icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Aká prosím ťa porucha? Jednoducho máš šťastie 😉 odporúčam nosiť so sebou metlu...ak príde ohrozenie, nasadneš a odletíš a ani behať nemusíš 😉

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag mozno aj stastie ale ja som v krizovych situaciach jak v inom svete. neviem to popisat. ale vzdy ked sa nieco udeje napriklad urazy deti, vyhrotene situacie, vaznejsie choroby deti, panika, chaos v tej chvili si vzdy dokazem zachovat abolutny pokoj a chladnu hlavu. dokonca aj ked som sa topila vo vahu. mne to tak potom pride po par dnoch ale uz to tiez nejako neprezivam poviem si mala som stastie chvalabohu. zo mna by bol dobry zachranar. mna fakt len tak nieco nerozhodi.
ale inak v nebezpecenstve som asi ako tie zvieratka co ked vidia auto neutecu ale zostanu stat jak pripecene.

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Tak ja tiež pokiaľ ide o dcéru, tak nerobím paniku, som úplne pokojná, navonok...vo vnútri síce strach je, pri úrazoch atď. toto je môj problém, že ja to v sebe dusím..nedám poznať, že som sa zľakla...ako keď spadla a vybila si 4 predné zuby, krvi toľko, že koniec...ja som pokojne vytiahla servítky, utrela ju, pozbierala zuby z chodníka...vzala na ruky a šup nemocnica...moja mama doma plač, dobre že sa nezrútila...

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag ano zuby su aj nasa specialita. 3 z troch deti vyskusalo. krvi veru ako z jatiek.
mohla by som pamati pisat. ja som magnet na problemy. moj muz je zo mna sedivy. 😀

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Juuuj, moja tiež je nejaká ... ako to napísať... malé nemehlo 🤣 ona musí spadnúť, ona musí rozbiť kolená aj 10 krát za leto, musí udrieť hlavu, musí vybiť zuby...našťastie nič zlomené ešte nemala.. okrem zubov...ale mamina vravela, že ja som bola taká istá, keď som bola malá...že nebol deň, kedy som nespadla...

pralinka25
27. feb 2024

@tanyag tak to sme na tom rovnako akurat ze u mna to nikdy nikto nechapal. ja som bola extremne pokojne dieta, na vonok velmi bezpecne. nebehala som nerobila som neplechu ale vzdy sa mi aj tak nieco podarilo. napriklad 3x spadnut do kanala a rozbit si hlavu. sadnut si opriet sa a rozbit si hlavu o radiator, alebo otvorit si kostolne dvere ktore mi spadli na hlavu a zabezpecili 8 stichov. na brannom som sa smykla a rozbila si nos a to som ani necvicila atd. a ked nahodou nic taketo tak pritahujem specialne udalosti. ako napriklad som sa svojou slepotou a nevsimavostou zamotala do nahanacky medzi zlodejom co utekal so sporitelne a nahanali ho ozbrojeni policajti, alebo som pracovne isla na kontrolu a minutu po tom ako som opustila priestor vyskakali 4 plne cierne auta kuklacov a isli na protidrogovu raziu a a ja som len nemo kukala ako puk. ked som sa topila vo vahu kricim kamosovi stano ja sa asi nedokazem dostat na breh. som dobry plavec ale ten prud tam bol na mna extra silny. nikto mi neveril lebo som podla nich nevyzerala dostatocne vystresovane. nakoniec teda mi pomohli ale celkom dlho vahali ci si nerobim srandu.... no skratka moj anjel strazny je v stave dat vypoved. ale teda vzdy tak nejak v tych vyhrotenych situaciach vobec neuvazujem nad tym ze je nieco zle.
myslim ze je to nejaka porucha. aj ked svojim sposobom dobra, lebo decka sa pri mne nikdy neboja. dokonca som uplne zblbla aj mojho muza ked som ja uz vedela ze jeho zdravtony problem je vazny. (onko v predposlednom stadiu) ale donutila som ho verit mi ze bude v pohode.
alebo ked mi maleho po porode vzali na jisku napichaneho kadecim nikomu som to nepovedala len som rozposlala spravy ze je vsetko ok a aj som tomu bezvyhradne verila. potom zacali okolo behat lekari nastal ciastocny rozruch muza vyplestili prec a odkvecla som aj ja a museli zachranovat aj mna. este predtym ako muza vyhodili som mu hovorila co tolko stresuju. potom uz len tma....
no to len taky mini zoznam. zatial ma dokaze rozhodit len bordel v izbach mojich deti 😀 pri vsetkom ostatnom som v nejakej divnej hladine .... Alfa? Alf? Krolinin muz zivota 😀
bola som raz za psychologom nie so seobu ale radit sa v istej veci a sme tak kecali viac krat a zalomil nadomnou rukami ze som fakt mimo. ze ma urcite veci vobec nerozhadzuju. ze sa s takym niecim ani nestretol snazil sa to zanalyzovat ale nikam sme sa nedostali. ja uz som potom nemala cas

tanyag
27. feb 2024

@pralinka25 Zaujímavé ... takého človeka ani osobne nepoznám. Ale ja si práve myslím, že ten tvoj anjel strážny je nad tebou, za tebou, pri tebe stále ...
Ináč máme niečo spoločné, tiež mi dcéru hneď po pôrode brali na JISKU a nemohla som ani ísť za ňou...až na ďalší deň...vôbec ale vôbec som nemala ten prvý kontakt po pôrode s dcérou ... síce ani ja som na tom nebola najlepšie, ale mňa to zobralo a preplalala som dosť dlhú dobu...ale všetko dopadlo dobre.

