Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Ondro jednoducho nevie sám sebe odpustiť, že je nedokonalý. Nevie zniesť to, že nevyzerá ako jeho predstava dokonalého krásneho muža.
Môj muž vždy vravel, že na žene je najkrajší úsmev. Poznal krásnu babu, ktorá sa ale nikdy neusmiala. Bola utrápená z toho, že nikoho nemá, chodila ako kôpka nešťastia. Podľa neho by stačilo, aby sa začala usmievať a chlapcov by to k nej hneď pritiahlo. Myslím, že to platí aj pre opačné pohlavie.
@karolinakr mohol, vedel a uz som aj radil ale je to ako hovorit do vetra, odo mna to neberie
Síce som písala, že sa v tejto téme už nebudem vyjadrovať, ale...tú fotku, čo nám poslal a čo sme všetci videli, asi bol nejaký nepodarok...pretože ja viem jeho FB a tam som si pozrela fotky, ktoré tam ma...a ženy, poviem vám, že keby to mal v hlave v poriadku...keby mal zmysel pre humor, keby sa večne neľutoval a bol spokojný a vyrovnaný sám so sebou...tak ja by som s ním na rande išla...veď tie fotky, čo má na FB, aj postava, aj tvár ...čo tam po vlasoch...ved jemu sedí holá hlava...vážne som bola prekvapená, že chlap ako on nie je spokojný sám so sebou...čiže toto je už psychická porucha...to nemá nič s výzorom spoločné...on nie je priemer dámy, on je jeden z tých krajších priemerov a teraz to nepíšem preto, že ho ľutujem, ja som ho prestala ľutovať po jeho včerajšom výleve, lebo to, čo písal sa ma dosť osobne dotklo...ale píšem to preto, lebo ja jeho výzor vnímam tak ako som to teraz opísala...podľa mňa nám poslal jednu z tých horších fotiek...aby sme s jeho duševnou poruchou súhlasili...a teraz už vážne sa do tejto témy zapájať nebudem.
do tych kočiek ratam aj teba samozrejme @h2 neviem no, snaha bola
akosi sa nestretla s pochopenim
@demodun 🤣🤣
@demodun ty si tu už dlho nebola, to preto
@karolinakr tak jeden deň som preč a už som out? Cvičím, chcem aby ma Grófka zobrala do Zlína 😄
@demodun
a čo ta fĺaša jari tam? date si do nosa?

@demodun s tymi zadnými kolečkami na Moravu veru neprídete
@demodun toto je podarené, ja sa z teba ušúĺam
@karolinakr a ani neviem, čo ešte napísať. Všetci sa len opakujeme.
Mám chuť založiť novú tému, kde by sme sa vykecavali, ale neviem ako ju nazvať?
Som zadaná a nechcem sa ženiť?
To na nás nesedí.
Pralinka odporúča švihadlo? Ani to nie je ono 🤔
@demodun
tak ja neviem, postavu ma dobru podla mňa
@karolinakr myslíš Ondro? Už si nepamätám ako presne vyzerá, videla som jeho fotky, čo tu kedysi dával. Čo si pamätám, v pohode chalan, pekný. A aj vyjadrovanie v pohode. Pralinku má pravdu, mohol s nami ešte trochu popísať, pocviciť. 🤷
@pralinka25
@h2 Ako male decko, sa to tu netoci okolo neho, diskusia si zije sama, potrebuje uputat pozornost.
@grof_monte_christo Presne, je to tak, potrebuje byt stredobodom pozornosti, z toho cerpa sebahodnotu.
Existuje akysi Munchausenerov syndrom ci ako sa to vola, tak si ludia dokonca vsugeruvavaju choroby, aby sa im niekto venoval. Nie je to to iste ako hypochopnder, ten sa len realne boji o seba, nie kvoli pozornosti.
