icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
7. jan 2024

@tanyag napišeš, že maš rada sex a už všetkým chlapom blikajú kontrolky aj niečo iné 😅

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan 😁😁😁 Nooo vidíš, život prináša aj sklamania 😀

tanyag
7. jan 2024

@karolinakr To, že sex mám rada je jedna vec, ale druhá je tá, že nedám len tak hocikomu 😁

marseillefan
7. jan 2024

@karolinakr to nie je o tom, že @tanyag má rada sex... takých žien je predsa kopec. Skôr o to, že je dosť "open-minded", tak by som od nej čakal, že si to zariadi 🙂 a ešte špeciálne keď sama priznáva, že o nápadníkov núdzu nemá, tak mi je čudné, že za 4 roky nenašla nič použiteľné... tak ale asi väčšina poriadnych chlapov je už zadaná, veď to vidím aj na sebe 😂

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan Noo ja som začala randiť len cca pred rokom 😀 a tých niekoľko mužov, čo som spoznala...hmm...to by bolo na dlho a nechcem Ondríkovi spamovať tému 😁

marseillefan
7. jan 2024

@tanyag kľudne mu to sem zaspamuj, veď on si to spamuje sám... aspoň tu bude konečne normálna debata s psychicky vyrovnaným človekom... 🙂

karolinakr
7. jan 2024

@tanyag ondro je slobodny, plny sily, k odberu ihneď, len musiš prisahat, že mysliš len naňho 😂🤩

tanyag
7. jan 2024

@karolinakr Zase mi ho ponúkaš? 🤣🤣🤣

hugger
7. jan 2024

@marseillefan ja @tanyag chapem. Nehľadá sex, hľadá vztah so sexom. To je v dnešnom svete o dost ťažšia uloha.

marseillefan
7. jan 2024

@hugger netuším ako to je pre ženy... ale čo tu tak čítam pár rokov Modrý Koník, nemám pocit, že by som mal až taký veľký problém nájsť si vzťah so sexom. Tiež ale neviem, či by som v mojom veku ešte niekedy chcel mať s niekym novým vzťah... predstava, že bývam a trávim celé dni s "cudzou" ženou ma nijako neláka..

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan Problém nájsť vzťah so sexom nie je, je to veľmi jednoduché, hlavne pre ženy, ver mi 😁 chlapi vedia byť takí sladučkí, že ponúknu vzťah po prvom rande, len aby bol ten "vzťah" so sexom 😉 ak by som nemala dieťa, vzťah so sexom už dávno mám, ale keďže som matka, musím brať do úvahy aj moje dieťa a tým pádom hľadať muža, ktorý to dieťa akceptuje. Veľa mužov si myslí, že slobodná matka hľadá pre svoje dieťa otca, čo možno v niektorých prípadoch je, ale v mojom nie, keďže moje dieťa má so svojím otcom úžasny vzťah a v žiadnom prípade nechcem, aby nový partner do toho nejako zasahoval. Za ďalšie, vzťah sa mi nedarí nájsť z dôvodu, že v dnešnej dobe je veľa veľa slobodných a bezdetných 40tníkov, ktorí chcú rodinu, chcú deti a bohužiaľ, ja sa na deti už necítim a ďalšie deti nechcem, toto bolo väčšinou "kameňom úrazu" pri tom randení. Možno, možno ak by ma nejaký muž ohúril natoľko, že by som sa do neho zamilovala tak ako nikdy predtým (čo pochybujem, keďže ja veľmi taká, ako to opísať, sladká? nie som. Teda nepadám z mužov na kolená, nepotrebujem sladké rečičky, nepotrebujem komplimenty denno denne, nepotrebujem vyznávanie lásky denno denne), tak by som bola možno - MOŽNO možno - s veľa veľa otáznikmi, ochotná pristúpiť na ešte jedno dieťa, ale to by som sa obetovala kvôli mužovi aj napriek tomu, že by som z toho nadšená nebola a možno by ma to nenaplňovalo, možno by som z toho mala úzkosti, kto vie. Takého chlapa som ešte nestretla 🤣

karolinakr
7. jan 2024

@tanyag muž pri ktorom usta otvoriš od užasu je omg1992 napríklad..

