icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag neboj aj predstava ako skacem ja je celkom nepublikovatelna 😀 preto cvicim len doma ked sa nikto nepozera. 🙈

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 u mňa by to dopadlo nejako takto 😁

pralinka25
21. feb 2024

@tanyag no ale pozrime ze ako po tom skakani vyzeras sexy 😀

tanyag
21. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣 haha vidíš...to som si ani neuvedomila 😁 tak zajtra skáčem o dušu, niekde sa zašijem do kúta v posilke, kde ma nikto vidieť nebude a budem dúfať, že majiteľ si nepozrie kamerové záznamy 🤣🤣🤣

pralinka25
21. feb 2024
katkami123
21. feb 2024

@minka201
Ma to tu cez 100 strán, ale zaujima ma, že co sa stalo, že ženatý ryšavec tu zrazu dostáva zdrba ohľadom jeho návštev v bordeli? Prečítala som teraz posledné 2 strany. Lebo ja som vypla upozornenia odkedy sa infantilne vyjadroval 🥴 so sexualnymi narážkami. Nastal nejaký zvrat v diskusii ? Lebo čítať tu cez 100 strán je nad moje sily, len sa pýtam.

karolinakr
21. feb 2024

@katkami123 opustil diskusiu

katkami123
21. feb 2024

@karolinakr
Prečo?

Skúšal, skúšal? Či sa mu nepošťastí? 😅

tanyag
21. feb 2024

@katkami123 neskúšal...urazil sa ako malé dieťa...vybuchol, vynadal...nazval nás bosorkami 🤣🤣🤣 lebo mu väčšina napísala pravdu

grof_monte_christo
21. feb 2024

@katkami123 Úprimne sa nám otvoril, že psychicky nezvláda túto diskusiu a dokonca to má vraj presah do jeho osobného života.

katkami123
21. feb 2024

@tanyag
Och… to títo vlezlí ženáči na ženských stránkach, to je zlo. Ja sa už radšej nevyjadrujem, svoj názor som vyjadrila hneď na začiatku, ale fakt ma zaujimalo iba, že co sa udialo, keď nabehnuté mal celkom dobre.

karolinakr
21. feb 2024

@katkami123 celkovo ma direktivny spôsob komunikacie a to nie je pre každého, preto bude stale narážať
to je len pre submisívne osoby .. aj ženu ma takú, tak teraz chapem, jak môžu spolu vychádzať tak dlhu dobu
dava to zmysel

minka201
21. feb 2024

@katkami123 Už dlho sa o ňom nebavíme. Úprimne, ani ho už viac nechcem rozoberať, keďže už diskusiu opustil. Len Ondro sa čudoval, že sme na neho milé, hoci chodí do bordelu a na nemenovaného pána sme milé neboli. Tak som len vysvetlila ten rozdiel. Nič nové sa neudialo 🙂

katkami123
21. feb 2024

@grof_monte_christo
Ja mám už na týchto vlezlych ženáčov averziu. Keď si spomeniem akí boli otravní ako muchy ešte keď sme boli s kamoškami na disko, mladé, to trepali presne to iste cez kopirak ako tento pán v diskusii na začiatku. Ta averzia je už silnejšia ako ja.

karolinakr
21. feb 2024

@minka201 vidiš to? dvaja chlipnici 😂

katkami123
21. feb 2024

@karolinakr
Lebo ja som už na začiatku dosť do neho skákala a bola som za zlú, tak ma zaujimalo, že co sa stalo…keď tu Ondra zhadzoval ohľadom bordelu a sám má v hlave cenník ešte aj na tie pri ceste, kde je už fakt “smotánka”.
Tak nakoniec prišiel na psa mráz.

karolinakr
21. feb 2024

@katkami123 😂😂

minka201
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
21. feb 2024

@katkami123 Minule ho Hugo dotiahol k nám do inej diskusie a tiež to nedopadlo dobre.

katkami123
21. feb 2024

@minka201
Kamoska sa sťažovala, ze jej zo skákania cez švihadlo ovisli 🐐🐐.

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo jak nedobre? tiež sa napaprčil?

minka201
21. feb 2024

@katkami123 Mala skákať v podprsenke 🤣🤣 Mne tiež ovisli, ale to bolo tým, že som schudla 22 kíl.

grof_monte_christo
21. feb 2024

@karolinakr Boli aj tam konflikty, mňa to rušilo.

minka201
21. feb 2024

@karolinakr Bolo z neho cítiť, že je ofucany a ze tak ľahko nezabudne :D

katkami123
21. feb 2024

@grof_monte_christo
Ale tak on tu je preto, lebo hľadá nejakú naivnu trtkačku, ktorá sa na neho ulakomí, to je snáď očividné od začiatku. A bude za “férového”, lebo pomedzi to akože spomenie aj manželku.

katkami123
21. feb 2024

@minka201
No ona bola kozatá riadne ale schudla asi 5kg ako hovorila.

grof_monte_christo
21. feb 2024

@katkami123 Ako nehovorím, ma aj dobre názory, s ktorými niekedy súhlasím, ale on nezvláda diskutovať o iných názoroch, ako má on.

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo tak vieš, ked doma riadi rodinu a každy ho posluchne, tuto nebude trpieť odpor

karolinakr
21. feb 2024

@grof_monte_christo keby bol v praci tvoj šéf, tak ta aj vyzauškuje

katkami123
21. feb 2024

Dostávate všetky zlatého bludiščaka, ze ste sa nedali…