icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
27. feb 2024

@hugger to keď si riešil, či priznať Modrého koňa. Tak sme si trošku robili srandu, že je to tu návykové a nakoniec tu skončí aj tvoja drahá. A tuším, že Pralinka zahlásila, že to by bolo na rozvod. Ale neboj, zas až tak ti ju nepokazime 😜

demodun
27. feb 2024

@tanyag ho vyžmýkaš čo? Chudák pobeží za trénerom, aby ti dal trojfázove tréningy 🤣

grof_monte_christo
27. feb 2024

@demodun Mas to nejake pomylene 😎 To o tom rozvode som povedala ja.

demodun
27. feb 2024

@grof_monte_christo aha áno, už sa mi to nechcelo hľadať.
Odvolávam čo som odvolal 😁

demodun
27. feb 2024

@h2 Prosím ťa ako dopadla tá diskusia o psoch a upratovaní? Nechce sa mi to celé čítať.

karolinakr
27. feb 2024

@demodun furt to iste, 90% jej hovori, ze je humusačka a @macatt sama proti presile😂, že chlap je na hlavu..Viťazstvo nerozhodné, autori sa nevyjadrili..

h2
27. feb 2024

@demodun Ja neviem, mne už sa to potom nechcelo čítať tiež. 😅 Aj som si vypla upozornenia, lebo diskusia živo pokračuje a stále mi to tu svietilo.

karolinakr
27. feb 2024

@demodun
@h2
inak vsetci ho hovorili, že partnera by dali na 1.miesto.Teraz utulok Tulačik dava na adopciu tychto dvoch zlatúšikov..Keby som ich mala, doma veru partner by musel isť spat do zimnej verandy

pralinka25
27. feb 2024

@karolinakr aj tento by musel do zimnej?

demodun
27. feb 2024

@pralinka25 to bola podpasovka 😄

karolinakr
27. feb 2024

@pralinka25 fuuu 🤔 tážký oriešok..jeden na postel, druhý pod postel !!😂

demodun
27. feb 2024

@hugger a vlastne sme to spomínali aj na margo tej diskusie o psoch a upratovaní. Muž so ženou si tam riešia upratovanie domácnosti. Lebo nevedia spolu komunikovať To mi už príde cez ... 🤦

pralinka25
27. feb 2024

@demodun tasim zbrane tazkeho kalibru.

pralinka25
27. feb 2024

@karolinakr ktory kam?

demodun
27. feb 2024

@pralinka25 ja by som to mala hneď poriešené 😄

h2
27. feb 2024

@pralinka25 Akože tento "chlap" sa ti vážne páči??? 😯

karolinakr
27. feb 2024

@h2 a to ešte si nevidela toho z našho obchodu. ten ma aj potetovaný ksicht 😆

tanyag
27. feb 2024

@demodun Noo ja už s trénerom o 2-3 týždne končím 😀😀😀 teda dúfam, že ma opäť svojím usmevom nepresvedčí 🤣🤣🤣 schudla som 15kg, ostatné kilá formovanie zvládnem už sama ...

pralinka25
27. feb 2024

@demodun ano? A ako? 😄

pralinka25
27. feb 2024

@h2 karolinke ona ho sem dala povodne. Ja ostavam pri svihadlovom zatial

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag to by si opustila trenera? Sama to nebude az taka sranda

pralinka25
27. feb 2024

@karolinakr v akom obchode.

demodun
27. feb 2024

@pralinka25 potetovaného Karolíne a psíkov H2 nech majú aj mačky vzrušo 😜

pralinka25
27. feb 2024

@demodun ahaaaaaa no dobre si to poriesila. Tak a ty mas koho? Potes nas

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Nooo ja ho opustím len "finančne" 🤣🤣🤣 chodiť do fitka budem samozrejme a bude tam aj on, ja sa k jeho tréningu nenápadne pripojím 🤣🤣🤣

h2
27. feb 2024

@demodun Psíkov si neprosím, ďakujem. Jedine, že by som si musela vybrať medzi nimi a tým chlapom. V tom prípade beriem psíkov.

h2
27. feb 2024

@tanyag Waaau! 15kg? Za aký čas?

pralinka25
27. feb 2024

@h2 no tak nam sem daj svoj typ. For fun. A nechod na nas s tym ze si stastne vydata. To sice si ale aj tak ukaz

tanyag
27. feb 2024

@h2 8 týždňov

demodun
27. feb 2024

@pralinka25 no mne zostal ten červený bicykel a