marseillefan
7. jan 2024

@tanyag a koľko máš vlastne rokov, že už nechceš ďalšie deti? A prečo to nevyšlo s ex? Vyzerá byť celkom fajn chlap... po prvé si si ho zbalila a bola si s ním ochotná mať dieťa (alebo ani nie?) a je dobrým otcom. Prečo nie ste spolu?

tanyag
7. jan 2024

@karolinakr áno áno, z neho som v nemom úžase 😁

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan o chvíľu 37 😁 ale nejde o vek, proste sa na ďalšie dieťa necítim. Budem úprimná, mám traumu z prvého pôrodu, ktorý bol hrozný, skoro som umrela ja a aj moja dcéra, ešte rok po pôrode som si poriadne sadnúť nemohla, zdravotné komplikácie cca ešte 2 roky po pôrode. Ďakujem, nikdy viac. Preto som vždy úprimná k mužom a hneď poviem, čo a ako, vieš, aby to bolo férové aj pre toho muža, lebo čo ak sa zamiluje, bude chcieť rodinu a ja to odmietnem? Tak radšej hneď povedať, čo a ako a už je na chlapovi ako sa rozhodne.

Čo sa týka otca mojej dcéry, s ním som bola 11 rokov, neboli sme manželia, po pravde vydávať som sa nechcela a v podstate ani jemu sa do manželstva veľmi nechcelo. Vzťah bol asi ako každý jeden, raz sme boli hore, raz dole, ale bol krásny aj po sexuálnej stránke. Spoznala som ho, keď býval u kamaráta, ja som študovala v zahraničí. Našli sme si podnájom spoločne, on prišiel s jednou igelitkou, celú domácnosť som zariadila ja, študovala som a aj pracovala zároveň. On nepracoval, ale ako 21 ročnej mi to akosi nevadilo, láska bola silnejšia. Neskôr keď začal pracovať, tak spoločne sme plánovali budúcnosť, na deti sme nepomysleli, cestovali sme, začali sme podnikať spoločne, síce ja som mala svoju prácu, ale pomáhala som mu aj v reštaurácii, ktorú sme spoločne otvorili. Po 10tich rokoch spoločného života som otehotnela, plánovane. Z mojej práce som odišla a ostala som pomáhať u nás v reštaurácii, až do poslednej chvíle. No a rok po pôrode som sa dozvedela, že ma už rok podvádzal 🤣🤣🤣 Ja som mala zdravotné problémy, ktore mi nedovoľovali intímne žiť (rozumej ako pohlavný styk, ostatné bolo fajn), tak to asi nevydržal a chodil sa vyprázdňovať inde. Ale rozišli sme sa v dobrom, nehneváme sa, komunikujeme s rešpektom a úctou, keďže máme spolu dieťa a dieťa za chyby rodičov nemôže, tak by nemalo žiť a pociťovať nevraživosť medzi rodičmi. Reštaurácia beží, on sa zaujíma, cestuje za dcérou, platí na dcéru. On je tam a ja s dcérou na Slovensku. A nie, cesta späť už nie je 😉

asocial
7. jan 2024

@tanyag strašne dobre sa čítajú tvoje príspevky v tejto diskusii (v iných neviem, väčšinou nevnímam nicky, okrem exotov ako Ondro atď)... Musíš byť strašne zaujímavý človek. Vyjadrovanie na úrovni a v hlave evidentne nadštandard🙂. Len to som chcela!

