Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@h2 ahaaaa aaaano to ten tvoj slavny kolac do prace. 😀 to si pamatam

@h2 a čo si zmazala?
a sak z neho by sa dali tiez robit pekne vtipky. ale este by ho slaktrafil a zas na svedomi ho mat nechcem.
@karolinakr poslala fotku chladničky osamelej ženy.
@demodun aha a tam bola asi velka uhorka 😊
@karolinakr nie nie, dve vajcia a klobása. Vhodne naaranžované
@karolinakr ✉️
@h2 zlatúšik 😻
@h2 😍 🐱
@karolinakr uz si videla klobasu?
@pralinka25 ano, ta chladnicka des a hrôza, hlavne, ked dojde našteva
@pralinka25 nebola som daleko s tou uhorkou
Ja viem, že mám diétu a nemala by som klobásky...ale to už ani na obrázku ju vidieť nemôžem? 😀
@tanyag nie priberies 😝
napis h2 ona ti posle jednu porciu 😀
@karolinakr vsak zalezi od toho ake navstevy 😉
@pralinka25 Už som poslala,
@tanyag máš správu. 😜
@pralinka25 Chris inač nedostal košom, len tolko peknych mužov, neviem, z ktoreho kraja začat
@pralinka25 Chris je v USA druhy na Slovensku.Jeden zasnúbený, druhý buzerant
@reznicek ujde..nepodlomili sa mi kolena, ale v tom saku myslim, že vyzera uhladene
@karolinakr nechaj si ich vsetkych vsak ten v usa nebude vediet o tom na slovensku 😀 to zvladas si predsa sikovna zenska. sice nie si bosorka tak to na metle raz dva neobehas ale nejako si poradis 😉
@h2 Ďakujem 😁 z takej klobásky by si nepribrala 🤣🤣🤣 @pralinka25

@h2 jáj to je super, pamätám si to, strašne som sa rehotala 👍