanyag Tst mám fajn jem zdravé potraviny ale je problém keď príde k sexu ako takému vždy klesne ako keby ma to nebralo...vždy sa stopori iba pri oralnom sexe...je mi to normálne príjemnejšie ako sex ako taký

@tanyag jo
@h2 Aj keď robím toto čo robím ? 😁...ďakujem ☺️