tanyag
7. jan 2024

@asocial Ďakujem pekne 😊

ondro1122
autor
7. jan 2024

@lilitela No tak vidíš my čo nie sme playboyi si musíme platiť neostanem panicom do konca života...však počul som viac krát o nejakých večierkoch ako sa ženy vedia "udržať"...nedobre čítaš lebo som písal o oboch pohlaviach...nestotožním sa s priemernosťou teda ostanem sám

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
7. jan 2024

@tanyag tá reštaurácia je niekde na Slovensku, alebo v zahraničí? A tvoj expartner je Slovák?
Čiže ak som to správne pochopil - mala si brutálne ťažký pôrod, ktorý ti spôsobil zdravotné problémy a dlho si nemohla mať sex. A tvojmu ex nestačili blowjoby a handjoby, tak si zatiaľ našiel milenku... ? Hmmm....
A čo je to, čo teraz vlastne hľadáš? Ako by mal fungovať ideálny vzťah s novým mužom?
Inak ten tvoj ex mi príde fakt fajn.. asi by sme si dobre rozumeli. Možno si mu mohla dať ešte šancu. Jedna moja kamoška hovorieva "Nie je dôležité s kým je, ale ku komu sa vráti.. " Ale okej, okej, i keď to myslím vážne, tak vlastne len žartujem, viem, že by si sa k nemu už nikdy nevrátila, si zásadová...

asocial
7. jan 2024

@ondro1122 aj najškaredši chlap si vie nájsť ženu, a to aj na jednorazový sex. Pokiaľ má charizmu. Žiaľ, ty ju nemáš, nezvaľuj svoje komplexy na ženy. Či hrach o stenu?😀

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan Nejde o to, že som zásadová...v podstate som to chcela prekúsnuť, kvôli dcére, kvôli tomu zabezpečeniu, čo som mala v zahraničí, proste dlhé roky som tam niečo budovala...ale proste zistením, že si to rok rozdával s niekým iným, dokonca aj v našom dome, keď som bola ja na Slovensku s dcérou alebo niekde mimo domu, využil tú príležitosť a doviedol si ju k nám domov, ja som sa s tou mladou (19 ročnou) rozprávala a ona nevedela, že má rodinu, on jej povedal, že v dome býva s bratrancom a jeho ženou a dieťaťom (nie som z tých žien, ktoré majú v dome spoločné fotky, alebo ktoré dávajú spoločné fotky na sociálne siete atď.) a keďže ľudí viem ako tak odhadnúť, vedela som, že hovorí pravdu a potom to potvrdil aj on, že jej klamal. To dievča sa ma tak hrozne bálo, že sa celá triasla. Asi čakala, že jej vytrhám vlasy a vyškriabem oči 😁 Ale ja som bola úplne v pohode, nekričala som, bola som milá, dokonca som jej aj kávičku urobila. Ono tam išlo už o druhý vzťah a nie len obyčajnú neveru. Ona k nemu niečo cítila a on k nej tiež, pretože som sa ho na to opýtala a povedal mi pravdu. Takže tam sa nedalo ani čo zachraňovať, proste sa zaľúbil do inej. Napriek všetkému k sebe chováme úctu a rešpekt. Tak ako on, tak aj ja, sme nikdy na toho druhého škaredé slovo nepovedali. Samozrejme to dievča s ním prerušilo všetky kontakty, našla si iného, má dieťa a on je momentálne sám. Mal nejaké ženy, lebo mi vypisovali 🤣 že čo je medzi mnou a ním, keďže o mne vždy pekne hovorí, nenadáva na mňa a ony to proste nechápu, myslím že 2 alebo 3 ženy mi písali. Nevediem si zoznam, tak neviem, a môže mi to byť aj jedno a aj je.
Ja keď som prišla na Slovensko, hneď som podávala žiadosť na súd o zverenie dcéry do mojej starostlivosti. So všetkým súhlasil, nikdy neprotestoval, dokonca mi dal papier overený notárom, že vždy bude súhlasiť s mojími rozhodnutiami ohľadom dcéry, že mi plne dôveruje, že jeho kontaktovať netreba ale že mám zastupovať ja jeho ako druhého rodiča. Vždy mi opakuje, že lepšiu matku pre svoje dieťa si nemohol priať a že som tá najlepšia mama na svete 😁 Zistili sme obaja, že je nám obom lepšie od seba a vzájomne sa ako rodičia rešpektujeme.

