icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
27. feb 2024

@minka201 Ďakujem, veď som bola 90 kilová žena 🤣🤣🤣 teda 94...4 kilá som dala dole ešte minulý rok...s trénerom už 15...čiže dokopy 19kg 🤦‍♀️

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Áno dosť, ďakujem vám 😉 síce osobne neviem prijať komplimenty, skôr sa zahanbím 🤣 áno som veeeľmi hanblivá, aj keď sa to možno nezdá...a ešte viac hanblivá pri mužoch, ktorí sa mi páčia 🫣 ale každý kompliment poteší

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag pozdravujem kamošku

grof_monte_christo
27. feb 2024

@tanyag Teba tuším pozitívne nakopla tá posledná známosť, či?

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Odovzdám 😁 máme sa všetci stretnúť na akcii cez víkend aj s deťmi ...teda keď príde 😉

h2
27. feb 2024

@tanyag Naučím ťa prijímať komplimenty: usmeješ sa a povieš ďakujem. To je celé. 😊

tanyag
27. feb 2024

@grof_monte_christo Ani nie, on mal nejaké výhrady aj kvôli chudnutiu...aj keď som mu vysvetlila, že ide o moje zdravie (onkológ mi odporúčal schudnúť)..tak vravel, že super, že riešim svoje zdravie..ale keďže som chudla stále viac a viac, tak som videla, cítila, že proste sa mu to nepáči ... a naposledy boli aj reči Ondrového typu 😡😡😡 že keď schudnem viac, tak ho vymením za krajšieho 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ myslím, že aj dobre urobil, že to so mnou skončil...pre jeho dobro a aj pre to moje.

h2
27. feb 2024

@tanyag Onkológ? 😨 Dúfam, že si OK. 🙏

tanyag
27. feb 2024

@h2 Presne to robím 😊 len ako sa pri tom ksichtím netuším...v nedeľu mi vo fitku jeden muž vravel, že už dlhšie sa chcel ozvať ale že sa ma bál, lebo som vždy taká vážna pri cvičení 🤣🤣🤣 tak mu vravím, že sa sústredím nie? nie som tam na očumovanie chlapov a usmievanie sa na chlapov 😁 trocha sme pokecali a nakoniec zhodnotil, že som úplne v pohode žena ... a že nezaškodí, keď sa raz za čas na neho usmejem

grof_monte_christo
27. feb 2024

@h2 K onkológovi chodím preventívne aj ja, mama mala rakovinu prsníka.

tanyag
27. feb 2024

@h2 Noo neviem, či som OK. Ešte niekoľko týzdňov si počkam na opakované vyšetrenia. Ale cítim sa super a mám pocit, že to je na dobrej ceste...Počkaj, to som mala pocit aj pri tej známosti 🤣🤣🤣

h2
27. feb 2024

@grof_monte_christo Aj moja mala, ale mňa nikto nikam preventívne neposlal. Okrem bežnej mamografie a sonografie.

h2
27. feb 2024

@tanyag Držím veľmi palce. ✊

tanyag
27. feb 2024

@h2 Ďakujem 😉

grof_monte_christo
27. feb 2024

@h2 Ja chodím na tieto vyšetrenia k tomu istému onkológovi ako chodí moja mama, zatiaľ mi robí len sono, mamografiu sme ešte nechali tak, ale už ma asi tento rok pošle.

demodun
27. feb 2024

@hugger no to som veru nečakala, ale myslím si, že sa vráti. Dúfam

tanyag
27. feb 2024

Ináč, ak sa budete strachovať o Ondra, dajte vedieť, viem mu napísať cez FB ak by trebalo.

demodun
27. feb 2024

@tanyag neboj, bude to dobré. Aj ja som v sledovaní už pár rokov. Mysli pozitívne. ✊

tanyag
27. feb 2024

@demodun Myslím myslím 😊

karolinakr
27. feb 2024

Teraz mimo obsah, ale potrebujem radu

nase bytove družstvo je veĺmi zle, arogantne jednanie, vsetko zamietaju, argumenty neprijimaju a zastupca vlastnikov, hoci podla zmluvy musi schvalovat nadpolovična vačšina všetko, sam sa rozhoduje o celej bytovke
Susedia sa stazuju, ale ked pride na lamanie chleba, vsetko, kde budete platit stale vyšši najom si odsuhlasia a podpišu..
Takže ked si odsuhlasia obložit barak hovnom, musite to prijat ci chcete či nechcete

Okrem stahovania ako sa to da riešit?

