Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@minka201 Určite by si to zvládla, mne je tiež blbo pri pohľade na iné dieťa, ak si ublíži, ja mám žalúdok v krku v tom momente, stres aj za tú mamičku...ale keď príde na moje dieťa, musím byť pokojná, lebo situáciu len zhorším...ono je to vážne iné ak ide o cudzie a iné ak ide o vlastné dieťa ... moja sa tiež dusila 😔😔😔 ale hlienom, keď bola chorá...ona sa ani nadýchnuť nevedela ...vtedy bola panika...ja som ňou tak triasla 😔 až sa nadýchla ...vtedy som plakala aj pred ňou ... a celú noc som nespala ale sedela pri jej posteli, lebo som sa bála, že sa to zopakuje...
@tanyag Moje sa tiež nemohlo nadýchnuť, len zakaslalo a zrazu nič, len pozeralo na mňa. Prehla som ho dolu tvárou cez nohu a buchala po chrbte. To som mala už napozerane predtým. Ale veľmi dlho trvalo, kým sa nadchlo a začalo plakať. Už som začala panikarit. Ten kúsok jablka mu ešte zostal v ústach a kým som mu ho stihla vybrať, znova ho vydýchlo, prestalo plakať..... tak znova dolu tvárou a všetko ešte raz. Potom mu to už konečne vypadlo z úst. Bola som s nim sama doma a triasla som sa ešte veľmi dlho :(
@karolinakr Neber to tak, že ťa ignorujeme. Ale napríklad ja ti v tom poradiť vôbec neviem. Bývala som v bytoch dosť dlho, ale tieto veci som nikdy neriešila, na schôdzi nájomníkov som bola asi raz, toto išlo úplne mimo mňa. Tak sorry.
@karolinakr no ja by som ti litanie aj napisala keby som vedela. byvame tiez roky v dome. nasi sice byvaju v panelaku ale nikdy som na ziadnej schodzi nebola a nasi sa nestazuju. nikdy neriesili takyto problem ani vlastne ziadny iny ale oni tam ziju cely zivot. 90% ludi je tam povodnych takze su tam spolu 40 rokov vychadzaju v pohode takze neviem naozaj. my sme byvali s muzom v byte nejaku dobu pred sto rokmi a tam som sa o chod priznam sa vobec nezaujimala. tiez som nebola na ziadnej schodzi takze nemam ani potuchy ako to funguje alebo prebieha. len sme si raz davali odsuhlasovat rekonstrukciu bytu a to bol riesit muz.
ale dovernik alebo domovnik sa myslim voli. tak jedine ho uz nezvolit lenze ako sama pises nikto to moc robit nechce takze ked nemate nahradu tak to je tiez slepa ulica.
to o tych garazach a 2 hlasoch pokial nie je niekde oficialne napisane a podpisane by sa vobec nemalo brat do uvahy. co nie je na papieri podpisane ako keby nebolo. treba zistit ak to stoji prave na tomto. vyziadat si dokument kde sa o tomto hovori.
osobne si myslim ze je to asi neriesitelne pokial nemas nahradnika ktory by bol navyse aj zvolitelny. pokial nemas dokazy a nesla by si do sudneho sporu s pravnikmi, co sa moze tahat roky, a nikam to nepovedie pretoze oni maju tiez svojich pravnikov velmi zbehlych v tom chodit. no asi jedine fakt odstahovat alebo vydrzat kym domovnik vzda funkciu alebo otrci kopyta alebo ho odtial niekto vystve. otazne je ci to vydrzis.
je tam vobec niekto kto teda hlasuje inak? ak ano tiez nemaju ziadne navrhy?
a este neviem ako to mate vy ale u nasich je to napriklad tak ze kazdy vchod ma svojho domovnika a z nich je jeden potom taky ze uplne pre cely barak. vy to tak nemate?
no poviem to tak hlavou mur neprerazis.
kde je viac ako dvaja ludia vzdy to bude o tom ze nech sa na comkolvek dohodnete vzdy to niekto porusi. vzdy. proste ludska povaha. toto nezmenis nikdy. na ludi a ich slovo sa neda rozhodne spolahnut.
