icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
22. feb 2024

@minka201 tiez by si zabudla na to preco si prisla do fitka 😄
Ja sa hanbim pred kazdym. Musim cvicit doma. Dokonca aj pred vlastnymi detmi necvicim. 😆

demodun
22. feb 2024

Ako doma? No to radšej nie, lebo ja by som ako prvé dala dole podprsenku 🤣🤣

karolinakr
22. feb 2024

@pralinka25 niektori idu v starobe do Švajčiarska na eutanaziu, aby tu priliš dlho neostávali

demodun
22. feb 2024

@pralinka25 no ja cvičím s Drobcom ale tiež po mne tak divne pozerá 😁

pralinka25
22. feb 2024

@karolinakr nie ja sa dam doma vystavit zabalzamovana este aj po smrti ako lenin nech ma maju po ruke a aj strasit budem chodit. 👻

pralinka25
22. feb 2024

@demodun ja sa zas bojim o ich psychicke zdravie tak to radsej neriskujem 😄

demodun
22. feb 2024

@pralinka25 no ja nie, ešte aj po smrti počúvať, mami kde mám...? 🤪

pralinka25
22. feb 2024

@minka201 v teme som neni takze som tu neni tak casto 😅

pralinka25
22. feb 2024

@demodun 🤣 to ja uz dufam ze budu velki vsetci. Mam ambiciu do 95

minka201
22. feb 2024

@pralinka25 Ja tiež nemôžem cvičiť pred deťmi. Už vidím, ako by to staršie pred každým ukazovalo, ako cvičí maminka... Ešte aj pred predavackou v obchode 😀. Ono musí nažalovať každú trapošinu 😆

pralinka25
22. feb 2024

@minka201 ano presne. Starsie by mozno zavolali zachytku alebo aj zachranku a mladsi by to porozpraval a poukazoval vsade uplne si to viem predstavit.

demodun
22. feb 2024

@minka201
@pralinka25 nooo to máte pravdu, aj moje dieťa je veľmi ukecané. Po kom to len má 🤔

pralinka25
22. feb 2024

@demodun tak ani nevies kde ti sposobi srandu 😃

demodun
22. feb 2024

@pralinka25 no to fakt, každý deň niečo. V obchode, v škôlke. S deťmi sa nenudiš 👍😄

tanyag
22. feb 2024

Aaale dievčatá, pred vlastnými deťmi sa hanbiť? My s mojou cvičíme každý deň 🤣 a je z toho riadna sranda...mojej sa tiež ústa nezavrú a je jedno, kde je a komu to hovorí 🤣 raz vo vlaku, na celý vozeň...Mamiiii, ja mám takú malú riť ale ty máš veľkú 🤣🤣🤣 tie pohľady ľudí, ako sa otáčali, smiali ...samozrejme ja zahanbená, ale tak mala pravdu 😁 alebo...sa postavila do stredu vlaku a Mamiii pamätáš ako som bola na tanečnej a tete (meno) keď tancovala, taaaaak skákali cicky 🤣🤣🤣 a nehovorím o tom, že učiteľky v škôlke vedia o našom živote úplne všetko...a susedia tiež 🤣🤣🤣

minka201
22. feb 2024

@tanyag 🤣🤣

ondro1122
autor
22. feb 2024

Takže som mal vo všetkom pravdu ale neviem prečo je to také ťažké povedať na rovinu a klamať a nepovedať pravdu...máš priemerný vzhľad nemáš na to výzorovo aby žena nemyslela na iného a bude ťa mať len preto lebo ju niekto opustil a je zúfalá alebo vie že u krásavca nemá šancu...túto diskusiu vlastne už opúšťam všetko bolo zodpovedané...takže je jasné, že som v prdeli...nikdy nenájdem pravdivú lásku a už sa budem ženám vyhýbať oblukom však fešák nie som

tanyag
22. feb 2024

@ondro1122 Aaale Ondrooo...nikto neklame, ale zase nie je nič zlé na tom, ak niekoho obdivuješ...alebo ak je na niekoho pekný pohľad...ty si nespokojný sám so sebou, máš komplexy, škatulkuješ...To, že sa žena pozrie na iného, nie je nevera, veď načo máme oči? Ja som napr. fotku trénera ukázala aj môjmu priateľovi a vôbec z neho nemal depky...hoci sme spolu krátko, dôveruje mi, vie, aká som...ale on je vyrovnaný a rozumný človek, ktorý zbytočne nežiarli, ktorý nie je majetnícky...ja si obzriem aj peknú ženu a nič zlé na tom nie je...

h2
22. feb 2024

@ondro1122 Ondro! Prestaň ale okamžite! To je blbosť! Len si tu robíme srandu. Ja som ho napríklad ani nechcela ani len vidieť, pretože ma absolútne nezaujíma.

