Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun no Toma Hanksa celkom za tie roky poznam i jeho karieru, vlastne odkedy nahral film Velky, ktory som videla xy krat, išiel raketovo hore...Čiže i ked si ho zmazala, viem si ho predstaviť
@demodun a ako si teraz od neho tu veceru vypytame? nadarmo to chudak robil?

@h2 vidis ja to stale hovorim treba googlit radsej fesakov co nam uvaria virtualnu veceru 😀
človek sa nevie rozkrajat, tolko krasnych mužov na svete
@karolinakr Tam ani nebola fotka, len napísané "Tom Hanks". O nič viac si neprišla, neboj.
@h2 sny zachranene

Karika mi dal kopačky ( s tou snubenicou), už som mala plan, ako ho zbaliť
@pralinka25 ešte povedz, že by si si pamätala, aké bolo menu 😄
@karolinakr Aký plán?
@karolinakr tiez ma zaujima plan. ty budes nakoniec tiez na spisovatelov? chris dostal kosom?
@karolinakr a veď ešte len snúbenica, ešte sa môže všeličo stať!!
@h2 moj ty boze

No dobre, zabite ma, ale toto posledné radšej zmažem. 😂
@h2 jedine ze by si este pre osameleho chlapa nieco pridala.
@karolinakr no aký bol plán? Môžeme sa pridať?
@pralinka25 Chceš niečo pre osamelého chlapa? Pozri si v mojom profile príspevok zo 4.3.2023. 😅

@pralinka25 ja netuším, kázala si googlit