Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 ondra treba trosku podpichnut. ja neviem co furt riesi. v realnom zivote teda aspon ja moc chalanov s tehlickami nepoznam. internet znesie. bohvie aki su co maju v hlave ake maju povahy. ako urcite by moje kriterium na chlapa neboli tehlicky. dokonca sa mi o takych ani nesniva. mne s snivaju zasadne debiloviny. ziadne pekne sny. takze skor ma bude v sne nahanat godzila ako bude na mna zmurkat tehlickovy chlap.
@pralinka25 To, čo @demodun vymazala, bolo len "Tom Hanks".
@pralinka25 veď to bol len vtip, ja rozumiem a neberiem to vážne. Ja necvičím podľa videa, mňa to nebavi. Ja skôr turistika, chôdza a pohyb pri Drobcovi. Ale keď vidím aké videá ti nabiehajú, asi začnem aj ja hľadať. 😄
A teda môj chlap mal tiež kedysi tehličky na bruchu, ale domáca strava urobila svoje.
Môj je chudý, skôr slachovita postava ale čo ten dokáže pojesť. Ja si myslím, že má pasomnicu 😁
@pralinka25 Ja mám jedného kolegu, ktorý má asi tak 120 kg, ak nie viac a ten o sebe hovorí, že má tehličky na bruchu. Len vraj mu ich kvôli tomu tuku nie je vidieť. 😂
@pralinka25 Ty nie si kritická? 😁😁😁 ale mne si Róberta hneď skritizovala 🤣🤣🤣 a obvinila ma z opilosti 🤣🤣🤣
@pralinka25 veď toto, ja sa bojím, že ten tehličkovy by bol z tej stravy v kuse nervózny a zaberal by svojou kozmetikou celú kúpeľňu 🤣
@tanyag robert je specialna kategoria. to sem neplet. vratme sa k trenerovi prosim 😀 a uz nepi! 😝
@h2 alebo kolegy ma jednu velku tehlu. dnes uz sa stejne nestava z tych klasickych malych.
@pralinka25 🤣🤣
😅 Nejako sa to tu zvrháva. Nakoniec je aj dobre, že je Ondro preč, stratil by o nás poslednú štipku ilúzií.
@pralinka25 🤣🤣
@demodun ja tiez necvicim podla videi ale pozriem si cviky a nakombinujem si ich uz potom podla toho ktore som schopna robit. a kedze nemam trenera tak tie cviky musim aj nastudovat nech to zas necvicim zle. ale vyslovene ze si zapnem predcvicovanie to nerobim.
no ved toto ja by som takeho chlapa nechcela co by si doma vazil platky sunky a riesil doemoty kalorie, proteiny cvicenie atd. ale na videach su fajn 😀
ja som mala raz frajera. tazky motorkar ale musela som ho nechat pretoze on mal dlhe vlasy (uznavam keby bol baba tak su super) ale on mi dokazal hodinu rozpravat o starostlivosti o ne. (inak teraz by sa mi jeho rady po porodoch sikli. lebo mi zostali tri vlasy ako krtkovi) a to ma v tych 16 - 17 rokoch fakt nebavilo.
@demodun rosenberg

@h2 cim ti ju kazi?
@h2 jaaaj uz viem. marsom.
@pralinka25 Presne tak.
@demodun a inak kto je ten mily mlady muz co nam vari veceru na tej fotke?
@demodun nic ty nemaz, nas bosorky predsa nemoze rozhadzat jeden chlap. to uz co by bolo.

@demodun krucinal co si vymazala. neserte ma s tym vymazavanim!!!!!!!!