Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 no kde. vsak to bolo len vcera nie? teda ja ich este ani nemam. az za 7 rokov. 😝
@pralinka25 😅
@pralinka25 no ale tým plavkám si sa vyhla dosť tesne, škoda. 🤣
@grof_monte_christo nestíhala som ti odpísať na tú správu o cyklistovi, lebo mi malý nedal dýchať. Máme obdobie vankúšovych vojen, som zvedavá koľko ešte vydržia. 🙄😄
Máš úplnú pravdu, trochu som dúfala, že vylezie z ulity, z komfortnej zóny. Ale keď nemá čas ani na priateľov. 🤨😤 No uvidíme v máji, ty si urobila maximum. Aspoň si nemôžeš nič vyčítať, keby, keby. Tak pozdravujeme tvojho Drobca. 😉 A ozaj, čo mama ako to zvládaš?
@demodun Ešte uvidím, či sa mu v tom máji ozvem, kvôli cyklistike asi ano, v Beskydoch sú pekné cyklotrasy. Ono to aj tak trochu vyzeralo, že ja si hľadám len parťáka, keď som čítala našu konverzáciu, ale to je už jedno 🙂.
Mama sa má už lepšie a zatiaľ to zvládam, marec bude horší, mám veľa práce, skolim si zástup, je to rodená Čínanka, tak komunikácia v nemčine je zaujímavá 😁, mama má v marci veľa vyšetrení, na ktoré jej musím robiť doprovod, no, mať poruke Lexaurin nebude zle 🙂.
@grof_monte_christo nič ti ine neostava, musiš ist s prosikom za spisovateĺom 🤣
@grof_monte_christo a uvidíš, čo bude v máji. To je ešte kopec času. Možno si naňho ani nespomenieš. 😉
No s tým školením ti nezávidím, ja mám skúsenosti len s čínskou angličtinou a to bola tiež sranda. 😁 Keby si to v marci nezvládala pošlem ti môjho Drobca, ten ti zdvihne náladu 🤣😉
@demodun Ďakujem, ale ďalší drobec mi príde budúci víkend 😁
@karolinakr Joooj, takýto bolo a ešte bude 🙂
@demodun nuz nepytal platnost vyprsala 😂
Pýtali ste sa na apríl to som len tak trepol
Inak už fakt končím s prispievaním majte sa pekne ;) možno neskôr…veľa šťastia 😌
@ondro1122 to by ma tak zaujimalo co budes robit? mas nejake plany?
@pralinka25 Čo najviac obmedziť kontakt s ľuďmi, makať, riešiť novú robotu, môj chrbát a ramená, asi sa učiť nový jazyk, rozmýšľať jak stále, jóga, prechádzky, nevšímať si ľudí a ešte aby som nezabudol vyplakávať, že ma boli chrbát, kolena a ramená
A sem tam bojovať s podráždenosťou, ktorá sa postupom času stupňuje…menšia izolácia…a nie nic nevyvediem prosím kľud…do nejakého času sa majte 😊
Dobrá reklama 😁.. Aj k téme je https://www.facebook.com/share/r/Lrs9Nt2PGGeQvrdh/
@ondro1122 lenze ty prave potrebujes intenzivny kontakt s ludmi aby si trenoval svoje socialne zrucnosti a staval si sa lepsim aj atraktivnejsim. vlk samotar vazne zenu nezaujme. skor by sim al ist do kontaktu s kadejakymi zenami a trenovat si na nich zrucnosti aby ta to posunulo. toto je krok vzad ondro.
@ondro1122 Ja až žasnem, ako sa na teba z diskusií na MK nič nenalepilo a ideš si stále svoje 🤷. Ale ako myslíš, ak ti to tu nič nedáva, nebudeme ťa zdržiavať.
@grof_monte_christo ze? aj mna to fascinuje. on toto riesil uz minimalne rok dozadu. nechce sa mi hladat ale v tom case pod inym nickom sme si prehodili par sprav a dost vela zien mu vtedy pisalo presne toto iste vratane mna. a po roku znova a zas ani tuk.niekde v metrixe je chyba.
@pralinka25 MK možno pomôže ľuďom, ktorí sa ocitli v životnej kríze a hľadajú pre seba riešenie. Avšak pre ľudí, pre ktorých je ich celý život jedna veľká kríza, je to málo, oni potrebujú odbornú a individuálnu pomoc. Ondro je tento prípad.
@pralinka25 Chcem čo najmenší kontakt s ľuďmi dokedy nebudem pekný na tvári nebudem atraktívny ani rečovo…a už fakt končím…žiadny úsmev nič..sústrediť sa na seba a slúchadla do uši..totálna izolácia…už fakt končím s prispievaním sľubujem…majte sa pekne 👌
toto mi pripomina scenu z My všichni školoupovinni, kde sa pytali na jednu učitelku - Nekdo ji v mladosti sklamal a ona zustala svému sklamani věrná.Takže hoci bola fajn ženska, ostala slobodna a bezdetna až do dôchodku a sama si písala pohľadice. Ondro nasleduje jej príklad a zústane svému sklamání verný
toto hovorim, su ti ludia, dojdu sem, dostanu 500 rad a zas si pojdu svoje
Robim si zoznam
1.Ondro
2.matka 2 dvoch detí
muž bol grobian, uražal ju, bil, ona ostavala v izbe sama, nechcela sa odstahovať, len zakladala diskusie, ako sa boji vyjsť z izby dokolečka, ako trpí , nevladze..Ked už moc do nej hustili, nech odide od muža, odišla, ale nie z bytu, ale z diskusie...
Ja by som vlastne chcela vedieť, ake rady tito ludia potrebuju, lebo nič nepočuvaju, všetko je zle, len ich ľutovať
To je pekne, niekoho lutovať, ale ked mam možnosť zmeniť svoj život, a mam to vo svojich rukach, prečo nie?
..radšej hladat chybu inde a obviňovať, z toho sa človek nenaje
To je mlatenie prazdnej slamy
@ondro1122 bohuzial to sa nikdy nestane. Tvoje vnutro sa premieta do tvojej tvare. To neodrbes ziadnou plastikou. A usmev dokaze aj z ozruty spravit fesaka.ale bud mas fakt psycho problem alebo si socialnym experimentom alebo AI.

@panda21 poznam. katastrofa.