hugger
22. feb 2024

@tanyag

Keď som kedysi nosil dcéru do škôlky a ozval sa s čímsi čo dcéra na škôlku povedala doma učiteľka si ma zobrala nabok a povedala mi "Urobme dohodu: vy nebudete veriť všetkému čo dcéra povie o škôlke a my nebudeme veriť všetkému čo povie že sa deje u vás doma" 😂😂😂

hugger
22. feb 2024

@ondro1122

Niekedy si úplne v pohode chalan a niekedy na teba príde depka. Skús porozmýšľať čo ti ju spustilo dnes.

tanyag
22. feb 2024

@hugger Toto majú na dverách vylepené v škôlke 🤣🤣🤣

tanyag
22. feb 2024

@hugger No čo ju asi spustilo? téma tréner....na 100%...ale zase na druhej strane, som zadaná, chodím do fitka, je tam xyz mužov, pomenej žien...to teraz si mám dať klapky na oči, aby som sa nedajbože na niekoho nepozrela? alebo si mám zalepiť ústa, aby som s nikým nekomunikovala?...lebo som zadaná?

demodun
22. feb 2024

@ondro1122 ale no. Veď oči máme na pozeranie. S mužom bežne pochvalime iného muža alebo ženu, keď je pekný/á alebo sympatický/á.
A za chvíľu si ani nespomeniem ako vyzeral/a.
Áno chvíľu sme venovali pozornosť niekomu inému. Zase sme tu len pre teba. A nemusíš sa pripomínať takýmto spôsobom. Nezabudli sme na teba 😉

tanyag
22. feb 2024

@demodun Presne, ja som aj včera spomenula, že by som mala pribŕzdiť, lebo sa Ondro nahnevá...a taktiež som spomínala už dávnejšie, že mne osobne treba dať stopku, ak prekročím určitú hranicu....lebo ja budem mlieť a mlieť...zvyčajne ma @karolinakr uzemní 😁

demodun
22. feb 2024

@hugger Minule som to vravela mužovi, že keď si predstavím, čo všetko im malý v škôlke narozpráva 🤦🤣

karolinakr
22. feb 2024

@tanyag 🤣🤣

karolinakr
22. feb 2024

@tanyag vieš čo, chapem, ked je niekto zraneny a druhy mu do rany sypu soĺ, je to nemilé, ale chlacholit muža, ktory sa dobrovolne stavia do ulohy padavky, ja už nebudem..Dala som tu x peknych rad, mudrych aj od srdca, davali zmysel.Jedine, čo si z toho Ondro vzal, že mi utekaju pismenka a neviem, čo rozpravam..
Teraz hromadne ho tu všetci budu chlacholit, lebo tvoj trener ma tehličky na bruchu a ondro chce opustit diskusiu kvôli tomu..
Ako prepač,Ondro, teraz budem tvrda na teba a možno prave to ti pomôže- prestaň sa chovať ako sračka a začni sa chovat ako chlap!!
Každy ma komplexy a slabosti, s ktorymi bojuje a skryva ich pred svetom..Myslim, že už si fňukal dosť na 100stranach..
Teraz sa postav k problemu čelom a namiesto fňukania a ĺutovania priber si ešte 1 trening navyše, ohol si hrud, ako som ti radila, kup si najdrahši parfem, pekne sa obleč a povedz si, ja na to mam, ja to dokažem..Daj si ciele ake chceš v živote dosiahnut a choď za nimi..
Ja ta ĺutovat ani fúkať na bobo ti už nebudem, robila som to dost dlho a stačilo !
Nie som rada, ze opúšťaš diskusiu, ale tĺapkať ťa po pleci, že sa chováš ako babovka, s ostatnými nebudem

demodun
22. feb 2024

@karolinakr on potrebuje našu pozornosť, no takto sa to nerobí. To máš pravdu. Ale toto doteraz vždy zabralo...

tanyag
22. feb 2024

@karolinakr Ja ho netliapkam po pleci, myslela som si, že to má v sebe už uzavreté, veď len nedávno písal, že sa rozhodol pre prostitútky a ženu nechce, tak nechápem prečo mu vadí to, že očumujeme iného chlapa ... a za ďalšie, on by rád milú, dobrú, úprimnú, nepoškvrnenú dievčinu, ale sexovať a bozkávať sa s prostitútkami, ktoré mali "stovky" mužov v posteli mu nevadí, ešte o nich bude básniť ..a potom taká nepoškvrnená deva sa má oddať takému mužovi...no neviem...buď neriešim ženy aké sú alebo riešim ale správam sa sám podľa toho, čo od druhého očakávam.