icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

h2
23. feb 2024

@hugger Pre teba 😅🐈‍⬛🎡

demodun
23. feb 2024

@h2 jéj to sú kočky.

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr preco si ju zmazala vsak bola pekna.

demodun
23. feb 2024

@hugger to len tak, aby reč nestála. 😁
Ale tu mačaciu kaviareň vám závidím. Keď budem v Košiciach tak sa tam pôjdem pozrieť. Ďakujem za inšpiráciu 👍

karolinakr
23. feb 2024

Aj v Pezinku na Holubyho 20 je Mačkareň. V 1 miestnosti smrad, v druhej kaviareň..

h2
23. feb 2024

@demodun Mačacích kaviarní máš viacero po Slovensku, nemusí kvôli nim až do Košíc.

karolinakr
23. feb 2024

@demodun do Pezinku maš bližšie

minka201
23. feb 2024

@pralinka25
@karolinakr
Zmeškala som nejakú foto bez plaviek? 🤣

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr v pezinku je toho viac 😀

karolinakr
23. feb 2024

@demodun išla som vlakom, platila som euro 10centov..som si hovorila, toto je jediny raz, čo sa mi oplati byt na Slovensku, inde by som aspon 20eur platila

pralinka25
23. feb 2024

@minka201 nie bola tam len veverica 😂

karolinakr
23. feb 2024
pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr a preco si ju zmazala?

minka201
23. feb 2024

@pralinka25 🤣🤣

karolinakr
23. feb 2024

@minka201 a ty sa nesmej 🤣

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr to si mala uz dochodcovsku zlavu? ci studentsku?

demodun
23. feb 2024

@karolinakr tak to musel byť super výlet. Do Pezinku nemôžem, hneď by si ma tam nechali 🤣🤣

h2
23. feb 2024

@karolinakr Ale veď ty máš v profile bydlisko Bratislava Nové Mesto. Jednu mačaciu kaviareň máte priamo tam.

pralinka25
23. feb 2024

@demodun takych by nas bolo. all inclusive zadara 😉

demodun
23. feb 2024

@h2 áno tuším aj v Martine je. Len som sľúbila Drobcovi, že sa prevezieme vlakom. 😁

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 že dôchodcovsku 🤣🤣
Tak nakoniec sa stretneme v Pezinku

h2
23. feb 2024

@demodun Ináč, primár na ženskom oddelení psychiatrie v Pezinku je môj spolužiak z gympla. Ak máte záujem, vybavím projekciu. 🤪

pralinka25
23. feb 2024

@demodun aj tam to kvoli nam nakoniec zvru. uz sme odplasili aj zakladatela temy. 😖

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 si niečo spominala o jednoduchších bosorkach, kt.maju protekciu u primara v Pezinku

grof_monte_christo
23. feb 2024

@demodun Drobec sa volá moja mačka, lebo aj keď ma 10 rokov, tak vyzerá ako také veľké mačiatko 😺

pralinka25
23. feb 2024

@h2 @demodun @karolinakr a nbola by vacsia sranda na muzskej casti? vsetkych by sme vyliecili pretoze by sa odtial snazili dostat cim skor prec ako tu pritomni chlapci z tejto temy

sticker
demodun
23. feb 2024

@grof_monte_christo jéj tak aj ty máš doma Drobca 🤩

h2
23. feb 2024

Pardón, opravujem, teraz som overovala informácie a už tam od r. 2021 nerobí. Ale psychiatra robí stále, takže ak treba... 😁

h2
23. feb 2024

@pralinka25 🤣 Skôr by sme im ešte zhoršili stav! 🤪

demodun
23. feb 2024

@pralinka25 tak vybavené, stretko bude v Pezinku.
Len ešte predtým dajte metly do servisu. Napadlo mi, že Hugo bude kolaudovať. No hádam ho v tom nenecháme 🤣