Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 to je normálka niekedy si dám
@karolinakr Asi hej, zajtra zas budem mrzuty
@karolinakr ano plavky.
no muzom treba plny zaludok a prazdne gulky a svet je ruzovyyyyy
@ondro1122 preco si radsej nenajdes kamosku s vyhodami.
@h2 lebo nie som šťastný
@pralinka25 vieš prečo
Už som fakt mal končiť ale vy ste fakt takí zlatí, že sa o mňa bojíte
@ondro1122 ale co by si naco koncil. tu je aspon sranda. nie?
@ondro1122 čo znamena končit..?
veĺmi to znie zle z tvojich úst, ako končiť? dočasne či natrvalo?
Nedá sa byť šťastný keď ti nikto nikdy nepovie pravdu
@karolinakr podla mna myslel tu v tejto teme.
@karolinakr končiť s konverzáciou tu a s ničím iným
@karolinakr Prosím ťa, ty mu nepodsúvaj samovraždu. 🙏
@ondro1122 ondrik ale tu ti kazda pravdu povedala. ani jedna z nas nema najmensi dovod ti klamat. nepozname ta. moze nam byt jedno. naco by sma ta klamali. co by sme z toho mali.
@pralinka25 ale chcela si tu dat foto v plavkach či nie?
@pralinka25 neraniť city
@karolinakr no ale nepyta tak co sa budem vnucovat 😀
@ondro1122 nie nemyslim si. ved ta nepozname. co chodis malo na kona. tu zeny nejake city niekoho nezaujimaju. to nevies?
Aspoň, že tie bozky neodmietla
@panda21 skore uzdravenie.

@minka201 25 mám. Čiže ako teoreticky 30 není veľa, ale ja som mala vždy max 2 roky staršieho 😅
@pralinka25 ďakujem baby 😊 za posledných 10 rokov som nebola toľko x chorá, ako odkedy nastúpil syn od semptebera do škôlky 🙄

mal si si dať autoerotiku