lilitela
27. feb 2024

@hugger Uz som mu chcela pisat, ze co vybavil. Radsej nic. Radsej sa zmaze.

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
27. feb 2024

Kokos, položim tu otazku raz za 100 rokov, 8 z 10 ludi ma tu odignoruje, pre mna je to riadny problem, a na ondrove nariekanie kazdy odpisuje 7x denne nikdy nekončiace litanie, to je sila..Ja podporujem každeho, na mna každy serie, este aj pralinka, ktore pise komenty na 1 stranu mi odpiše jednou vetou.
Som rozčarovana
A najlepšie, že ked niekto založi diskusiu, kde fnuka, ze ludia su k nemu zlí a ponižuju ho v diskusii, 9z 10 ludi ho tam zdrbe, ja vyjadrim verejne lutosť, a autor začne vandrovať do mňa...." a ty si mysliš...a máš pocit, že...kde si nabrala, že.." Raz mi jedna vynadala, že nelutujem jednu arogantnu plačku..

Ondrooo!!! Vrať sa a fňukaj! Kazdy tu ma pre teba nachystane polstranove uznanie !!

sticker
karolinakr
27. feb 2024

Ja som.moc dobra na ĺudí a to sa mi skaredo vypomstí

grof_monte_christo
27. feb 2024

@karolinakr Odpísala by som ti, keby som s tým mala skúsenosti, ja s výnimkou krátkeho obdobia v prenájme žijem v rodinnom dome 🤷.

karolinakr
27. feb 2024

@grof_monte_christo to beriem, aj @h2 byva barak, to je ok

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr ja som ti tiež odpísala, že to máme rovnaké...ale pokiaľ 27 majiteľov bytov sa na niečom zhodne, tak my ostatní, ktorí nesúhlasíme s tým nič spraviť nemôžeme..proste tak to je ... my sme sa aj snažili zmeniť "domovníka" ale nikto si ten bordel u nás v paneláku nechce na krk vziať...viac som ti k tomu nevedela napísať...

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag teba zrovna som nemyslela. ale s tym domovnikom asi aj u nas je pes zakopany, že nikto to robiť nechce, ten je nejak zviazany s družstvom a robi si čo chce..
ruka ruku myje

karolinakr
27. feb 2024

@grof_monte_christo a vieš co, z vlastnej skusenosti, bud rada, že byvaš v dome, neprajem najhoršiemu nepriatelovi, čo ja tu 3 roky trpim, keby som mala možnost fackat, tak asi začnem
Neviem ako ta to vyjde finančne s porovnanim v bytovke, zda sa mi, že o trošku viac platite, ale za ten kĺud to stojí

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag a este sa ta chcem spytat, je pravda, že ti čo vlastnia garaž, maju 2 hlasy na schôdzi? my mame 50:50 byty, čo vlastnia garaže..Čiže furt prehlasuju garažnici negaražnikov, o barsaku blbost sa dohaduju..Neni to ilegalne? Lebo vzhladom na to, že naše druzstvo kradne, nebolo by prekvapive, keby robilo podvody pri hlasovaní..
A s tymito tupymi susedkami zaslepenymi nič nezmôžem
Vedia, že to je zle, a vždy podržia družstvu a jeho zastupcom chrbat na schôdzi

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr U nás to isté...teraz idú robiť výťah, nemyslím si, že to bolo potrebné, keďže výtah sme mali pekný, cca 5 rokov dozadu menili vnútro a všetky dvere...ale ľudia si zmysleli, že chcú výtah od prízemia, lebo im je ťažko výjsť tých 15 schodov 🙄 tak 63tisíc kde na výtah...ja som nepodpísala, bývam na najvyššom poschodí, mám malé dieťa...8 týždňov budem šľapať hore dole hore dole...do škôlky, zo škôlky, do fitka, do obchodu, von s dcérou...ok...mne to nevadí...dcéra neviem ako to zvládne...starí ľudia z najvyšsieho poschodia...hmm to bude zaujímavé...ale...čo ma prekvapilo...ešte donedávna si domovník chodil ku mne požičiavať peniaze...a teraz, čo už je materiál na výtah kupený...on zrazu prerába celý svoj byt 🤣🤣🤣 no povedz mi, odkiaľ tie peniaze na prerábku vzal...keď chodil žobríkať ešte aj mlieko, cukor atď. odomňa...akože ja nesúdim, ja pomôžem...vypočujem, poradím a vlastne ani neriešim...len susedia riešia, samozrejme sa aj mne posťažovali..tak som nad tým trocha premýšľala..ale jemu nepovedia nič...

