icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

grof_monte_christo
23. feb 2024

@demodun O koľkej mám byť nachystana? 😁

h2
23. feb 2024

@pralinka25 Ondro by trénerku nechcel, lebo by si hovoril, že ona si aj tak o ňom myslí, že je škaredý, že sa jej hnusí a keby mala možnosť trénovať viac sexi chlapa, tak by sa naňho vykašľala... stratený prípad.

demodun
23. feb 2024

@grof_monte_christo o 8:00 sme u teba ako na koni 😁

pralinka25
23. feb 2024

@demodun nachystam sa aj ja keby bolo treba zachranovat.😁😝

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 jasné, super. Viac hláv, viac kapusty 🤣🤣

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
hugger
23. feb 2024

@marseillefan
@ondro1122

Ten strip klub som zahrnul len na dokumentaciu toho ze skala moznosti ktora je k dispozicii je siroka. Ani neviem ci tu v Kosiciach take je 😁

karolinakr
23. feb 2024

Dufam, že ondro nejdeš spachat samovraždu..aj tak by ma zaujimalo, čo ti preletelo cez nos
Predpokladam, že ženština, do ktorej si sa posledne zakukal, nechce s tebou ist a ma nejakeho noveho svalnateho..Toto bol ten spušťač..inak nechces sa zabit, hej? lebo ked ano, radšej volaj pohotovost a linku dôvery..
Ďalsia vec, mne sa minule pačil chudy extremne, vzdy som letela na vysušenych, potetovany ksicht, vlasy ma len v strede, po bokoch vyholeny, vlači sa s kamaratmi ako basman..takže ano, rôzne typy priťahujú ženy, neboj, ty si este nestretol tu pravú.🙂

hugger
23. feb 2024

@demodun @h2

kolotoč je kolotoč a mačacia kaviareň je mačacia kaviareň.

https://www.instagram.com/mnaukafe/?hl=en

Nemusíte hneď za všetkým hľadať iný zmysel 😂

karolinakr
23. feb 2024

nejak sa mi tie pohrebne reči Ondro nepáčia, mal by si na koniec povedat, čo sa stalo..ku..a ti dala kopačky, že? slub mi, že nevyvedieš nejaku hluposť..radsej chod sa vyrozpravat psychologovi, este ako poslednu možnost

pralinka25
23. feb 2024

@hugger nekaz srandu a nechaj to tak ako to bolo 😃 my vieme ze si slusny aj my sme ale no tak pre tu srandu 😉

sherynkamalinka
23. feb 2024

To jake šalene ludze v totych kosicoch

pralinka25
23. feb 2024

@ondro1122 ked sa vratis dam ti sem na minutu ticha fotku v plavkach 😁

h2
23. feb 2024

@hugger Ja viem, že si tým myslel naozaj len mačaciu kaviareň a kolotoč. Len ma prekvapil výber tých miest.

h2
23. feb 2024

@sherynkamalinka Bars šaľene. Ta ňe? Ci pana! 😃

lilitela
23. feb 2024

@pralinka25 Uz cvicim, hladala som cviky a henten cvik s jazykom vraj okrem upravy crt tvare, upravuje aj drzanie tela. To svihadlo je super cvik, aj bez skakania a bez svihadla. 😂

pralinka25
23. feb 2024

@lilitela videla si videjko? No nie je ten cvik rozkosny 🤩

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 aj by som sa pridala ku tvojej plavkovej výzve, ale bojím sa, že by mal ešte aj traumu 🤣🤣.
Toto by už bolo na psychiatra

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 kedy to bude? daj čas a minuty

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25
@demodun
čo sa seriete? dajte teraz a basta fidli vidly

demodun
23. feb 2024

@karolinakr 🤣🤣 iba ak sa pridaš aj ty

karolinakr
23. feb 2024

@demodun v plavkach?

demodun
23. feb 2024

@karolinakr no môžeš aj bez 😉

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 no čo je? čo je? daš páčik a nahé foto ništ?

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr to som dala na tvoje nahe foto. a ondro tu neni.

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr a co je s tym tvojim potetovanym? bude nieco?😅

tanyag
23. feb 2024

@hugger je je a práve na KVP, aspoň čo mi tréner vravel, že tam kedysi pracoval ako SBS 🤣🤣🤣🤣

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr co konkretne 😀

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr inak svedci ti to. ale kde mas plavky?