@grof_monte_christo preco si to vymazala? co tam bolo?
Ináč, keď sme už pri tom ignorovaní, mne ste na "môjho" Řezníčka tiež nič nenapísali a to som bola psychicky pripravená aj na kritiku. 😏
@h2 no to by si ho musela dat hore bez 😀 ja ho nepoznam. za mna v pohode ako real chlap. preco vlastne zozal kritiku? ja som ale celkom dost nekritický človek. cezomna prejde kadeco 😅
@pralinka25 Ja neviem, prečo sa nepáčil prítomnému osadenstvu. Ale chápem, že ak ho niekto nepozná a vidí len fotku, tak to nie je celkom ono, lebo on má úžasné vystupovanie a prejav a k tomu aj niečo v hlave, čiže nie je len pekná tvárička.
@pralinka25 A hore bez som ho nevidela a to mi ver, že som videla naozaj veľa jeho fotiek. 🤭
@pralinka25 dik, celkom si vystihla podstatu, preluskam si to ešte raz
@h2 taka skoda. no ale tak on nieje ta skupina beztrickovych chlapcov ze ano. asi by to z jeho pozicie bolo divne.
@h2 ja som si ho chcela googlit, niečo mi do toho prišlo..What's his name again?
@karolinakr este by si mohla natrenovat manipulacnu techniku ako ziskat davy. par takych ludi tu uz v hostorii bolo. musela by si ich skratka presvedcit o svojej pravde tak dokonale ze by zabudli na jeho pravdu.
@demodun anoooo presne som si to povedala tiez len som si nebola ista ci mi nesibe s tym tomom. studovala som podrobne a neviem presne cim mi ho pripomina ale bola to prva myslienka ktora mi pri nom napadla.
@karolinakr Martin Řezníček
@pralinka25 a aby si nepovedala, mne o tie svaly ani tak nejde. Mňa chlap zbalí skôr na dobré jedlo, ale pri tomto by mi aj bolo jedno čo mám na tanieri. 😄
@karolinakr Just for you:
@pralinka25 a tak nebudem ti tu dávať Pohlreicha 😄
Ináč, dávate sem tých polonahých svalovcov a potom, že prečo sa chudák Ondro odhlásil. No divíte sa mu?
@demodun polhreicha veru nie. no takto aby sme si rozumeli ja v beznom zivote som nikdy ani nevyhladavala chalanov so svalmi. to nebolo nikdy kriterium. drviva vacsina bola skor chuda. moj muz ma po tych rokoch so mnou par kil navyse 😅 a tiez to neriesim. kedysi cvicil ale to je uz historia. ale zas na inernete tiez chlapov vyslovene nevyhladavam. ani neviem kde by som ich hladala. oni sa mi sem tam ukazu na tych reelskach na FB a tam sa moc vychudnutych alebo obeznych netoci hore bez. a zas ked mi naskoci pekne video tak si oci nevypichnem. vacsinou sa mi asi ukazuju taki co cvicia kedze sa furt hrabem v tom co a ako cvicit. recepty nehladam tak kuchari sa mi ukazuju malicko. 😀
A NIC NEVYMAZAVAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@h2 no mne sa Tom ako chlap tiez zrovna moc nepaci ale zas on je strasny sympos celkovo ako osoba takze ho mam rada aj ako herca aj ako cloveka. a ten tvoj sa zas nepodoba na neho na kazdej fotke. len na niektorych. ale TOm je celebrita tak to je kompliment. 😉

@tanyag
Fúú, tak to by som asi nedokázala len tak pozbierať zo zeme zuby môjho dieťaťa. Ja keď vidím, že spadlo a udrelo si ústa, tak sa mu bojím do nich pozrieť. Neviem, ako by som zniesla pohľad na vybité zuby 🥺. Raz som videla, ako jeden cudzí chlapček spadol a vybil si zub a bolo mi to tak ľúto, že som sa skoro rozplakala s ním... Zatiaľ najhoršie, čo som zažila, bolo dusenie môjho dieťaťa jablkom. To neprajem nikomu zažiť. A dúfam, že už ani nič horšie nezazijeme.