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag ty kokso, teraz si mi potvrdila, čo som si už dlho myslela a šepka sa po baraku, že ma s družstvom kšefty haha..tak je to jasné

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr to netuším, u nás garáže nie sú...takže na túto otázku ti zodpovedať neviem...ale viem, že držstvo zakázalo domovníkovi zbierať podpisy ak sa jedná o niečo, že musí byť schôdza a kto sa nedostaví, tak jeho hlas je neplatný...a domovník čo robí? na schôdzu prídu všetci mladí...a ku starším klope na dvere a len podpíšte tu a tu a tu...veľakrát ani nevedia, čo podpisujú...raz tak moja mama podpísala niečo a som zastavila domovníka, že ako si dovolil vziať podpis od mojej mamy, keďže ona nie je majiteľka...tak sa len usmial a že joooj veď ste rodina...no rodina sme...ale ja ako vlastník bytu rozhodujem...

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag 😏 a to este nevieš, že naš domovnik sa vyhraža fyzickym nasilim, ak nepodpišeš
Všetci to vedia, aj tak ho volia a za každu kravinu, ktoru navrhne, odhlasujú

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag Dnes som tak rozmyšlala, či ten domovnik s babkami nespava, ked su z neho cele hin. Lebo to neexist, že vysokoškolske ženy takto oblbne
Naš domovnik kradol z fondu tak, že mal 25 žiaroviek doma, jeho manželka žalovala 😅

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag to nebudu len žiarovky samozrejme, sam sebe si podpisal, že ma k dispozicii 15 000 a ludia mu to podpisali

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Tak toto je už iné kafé .... ale všetci domovníci majú kšefty s družstvom, to je jasné...vedľajší vchod ... robili strechu a zrazu domovník má nové auto 🤣 keď som bývala v KE...dávali plastové okná do celého paneláku...domovník mal prvý plastové okná v byte 😁 a ešte mamine vravel, že zoženie aj jej lacnejšie ale bez faktúry...u nás jedna suseda už dôchodkyňa chytila domovníka pod krk ... keď prišiel po podpis...ale tak on je taký 40tník...mladý, on veľmi nerieši ani sťažnosti ani nič...jemu sa nedovoláš...jemu môzeš klopať, nikdy doma nie je...naposledy som ja volala na družstvo, lebo sa pokazil výťah a domovník ani telefón nezdvíhal a ani doma nebol a ešte na družstve na mňa nahučali, že to mám riešiť prostredníctvom domovníka...a nie že ja si dovolím volať na družstvo 🤦‍♀️

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag presne toto ma na tom vytača, že nekona si riadne pracu, da si zvyšit vyplatu a vsetci mu to odhlasuju..ja ked som bola dnes u tej susedy, jak je tupa, ja uz som sa skoro prestala ovladat
A druzstvo ti na akukolvek opravnenu ziadost napiše zamietam, pritom som to tu na MK s babami riešila, že v inych domoch s tym nemaju problem
Presne jak u vas, hovno robia a len si zvyšuju platy jedny aj druhi
A ludia na nich nadavaju deň a noc a na schódzi vždy zdvihnu ruky jak retardovaní
Ja som nepočula odkedy tu byvam jedno pekne slovo na nich, ale hlavne, že im všetko odhlasujú

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr presne si to vystihla ... nikto sa neozve, po pravde ja už ani na schôdze nechodím, lebo to nemá význam ..každý za chrbtom ohovára ale ako si napísala ruky zdvihnú...ja jedina som mu povedala pravdu do očí...keď ešte ku mne chodil na kávičku 🤣🤣🤣 akože nikdy som nemenovala, ale povedala som mu, čo si o ňom myslia susedia a čo si myslím ja a vieš čo? Prepáč Ondro (možno to čítaš z iného nicku) že ťa spomínam...ale on jak Ondro, môžeš mu povedať čokolvek, on si ide svoje ... jedným uchom dnu, druhým von...

demodun
27. feb 2024

@karolinakr fú, no neviem ti poradiť. Rodičia bývajú v paneláku a teda mama sa zas sťažuje, že panelák opravujú pomaly. Je tam veľa podnájomnikov a ti nechcú vražať peniaze. Výťah majú ešte zo 79.teho Každú chvíľu sa kazí a už len čakáme kedy úplne klakne. Moji rodičia majú po 70tke a slapat na 5.poschodie nič moc 🤷 Každý chce to čo nemá.

karolinakr
27. feb 2024

@tanyag no ano, presne si to vystihla, družstvo si ide svoje, ani po dobrom, ani po zlom
Ano maš pravdu, možno byvame v 1 dome
😂

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Tak ma teší suseda 😁😁😁

tanyag
27. feb 2024

@karolinakr Zájdi niekedy na kávu 🤣