Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@hugger taku nizku teplotu som nikdy nemala. pocitam ze taku budem mat tri dni po smrti. moja bezna je 36,8 . si si isty ze si uz nezomrel?😲
Také točaky mám no aj bozky padli
@barbora01 aj ja som zvedava ci je to ako vo filmoch alebo ako 😀
@barbora01 záleží na akú natrafiš...ja sa predstavím a dáme si ruku...potom sa spýta na koľko chcem...ja som povedal koľko a ešte som chcel bozky (mala napísané, že v rámci sympatií) a tam je doplatok 20 eur..tak som jej dal peniaze z čas a bozky ..trocha rozmýšľala a povedala, že či chce bozky ale áno a potom mi dala uterák aby som išiel do sprchy...po osprchovani mi povie nech si ľahnem....táto konkrétne na mňa pozerala a usmievala sa a pri tom padli bozky a potom sa spýtam či ideme na orál a pri tom zoberie gumu a ide na to...pozerala na mňa a usmievala sa a popri tom znova bozky...keď je koniec poutiera má a ponúkne sprchu...po sprche sa oblečiem podáme si ruky, dáme si pusu a rozlúčime sa
@pralinka25 davaj tu nahu foto sem!
@ondro1122 Ondro, mne z toho zostalo akurát tak smutno 😔.
@karolinakr nemam nahu foto. 😀
@grof_monte_christo možno je toto, čo mu dvihlo naladu
@pralinka25 načo slubuješ, čo vopred vieš, že nesplníš?
@grof_monte_christo Presne, aj mne. Celý deň je tu super zábava a teraz totálna depka. ☹️
@h2 a čo ty vieš, či mu to nevratilo chuť do života?
@pralinka25 išlo o plavky, že?
@karolinakr Podľa toho, čo píše, sa mi to tak nezdá.
a čo bude v apríli?
Už mi je lepšie možno mi nesadli burgre čo som mal po tom aj s hranolkami
@karolinakr To by aj mňa zaujímalo. Prvý apríl je deň vtákov, ale to by mali byť tí operení, tak už potom neviem.
A už si o mňa nerobte starosti dámy prosím vás 😁
@h2

@ondro1122 takže dal si si burger, hranolky, sex a si už ok teda?
tak malo stači ku šťastiu?

@demodun Pošleme ich do povinnej karanteny? 😁