@ondro1122 Ondro, ja som zvycajne velmi empaticka, chapajuca, snazim sa poradit, a ani sa nenavazam do druhych, ale prepac, ty by si potreboval jednu riadnu po papuli, aby si si zacal vazit co mas. Pretoze tebe nic nie je, okrem tvojej hlavy si uplne v poriadku. Kazdeho obcas nieco zaboli, fyzicky aj psychicky, snad si nemyslis, ze my tu nemame svoje bolesti a traumy? Kazdy clovek nieco ma. A ver tomu, ze mnohe z nas aj veci omnoho vaznejsie, velmi tazke a naocne obdobia zivota, ktore castokrat nedokazeme ani ovplyvnit, iba cakame na zlepsenie, ktore pride. A nevyfnukavame tu v jednom kuse, aj ked obcas mame aj horsie chvile. Mozno by ti nezaskodilo byt na hranici zivota a smrti, ale nie z vlastnej vole, ale napriklad z choroby, ci nehody. Vtedy by si si mozno uvedomil, ze chces zit a ze chces zit normalne.
@hugger ale on nereaguje ani na nas vacsinou. Malokedy reaguje. A na rady takmer vobec.
@demodun vyzera uplne v pohode. Skor lepsie ako horsie. Vyzor rozhodne nie je jeho problem. Jeho problem je len v jeho hlave. Dokonca ani tie vlasy podla mna nie su problem.
@demodun tema? Predsa klub bosoriek alebo po novom klub jednoduchsich bosoriek ako nas v jednej teme nazvali.😃
@demodun inak presne som si toto vcera hovorila ze ked si nasiel Danko tak uz asi kazdy.
@ondro1122 Myslis si ze byt na vozicku, alebo mat autisticke dieta, alebo mat takyto ekzem a byt pritom pekna baba, je v pohode? Prepac, ale mal by si sa hanbit. Nie za to ako vyzeras, ale ake mas myslenie.
Co si spravil za ten rok, co si spravil za tie 3 mesiace, co si spravil za posledny tyzden tychto diskusii, aby si nieco zmenil? So svojou hlavou. S tym vyfnukavanim? Nemas vobec vazny problem, aj ked ty to tak mozes vnimat. Su na svete horsie veci, od škaly malinko horsie az po katastrofalne horsie. Povytlacaj si vsetky tieto a podobne fotky a vycap si ich na zrkadlo, nech ich vidis kazde rano, hned ako vstanes a dakuj, ze sa mas lepsie.
Vykasli sa na trenera vo fitku a vsetky svoje peniaze chod a daj za nejakeho vyborneho kouca. A to HNED!!!! A v utorok mi tu prosim napis, ako si pochodil. TOTO ti davam ako ulohu a neexistuje ziadne, ze nejdem, nechce sa mi, nesiel som, na co? a pod. TO proste spravis a v utorok napis, co mas nove.
@demodun ten bickac mas suer. na nom prides do zlina raz dva 😂
@karolinakr sexbmby 😎
@ondro1122 precitaj si tu temu co ti sem hugo dal @hugger https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/co-imponuje-zenam-na-ich-partneroch/ uvidis ako velmi babam imponuje krasa.
@pralinka25 Vacsí problém bude s jeho sexualitou, aj keď jeho vnímanie seba samého s týmto súvisí. Podľa mňa by mal navštíviť psychoterapeuta aj sexuológa, jeho problém bude dosť hlboký a treba to spracovat. A ako si ak ty spomínala, dať si spraviť hormonalny profil.
@pralinka25 no chcela si tu dat foto v plavkach, tak potom sa uvidi, či si zaslužiš titul sexbomba, alebo nie
@grof_monte_christo urcite v tom zhrava ulohu celkovy zdravotny stav. a nenosit slipy ale trenky 🙂 a mozno skakat na svihadle? 😀
@pralinka25 chcela si povedať - nenosiť slipy ani trenky a skákať na švihadle
@karolinakr alebo al svihadlo musi byt.

@karolinakr prosím ťa, nepodsuvaj mu tu samovraždu. On sa má síce rád, ale vidí, že tieto náreky na nás zaberajú.