Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun Mas to nejake pomylene 😎 To o tom rozvode som povedala ja.
@grof_monte_christo aha áno, už sa mi to nechcelo hľadať.
Odvolávam čo som odvolal 😁
@karolinakr aj tento by musel do zimnej?
@pralinka25 to bola podpasovka 😄
@pralinka25 fuuu 🤔 tážký oriešok..jeden na postel, druhý pod postel !!😂
@demodun tasim zbrane tazkeho kalibru.
@karolinakr ktory kam?
@pralinka25 ja by som to mala hneď poriešené 😄
@pralinka25 Akože tento "chlap" sa ti vážne páči??? 😯
@h2 a to ešte si nevidela toho z našho obchodu. ten ma aj potetovaný ksicht 😆
@demodun ano? A ako? 😄
@h2 karolinke ona ho sem dala povodne. Ja ostavam pri svihadlovom zatial
@tanyag to by si opustila trenera? Sama to nebude az taka sranda
@karolinakr v akom obchode.
@pralinka25 potetovaného Karolíne a psíkov H2 nech majú aj mačky vzrušo 😜
@demodun ahaaaaaa no dobre si to poriesila. Tak a ty mas koho? Potes nas
@pralinka25 Nooo ja ho opustím len "finančne" 🤣🤣🤣 chodiť do fitka budem samozrejme a bude tam aj on, ja sa k jeho tréningu nenápadne pripojím 🤣🤣🤣
@h2 no tak nam sem daj svoj typ. For fun. A nechod na nas s tym ze si stastne vydata. To sice si ale aj tak ukaz
@pralinka25 no mne zostal ten červený bicykel a

@hugger to keď si riešil, či priznať Modrého koňa. Tak sme si trošku robili srandu, že je to tu návykové a nakoniec tu skončí aj tvoja drahá. A tuším, že Pralinka zahlásila, že to by bolo na rozvod. Ale neboj, zas až tak ti ju nepokazime 😜