Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr samozrejme, že je to choroba. Veď už sme mu mnohí písali, že najprv musí začať milovať sám seba.
A máš pravdu, ani tisíc operácii túto chorobu nevylieči. Jessica je toho dôkazom.
@karolinakr Presne. Človek si musí najskôr upratať v hlave, plastiky mu šťastie neprinesú.
Nechávam vám túto diskusiu...profil si nevymazujem aby ste si mohli tu písať na tejto mnou vytvorenej diskusie...do istého času sa s vami lúčim a nebudem tu nič prispievať...takže sa izolujem od tejto diskusie aj od ostatných, teda aj od vás...majte sa pekne veľa šťastia a zdravia vám prajem...nech sa vám darí 😉...a @hugger ďakujem za pozvanie ale nepijem pivec
tu sa este diskutuje? nechcete mi zhrnut tak poslednych 30 stran? 😅
@lilitela nie je moc ani o com. gro tu bola len taka chill out zona. sme vlastne takmer vobec neboli v teme. v zavere autor sa na nejaku dobu odmlci.
😨 Človek tu pár hodín nie je a toto tu nastane???!
@ondro1122 Prečo? Čo sa ti zase stalo? Už si vyzeral v pohode a zase si tam, kde si bol na úplnom začiatku! To ti tých XYZ strán diskuie nič nedalo? Čo ti tu popísali desiatky cudzích žien, z toho si si nič nezobral? Nie, nie sme so svojimi mužmi len preto, že sme nevedeli zbaliť krajších. Nie, nešla by som do postele s iným chlapom, ani keby bol najsexi na svete. Dokonca, ani keby mi položil na stôl milión, proste nie!
Keď pôjdeš na plastiku, vôbec nič ti to nepomôže. Najkrajší na svete aj tak nebudeš, takže nebudeš veriť, že by ťa tvoja partnerka nepodviedla, keby ten najkrajší za ňou prišiel a budeš sa dokekonečna umárať, že túži a tajne sníva o niekom ešte krajšom. Navyše, krása nie len, že nie je všetko. Ale u muža to nie je nič nejako podstatné. Ešte si nevidel nikdy krásnu ženu so škaredým chlapom? Myslíš, že ani ona nevedela zbaliť krajšieho? Mužská príťažlivosť nespočíva v peknej tváričke. Práve naopak, ak sa necháš upraviť plastickým chirurgom, poletia na teba akurát tak homosexuáli. Normálnu ženu "plastikový" chlap nepriťahuje.
Ach, divím sa sama sebe, že ti to tu ešte píšem, Naivne som dúfala, že sa z toho predsa len dostávaš. Ale ako sa ukázalo, zase si tam, kde si bol na začiatku. ☹
@ondro1122 ani ja ani @marseillefan nie sme úžasní kamaráti s alkoholom. Môžeme ist do strip klubu, do mačacej kaviarne alebo na kolotoče.
@hugger no s tym strip klubom opatrne mozno by sa to novej znamosti nepacilo. 😉
@ondro1122 tak zatial skus najst novy job a ozvi sa
@ondro1122 My sme si síce veľa nepísali, ale aj tak ti prajem všetko dobré a dúfam, že sa medzi nás vratis.🍀
@pralinka25 Strip klub možno nie je najideálnejšie miesto, ale vieš si tých troch chlapov predstaviť v mačacej kaviarni, či dokonca na kolotočoch? 😂
@hugger
@pralinka25
No toto, veru ten Strip klub zarazil aj mňa. Hugo ty sa nám nejak kazis, či?
Asi ani netreba, stacilo posledne 2 strany.
@ondro1122 https://www.google.com/search?q=mew+before+afte...
Na svoju obhajobu podotykam, ze som hladala nejake cviky na upravu drzania tela, kedze sa v poslednom case hrbim. 😝
@hugger
@ondro1122 pýtal som sa hneď manželky a do strip klubu na Slovensku povolenku nemám, jedine v zahraničí a predsa nebudeme kvôli tomu niekam cestovať. Kolotoče tiež nie... takže jedine mňaukafé alebo hocijaká reštika, kaviareň ideálne v KE. Môžem vás pozvať do Slávie na večeru... dal by som si ich Stroganov...
Ja mam extremne zivu predstavivost takze mi to ani nepiste lebo to normalne ze vidim 🤣
@lilitela mozno by pomohol trener alebo svihadlo 😉
Inak tak mi napadlo mozno je chyba v tom ze ondro ma trenera. Tane to ide so sexi trenerom mozno by ondro urobil dieru do sveta (berme to ako dvojzmysel) keby mal sexi trenerku 🤩🤫
@grof_monte_christo ozaj, zajtra ideme do Zlína, zastavíme sa po teba 😄

*nazov