icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
5. jan 2024

@karolinakr joj nie len na ňu ale aj na doktorov od kedy cvičím len doktorov navštevujem 🤕

karolinakr
5. jan 2024

@ondro1122 a cvicíš dobre? lebo by si mal prospievať a, nie po doktoroch chodiť

ondro1122
autor
5. jan 2024

@karolinakr Áno ale niečo mám s ramenami, často bolesti hlavy (ale to môže byť s urieknutia) a zistili mi aj nedomykavost chlopne (dvojcipa chlopňa teda bikuspidalna aortálna chlopňa - to chcem ešte dať prešetriť)...aj skúsení majú bolesti

minka201
5. jan 2024

@ondro1122 Toho chlapca nešikanovali pre výzor, ale preto, lebo nebol dosť psychicky odolný a oni to vycítili. Do dievča, ktoré na neho kričalo, nevyzeralo od neho o nič lepšie.
A ako sme to tu už x-krát písali, dôvod tvojho neúspechu nie je výzor, rovnako, ako dôvod šikanovania tiež nebol chlapcov výzor.

pralinka25
5. jan 2024

@ondro1122 ak by myslela pri sexena ineho tak sa to pravdepodobne nikdy nedozvies. ale aj ty si schopny odprisahat ze pri sexe nikdy nepomyslis na inu? ani po 20 rokoch?
apropo sikana tu bola vzdy. tu nejde o pohlavie. sikana je o uplne inych faktoroch.

oliolijanka
5. jan 2024

@ondro1122 Pozri si film "Piano".

Muz si zjedna zenu. Mysli si, ze mu patri a bude mu sluzit. Ma ocakavania, ktore by mala splnit. Na jej telesne nehlada krasu, ale vsima si nedostatky.
Neplni jej priania, mysli iba na svoje potreby.
Zenu zacne upodozrievat, kontrolovat, zamykat a trestat.

A potom je tam druhy muz, ktory nema potrebu tu zenu vlastnit, obdivuje ju, pomaha jej. Je stale silnejsi aj dominantnejsi, ale necha zenu odchadzat k inemu muzovi. On je vdacny za kazdu sekundu s nou....

V tom filme by si bol ty ten slaby muz, ktory by si nechaval radit od starych tetiek. Si slaby a ked zacnes chodievat do bordelu, aj slaby ostanes.
Byt nepodvedenym slabochom je väcsia hanba, väcsie zivotne sklamanie, ako byt zdravym, vyrovnanym, milucucim, starostlivym muzom, ktoreho podvedie slaba zena.

Neviem, ci to uz mas vrodene, ze si slaboch a zenu stastnou neurobis, ale keby si chcel na sebe popracovat, tak zacni uvedomenim, ze aj tie zeny v bordeli su ludia.

asocial
5. jan 2024

Hmm...keby si si niekoľkokrát mesačne neplatil šľapky, mal by si aj na hypotéku...

ondro1122
autor
5. jan 2024

@pralinka25 Nikdy nemyslím pri sexe na niekoho iného...snažím sa užiť daný moment normálne :D
@oliolijanka Ja keď tu vidím tie komenty vydatých žien tak mám dosť...povedz mi sama či je normálne počas manželstva písať o tom, že idú tu padať kolena z hercov (Koleníka a pod.) a že ich muž má úprimne výzorovo ďaleko alebo že posnívam aký by bol život s ním ? To je vážene si svojej polovičky ? Takisto aj muži niektorí... Minule sa písalo ako Momoa chcel znásilniť nejakú známu ženu a ženy (dokonca staršie ) píšu, že veď mala sa nechať od takého krásavca.... To ako nemyslíte vážne toto :D Ja ti poviem jak to je...Je 1000 lepších mužov horších a 1000 lepších ako ja...Ale čo i len lepší muž odomňa by prejavil záujem o ženu tak ma opustí (keď ju odkopne už sa vráti)...Lebo žena chce najlepšieho muža, ktorý o ňu prejaví záujem....Ostatní ju nezaujímajú...My chlapi to máme aj ťažšie s výzorom....chcem dobre vyzerať ? Nemám žiadne maľovátka ani nič...Jasné sú ľudia čo sú na vozíku a inak hendikepovaní, ktorí už asi lásku nenájdu ale aj tak....Byť celý život osobou klamaný, ktorej by som dával všetko to nie sorry...Nepredžubem roky....Ženy si kladú privysoké nároky...Chcem svalnatého vysokého chlapa, spoľahlivého, prachatého, gentlmana, charizmatického....ale čo ponúka ona ? Na tých svaloch ten chlap pracoval možno aj 5 rokov (keď nebral nejaké anabolické látky)...Tie prachy tiež musel nejako zarobiť.... Vždy som mal rád citlivé dievčatá...Je to úprimne sexy a romantika s takou by ma naplňala ale neviem či to ma zmysel sa do niečoho púšťať....Ale niekedy tichá voda brehy mije....A nie, nechcem tie povrchné ženy, ktoré sa ukazujú na instagrame

pralinka25
5. jan 2024

@ondro1122 tak ja poznam kopec znevyhodnenych ludi co lasku nasli aj s handicapom.
no ty nemyslis nikdy pri sexe na nikoho ineho lebo nesexujes 30 rokov s jednym a tym istym clovekom. to mozes prehlasit az ked budes skutocne zit s jednou osobou tych 30 rokov. zatial je to len hypoteza.

