icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

grof_monte_christo
23. feb 2024

@demodun Pošleme ich do povinnej karanteny? 😁

pralinka25
23. feb 2024

@hugger taku nizku teplotu som nikdy nemala. pocitam ze taku budem mat tri dni po smrti. moja bezna je 36,8 . si si isty ze si uz nezomrel?😲

h2
23. feb 2024

@hugger 35.8? Nejako málo. Máš zimnicu? Hoď sa do vane. A potom do postele.

ondro1122
autor
23. feb 2024

Také točaky mám no aj bozky padli

h2
23. feb 2024

@ondro1122 Ondrík, daj si s tými ľahkými devami pokoj. S nimi ťa nič dobré nečaká.

ondro1122
autor
23. feb 2024

@h2 do apríla určite

h2
23. feb 2024

@ondro1122 Prečo do apríla?

barbora01
23. feb 2024

@ondro1122 veľmi by ma zaujímalo ako to prebieha. Prídeš tam, ona ti povie vyzleč sa a ide na to, alebo najprv sa porozprávate a pomedzi to ona začne a celkovo aké to je: upäté, uvoľnené, priateľské… samozrejme chápem ak o tom nechceš písať, len som zvedavá

pralinka25
23. feb 2024

@barbora01 aj ja som zvedava ci je to ako vo filmoch alebo ako 😀

ondro1122
autor
23. feb 2024

@barbora01 záleží na akú natrafiš...ja sa predstavím a dáme si ruku...potom sa spýta na koľko chcem...ja som povedal koľko a ešte som chcel bozky (mala napísané, že v rámci sympatií) a tam je doplatok 20 eur..tak som jej dal peniaze z čas a bozky ..trocha rozmýšľala a povedala, že či chce bozky ale áno a potom mi dala uterák aby som išiel do sprchy...po osprchovani mi povie nech si ľahnem....táto konkrétne na mňa pozerala a usmievala sa a pri tom padli bozky a potom sa spýtam či ideme na orál a pri tom zoberie gumu a ide na to...pozerala na mňa a usmievala sa a popri tom znova bozky...keď je koniec poutiera má a ponúkne sprchu...po sprche sa oblečiem podáme si ruky, dáme si pusu a rozlúčime sa

h2
23. feb 2024

@ondro1122 No pozri, pozitívne je, že bozky v rámci sympatií ti neodmietla. Tak aký iný dôkaz chceš, že si sympatický?
Len tak mimochodom, keď sme pri tom bozkávaní, zamyslel si sa niekedy nad tým, čo ona tými ústami, ktorými ťa bozkáva, robila možno ešte pred chvíľou?

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 davaj tu nahu foto sem!

grof_monte_christo
23. feb 2024

@ondro1122 Ondro, mne z toho zostalo akurát tak smutno 😔.

pralinka25
23. feb 2024

@karolinakr nemam nahu foto. 😀

karolinakr
23. feb 2024

@grof_monte_christo možno je toto, čo mu dvihlo naladu

ondro1122
autor
23. feb 2024

@h2 Mala žuvku takže som cítil akurát airwaes alebo čo 🤣

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 načo slubuješ, čo vopred vieš, že nesplníš?

h2
23. feb 2024

@grof_monte_christo Presne, aj mne. Celý deň je tu super zábava a teraz totálna depka. ☹️

karolinakr
23. feb 2024

@h2 a čo ty vieš, či mu to nevratilo chuť do života?

karolinakr
23. feb 2024

@pralinka25 išlo o plavky, že?

h2
23. feb 2024

@karolinakr Podľa toho, čo píše, sa mi to tak nezdá.

karolinakr
23. feb 2024

a čo bude v apríli?

ondro1122
autor
23. feb 2024

Už mi je lepšie možno mi nesadli burgre čo som mal po tom aj s hranolkami

h2
23. feb 2024

@karolinakr To by aj mňa zaujímalo. Prvý apríl je deň vtákov, ale to by mali byť tí operení, tak už potom neviem.

ondro1122
autor
23. feb 2024

A už si o mňa nerobte starosti dámy prosím vás 😁

karolinakr
23. feb 2024
h2
23. feb 2024

@ondro1122 Ty sa týraš v posilke a potom si dáš burgre (množné číslo!) s hranolkami?

karolinakr
23. feb 2024

@ondro1122 takže dal si si burger, hranolky, sex a si už ok teda?

karolinakr
23. feb 2024

tak malo stači ku šťastiu?

h2
23. feb 2024

@ondro1122 No keď myslíš...