Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr 🤔
@h2 Na kedy si mám pýtať dovolenku? 😂
@h2 no ale jaka parada. To nemoze byt nahoda.🤩🧙♀️
@grof_monte_christo Bosorky si dovolenku nepýtajú. Proste zrazu zmiznú. 😉
@pralinka25 To sa tam snáď muselo pričarovať. 😃🧙♀️
@h2 pre nas 😎
to ste uz vsetky na tej chate ci co?😲
@pralinka25 Ja som tu, len ma aktuálne zaujala iná diskusia: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/riesenie-alergie-v-dome-ako-zvladnut-krizu-s-priatelkou/
@pralinka25 som tu,
@h2
@pralinka25 fú toto vyzerá zaujímavo, obaja na koni, to si písala, že znamená rozvod
@demodun co? nejak som sa stratila. aky rozvod?
@pralinka25 už si na to došla?
@karolinakr neviem. Mozno. 😀
@pralinka25 to keď sme sa bavili o Hugovi, že možno skončia obidvaja na koni 😁
Tak mne stačia peniaze a ked je ďabelsky dobrý v posteli, ja som nenaročná
@karolinakr pre mňa ani tie peniaze nemusia byť...ani krása...ani sa starať o domácnosť...ale diabla mať v posteli, to už hej 🤣🤣🤣
@tanyag 🤡
@karolinakr
@tanyag
Nó baby, tak potom len testovať a testovať. Ale nie že pôjdete rad radom 😜
Aby majiteľ nebol označený za sexistu otvoril oproti ďalší obchodný dom, kde si môžu muži vybrať manželku.
- Na prvom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex.
- Na druhom poschodí sú manželky, ktoré majú radi sex, pivo a grilovačku a majú peniaze.
- Na tretie, štvrté, piate a šieste ešte žiadny chlap nevkročil.
@demodun vezmem to hneď zkraja 😅
@karolinakr Ináč, peniaze tam nie sú spomínané nikde. Len, že majú prácu. Tak neviem-neviem. To, že majú prácu, ešte nič neznamená. 🤔

@pralinka25 možno sa mu od niečoho ineho triasli 😀