Je cudzinec, reštaurácia je v zahraničí. A ja nehľadám, stretávam sa s ľuďmi, mužmi, spoznávam mužov, lebo čo ak stretnem niekoho osudového? 😁 Myslím to tak, že nič nesílim, nehrniem sa bezhlavo do ničoho, ale zároveň verím, že možno jedného dňa stretnem muža, s ktorým zostarnem 😉

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan A na otázku ohľadom ideálneho vzťahu s mužom ti odpoviem, keď takého muža stretnem 😉 Nefantázirujem, nevytváram si zbytočne nejaký obraz o živote atď. Som realista.

pralinka25
7. jan 2024

@asocial cele hrachoviste

marseillefan
7. jan 2024

@tanyag Táňa, akože fakt, čím viac o ňom rozprávaš, tým viac mi je tvoj ex sympatický. Čiastočne mu rozumiem aj s tou neverou, my muži sme dobyvatelia, sme tak geneticky nastavení, takže zjavne využil príležitosť, keď sa mu naskytla. V jednej veci u mňa nemá rešpekt a to je to, že klamal, že je slobodný. Preto si ja milenku nikdy nenájdem, lebo síce som tiež dobyvateľ, ale nie som ochotný sa hrať na slobodného alebo nešťastne ženatého chlapa, keďže jedno aj druhé by bolo klamstvo. A šťastne ženatí muži nie sú pre ženy veľmi atraktívni 🙂 Páči sa mi ale, že o tebe stále rozpráva v dobrom aj pred inými ženami. Je to znak silného muža.. takže laťku máš nastavenú veľmi vysoko a slabší jedinci u teba budú mať len ťažko šancu.

Porozprávaj mi ešte o mužoch, s ktorými si zatiaľ randila... myslím, že sú to celkom zaujímavé historky 🙂 Niečo som už zachytil v diskusiách, ale rád si to prečítam znova ucelene...

karolinakr
7. jan 2024

@tanyag čo si ty svätá matka Tereza? Už viac o bývalom nepíš, lebo marsei sa doňho zaĺúbi 🤣 a vznikne manželský trojuholník

tanyag
7. jan 2024

@marseillefan možno inokedy 😁 ako správna Matka Tereza splním prianie @karolinakr a nebudem už viac písať 😁 na dnes 🤣 dobrú noc

marseillefan
7. jan 2024

@karolinakr marsei, preboha, to si mi to pekne skrátila... ale musím ťa sklamať, ja keď si niekto zaslúži pochvalu, tak ho pochválim a je mi jedno, čo si ľudia myslia 🙂 Keď som bol ešte mladý a chodil na strednú, jedna spolužiačka ma raz veľmi zaujala, lebo bola v istej veci veľmi originálna a vtipná a veľmi som túžil jej to povedať. Ale hanbil som sa, bál som sa, že si to vysvetlí, že ju balím... no proste som nemal gule jej povedať, že je super. A vieš čo? Po jednom víkende už nikdy neprišla do školy, lebo zomrela pri autonehode. Takže kľudne zo mňa urob buzíka, mne to nevadí, aj tak budem hovoriť, čo cítim 🙂 Poučil som sa, že druhú šancu vyjadriť to, možno nikdy nedostanem.
A aby bolo jasné, teba mám tiež rád 🙂

karolinakr
7. jan 2024
karolinakr
7. jan 2024

@tanyag
@marseillefan
tak to sa podarilo
🤣🤣