Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr preco si ju zmazala vsak bola pekna.
@demodun do Pezinku maš bližšie
@pralinka25
@karolinakr
Zmeškala som nejakú foto bez plaviek? 🤣
@karolinakr v pezinku je toho viac 😀
@demodun išla som vlakom, platila som euro 10centov..som si hovorila, toto je jediny raz, čo sa mi oplati byt na Slovensku, inde by som aspon 20eur platila
@minka201 nie bola tam len veverica 😂
@minka201 nie
@karolinakr a preco si ju zmazala?
@pralinka25 🤣🤣
@minka201 a ty sa nesmej 🤣
@karolinakr to si mala uz dochodcovsku zlavu? ci studentsku?
@karolinakr tak to musel byť super výlet. Do Pezinku nemôžem, hneď by si ma tam nechali 🤣🤣
@karolinakr Ale veď ty máš v profile bydlisko Bratislava Nové Mesto. Jednu mačaciu kaviareň máte priamo tam.
@demodun takych by nas bolo. all inclusive zadara 😉
@pralinka25 že dôchodcovsku 🤣🤣
Tak nakoniec sa stretneme v Pezinku
@demodun aj tam to kvoli nam nakoniec zvru. uz sme odplasili aj zakladatela temy. 😖
@pralinka25 si niečo spominala o jednoduchších bosorkach, kt.maju protekciu u primara v Pezinku
@demodun Drobec sa volá moja mačka, lebo aj keď ma 10 rokov, tak vyzerá ako také veľké mačiatko 😺
@h2 @demodun @karolinakr a nbola by vacsia sranda na muzskej casti? vsetkych by sme vyliecili pretoze by sa odtial snazili dostat cim skor prec ako tu pritomni chlapci z tejto temy

@grof_monte_christo jéj tak aj ty máš doma Drobca 🤩
Pardón, opravujem, teraz som overovala informácie a už tam od r. 2021 nerobí. Ale psychiatra robí stále, takže ak treba... 😁
@pralinka25 🤣 Skôr by sme im ešte zhoršili stav! 🤪
@pralinka25 tak vybavené, stretko bude v Pezinku.
Len ešte predtým dajte metly do servisu. Napadlo mi, že Hugo bude kolaudovať. No hádam ho v tom nenecháme 🤣

@hugger Pre teba 😅🐈⬛🎡