Ja som vyrozumela, že preto, že všetci su posrati zbabelci, ktori jedno hovoria, druhe robia, preto može fungovat aj v inych oblastiach života mafia, možu vladnut zlodeji..Ludia svojim zbabeleckym postojom k tomu prispievaju..Alibisticky ruky preč od všetkeho, ale nadavat na všetko hej
Som mala rozhovor so susedou
Vlastne takto spravodlivost nikdy nezvitazi
Čo z toho, že mam pravdu, že družstvo kradne, zastupca vlastnikov jedna protizakonne, ked suseda 75r.mu všetko podpiše
Už ste boli v podobnej situacii? Ako ste to riešili?

h2
27. feb 2024

@tanyag Myslím, že nám Ondro poslal svoj FB kontakt viacerým. 😀

tanyag
27. feb 2024

@h2 To je dobre 😁 aspoň mu nemusím písať a teda vytvárať nové konto, aby som si uchovala anonymitu 😁

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Tak mamu máme asi rovnakú a asi aj bývame na rovnakom mieste 🤔🤔🤔 U nás to isté...a ver alebo nie, nič sme s tým nespravili, keďže pokiaľ 27 vlastníkov bytov s niečím súhlasi, zvyšok si môže udierať hlavu o múr...

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag ste dvojcata 😀

pralinka25
27. feb 2024

@karolinakr ako sa stal zastupca zastupcom? neda sa nejako odvolat? vymenit?

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag ja ked som raz tak viac schudla merala som si kila na detoch. vtedy som si najviac uvedomila aka vaha je trebars 15 kil ze behat s tym 15 kilovym dietatom nie je sranda a z moje telo to muselo niest. bolo to dobre porovnanie.

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Tak ja som nikdy nebehala 🤣🤣🤣 teda za malou áno, aj na ihrisku atď. nerobilo mi to extra problém, možno aj pohľad na mňa bol komický, ale ja som sa smiala aj sama zo seba 😁 ja aj teraz, čo cvičím, tak vládzem, lebo ja som si tým už raz prešla, ja mám dýchanie pri cvičení, pri rýchlej chôdzi atď. už natrénované ... nezadychčím sa, nemám potrebu oddychovať neviem ako dlho, pár sekúnd, čo sa najpijem vody a idem ďalej...taktiež ja s dcérou sme denne von aj niekoľko hodín a ja nesedím na lavičke, dcéru ihriská ani nebavia, my chodíme, veľa chodíme...niekoľko hodín denne ... teda teraz je take obdobie, čo neviem malú veľmi von dostať ale to ma zase iný dôvod (boli sme na niekoľkých vyšetreniach a odvtedy nechce chodiť von, lebo sa bojí, že ju vezmem k lekárovi, tak keď ju vytiahnem von aspoň na pol hodinu, tak som rada) ale ináč ja som vždy vždy bola v pohybe...ale...uznám, prežierala som sa hlavne večer a v noci, keď som mala kľud a ticho 🫣

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag ja behat neviem vobec. nebeham ani za detmi. mna keby niekto nahanal mam len dve moznosti. bud sa mu hodim rovno okolo krku nech si ma vezme lebo aj tak neuteciem alebo zacnem utekat a on umrie od smiechu.

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Haha 🤣🤣🤣ver mi, že ak by si bola v situácii, kedy utekať musíš, tak ani nevieš ako by si utekala a utekala a utekala...ja si pamätám, keď som bola malá, cca 8-9 rokov som mohla mať...taká väčšia guľka zo mňa bola...a hrávali sme sa s kámoškami na takom...no neviem čo to bolo...ako múrik ale vysoké možno meter...všetci tam pekne vyliezli, sedeli na tom, hrali sa tam s bábikami...atď. mne musela mamina vždy pomáhať, aby ma tam dostala...no a raz išiel okolo pán s veeeeľkym vlčiakom a keďže ja sa od maličká psov bojím (teraz to minimalizujem kvôli dcére, aby som aj v nej nevzbudila strach tiež), a ten pes sa rozbehol za mnou...to si mala vidieť ako som utekala...nohy na plecia a bežala som bežala bežala a si predstav bez problémov som aj na ten múrik vyskočila 🤣🤣🤣 len aby ma ten veľký zlý pes nezjedol 🤣

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag adrenalin robi svoje. u mna este taka nejaka situacia nikdy nenastala. ja mam asi nejaku poruchu, mna maloco vyvedie z miery. ja kym si uvedomim ze som v ohrozeni tak bud ohrozenie pominie alebo je uz prilis neskoro.