icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

h2
28. feb 2024

@karolinakr
@pralinka25 Baby, nestrašte s Řezníčkom, ja veľmi dúfam, že on by o takúto stránku ani nezakopol. Ináč sranda, že ten nick existuje, ešte sem pritiahneme niekoho, kto ani len netuší, o čom je reč. 😀

tanyag
28. feb 2024

Ideeem...tréner ma už čaká 😁

karolinakr
28. feb 2024
karolinakr
28. feb 2024

@pralinka25 maš pravdu, su to všetko starí osadníci, čiže s nimi už nepohnem ani heverom.super 👏

pralinka25
28. feb 2024

@tanyag uzi si to 😍

pralinka25
28. feb 2024

@karolinakr no zo skusenosti asi skor nepohnes. alebo teda je tam dost mala sanca. jedine keby vas mladsich novych bolo trochu viac.

karolinakr
28. feb 2024

@pralinka25 vsak hej, ach jo

h2
28. feb 2024

@hugger Dúfala som, že napíšeš niečo ako: "Ale nie, vôbec som o vás nestratil ilúzie, všetky ste veľmi milé a úžasné..."
🥺

pralinka25
28. feb 2024

@karolinakr sa prestahuj k chrisovi 😀 mozez dlabat babky

sticker
pralinka25
28. feb 2024

@h2 vsak sme.

sticker
karolinakr
28. feb 2024

@pralinka25 tak toto by bol splneny sen

karolinakr
28. feb 2024

@pralinka25 cviči, ma zdravu stravu, eroticky priťažlivy, milion followerov, byt 5izbovy v mrakodrape Los Angeles fuu.🤔

pralinka25
28. feb 2024

@karolinakr a nakoniec zistime ze nie je na baby 😀

pralinka25
28. feb 2024

@h2 no ale zas hlavne ze ti nasi chlapi nas vedia ocenit nie? 😉

h2
28. feb 2024

@karolinakr A to bydlisko BA Nové Mesto, čo máš v profile, je aktuálne? Moja mama býva v Novom meste. Dúfam, že nie je jednou z tých babiek, ktoré ti komplikujú život. Ale ona nič nehovorila na domovníka.

h2
28. feb 2024

@pralinka25 Nooo, ako kedy.

karolinakr
28. feb 2024

@h2 😂
zlatá, keby aj bola, tak jej kvôli tebe odpustím

h2
28. feb 2024

@karolinakr Ďakujem 😘

pralinka25
28. feb 2024

@h2 ale prosim ta kde by lepsie nasiel. ten moj isto nie. inak som skromna 😝

h2
28. feb 2024

@pralinka25 Ja radšej budem dúfať, že nič lepšie hľadať nepôjde. 😊

hugger
28. feb 2024

@h2 to reaguješ na nejaký môj príspevok?

Ilúzie som nestratil, moja predstava vždy bola že rovnako ako muži aj ženy vedia byť primerane povrchné. A je to tak dobre 😁

Trochu mi chýba že @tanyag a @grof_monte_christo sa nezapájajú do debaty aké typy mužov sa im páčia.

A platí: ste milé a úžasné bosorky 😁

pralinka25
28. feb 2024

@hugger ale zas nie je povrchnost ako povrchnost. mylsim ze toto tu je len v ramci srandy. v realnom zivote to mame kazda uplne inak. teda aspon ja.

inak fakt preco sa nezapojis? @grof_monte_christo 😀

@hugger a ty sa preco nezapojis a nehodis nam sem tiez nieco pekne z googla v zenskej verzii nech mame predstavu.

h2
28. feb 2024

@hugger Nie, reagujem na to, že si dal lajk na to, keď som napísala, že Ondro by stratil ilúzie. A keď som potom napísala, že asi to znamená, že ty si ich stratil tiež, tak si na to nenapísal, že to tak nie je. Ale som rada, že napokon som to z teba dostala. 😊 Dobrý chlapec! 👍
A je to presne tak, ako píše @pralinka25 . Je to len zo srandy.

hugger
28. feb 2024

@h2 Ondrovi by vaša debata naozaj mohla uškodiť, ja som voči tomu imúnny 😊

hugger
28. feb 2024

@pralinka25

Jasne že zo srandy. Aj povrchnosť môže byt pozitívna a ma svoje miesto 😉

demodun
28. feb 2024

@hugger jáj to zase neber, že sú to naše typy. Je to len sranda. Občas sa trošku opustíme no

minka201
28. feb 2024

@h2 Ten Reznicek aj mne pripomína Toma Hanksa :D

h2
28. feb 2024

@hugger Ja veľmi dúfam, že Ondro sa napokon spamätá a bude v pohode. A zároveň sa bojím, že nie. ☹️

hugger
28. feb 2024

@pralinka25

Sklamem ťa, žiadna fotka na internete nemôže konkurovať živým ženám ktoré stretávam v reálnom živote.

Dokonca aj s vami je väčšia zábava než s nejakou modelkou ktorú v živote naživo neuvidím.

h2
28. feb 2024

@minka201 Baby, neštvite ma s tým Hanksom! Jediného chlapa, čo som sem dala, že sa mi páči (a to ani nie v prvom rade kvôli výzoru) mi tu znechutíte niekým, koho mám navždy spojeného s jeho najznámejšou postavou blbečka Forresta Gumpa! 😭💔