kate211
5. jan 2024

@ondro1122 Chlapec moj zlaty, vyhladaj terapeuta - dobreho a kvalitneho. Bude to dlhy boj, ale stoji to za to.

janulik2008
6. jan 2024

@ondro1122 prepáč ty z mužov robíš normálne chudáčikov a zo žien každá je harpya, a vy ste len dobrí.
Ženy kladú vysoké nároky? A čo muzi? Koľkokrát tu číta človek diskusiu že žena je po pôrode pribrala a muž ju ponižuje, alebo žena ochorie a muž ju nechá. A ľudia s hendikepom si nájdu partnera pretože ešte stále existujú ľudia ktorí neriešia výzor že má človek jednu ruku alebo nohu, alebo je slepý. Poznám prípad kde žena zomrela behom dvoch mesiacov a muž povedal že inú ženu nechce, on chce svoju manželku ...

marseillefan
6. jan 2024

@oliolijanka krásne si to napísala... skutočný alfa-male sa nebojjí konkurencie iných mužov, verí si... a tá žena to aj spätne vycíti a chce preto len jeho. Zdravé sebavedomie je veľmi sexy. Naopak, slaboch zostane slabochom... preto má ondro pravdu, keď chce byť sám, lebo by pri ňom ženy mysleli na iného muža. Ondro je slaboch, takže skôr či neskôr to tá žena vycíti (v jeho prípade veľmi skoro) a automaticky bude túžiť po niečom inom. Síce nie po svalnáčovi z fitka, ale po normálnom, psychicky vyrovnanom jedincovi, ktorý nepochybuje sám o sebe.

marseillefan
6. jan 2024

@janulik2008 ondro môže hovoriť čo chce, nehovorí za všetkých mužov, ale len za lúzrov...
ale k tomu príbehu som chcel... to je reálny príbeh? Poznáš toho muža? Ak áno, povedz ako to dopadlo, stále drží slovo?

pralinka25
6. jan 2024

@ondro1122 presne ako ti napisal @marseillefan zeny tuzia po normálnom, psychicky vyrovnanom jedincovi, ktorý nepochybuje sám o sebe. ja len doplnim ze ani o svojej partnerke. to je gro funkcneho vtahu.

janulik2008
6. jan 2024

@marseillefan ano, toho muža poznam. Žena mu zomrela behom dvoch mesiacov nedávno, ktovie možno si nakoniec niekoho nájde a chce to len čas no, tak ako oni dvaja sa mali radi som tuším ani nevidela 💔

janulik2008
6. jan 2024

@pralinka25 ja odbočím od témy no vždy keď vidím príspevok s tvojím menom tak mám chuť na pralinku 😁😁😁 ešte aj tá fotka 🤤

karolinakr
6. jan 2024

@janulik2008 ano, súhlasím 🧁

pralinka25
6. jan 2024

@janulik2008 @karolinakr dievcata co vam poviem som proste na zozratie a este aj limitovana edicia 😂
ale ze ste to vy posielam vam kostovku.

marseillefan
6. jan 2024

ženy prestaňte, chcem schudnúť...

pralinka25
6. jan 2024

@marseillefan specialne pre teba 😉

karolinakr
6. jan 2024
pralinka25
6. jan 2024

@karolinakr dobra naladicka po tolkom cukre? 😀

duunlo
6. jan 2024

Daj si radsej pokoj od zien, aspon neurobis ziadnu nestastnou svojou drblou povahou. Kup si nafukovaciu Ancu, ta ta nezradi, ked ta naserie tak ju vyfucis, ked budes mat chut tak ju znova nafukas. Ked budes chciet citit “teplo domova”, zavolas si eskort a povies jej nech sa hrate na manzelov. Hlavne poskryvaj panvice nech ta nejaka s nou neudrbe po gebuli…

karolinakr
6. jan 2024

@pralinka25 mňam, skúšala si jahody v čokoláde? takú kyticu? raz som to jedla, ale vynikajúce, voňalo to neskutočne..objednaj si zajtra od neznameho ctiteľa, dobre sa naješ, a bude aspoň vzrúšo doma 🐝

pralinka25
6. jan 2024

@karolinakr 😀 vzruso
ano mali sme taku ovocnu kyticu uz. dobre to je.

bbshop
6. jan 2024

Dúfam, že tu novú diskusiu si založil znova ty

pralinka25
6. jan 2024

@duunlo velmi dobre odporucanie este aj na dovolenke to ma velke vyhody

janulik2008
6. jan 2024

@bbshop aku novú diskusiu? 😁😁😁

duunlo
6. jan 2024

@pralinka25 no vidis, panko si uzije a ani to nebude snad az take cudne 😂🤣