icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
28. feb 2024

@grof_monte_christo ale to ano. vsak aj ja som pisala. tiez to tak mam ale tak pre zabavku si sem teda nejakeho pohladneho mohla hodit.

pralinka25
28. feb 2024

@h2 a este v akej nalade 🙊

pralinka25
28. feb 2024

@demodun a na co si?

sticker
minka201
28. feb 2024

Ženy, teraz by ste mohli pridať foto žien, ktoré považujete za krásne... Alebo ako by ste chceli vyzerať.
@hugger môže dať muža 🙂
Mne sa veľmi páči Hande Ercel... Má síce nejaké úpravy, ale mne sa v poslednej dobe veľmi zapáčila 🙂

minka201
28. feb 2024
demodun
28. feb 2024

@pralinka25 ja na to čo mám doma. Dospelý a zrelý chlap, ktorý vie čo chce a čo má doma. Aj keď neviem, či je to pre neho výhra. 😄
A ešte stále mi toleruje spievanie v aute. A teda žiadna pohodička, ale Lucie Bílá 🤣

tanyag
28. feb 2024

@minka201 Tak ja ešte keď som žila v UK, tak som úplne žrala speváčku Jessie J 😁 a dodnes sa mi páči, celkovo aj po fyzickej stránke a aj po tej vnútornej, videla som veľa dokumentov s ňou, počúvala rozhovory s ňou a mne sa aj jej piesne páčia, nie všetky, ale niečim ma upútala 😁

karolinakr
28. feb 2024
h2
28. feb 2024

@minka201 Za mňa je najkrajšia žena na svete Audrey Hepburn 😍.

grof_monte_christo
28. feb 2024

@demodun No dobre, tak je to napr. herec Liam Neeson

pralinka25
28. feb 2024

tak dievcata ja ani netusim koho ste pridali. a nemam ani tusenie koho by som sem dala. ja moc na tie celebrity nie som. v podstate ani chlapa by som nevedela. skoncim pri tych slonoch.

pralinka25
28. feb 2024

@demodun tak ten moj by bol za luciu asi este vdacny. moj obvykly vyber hudby je taky v celku divokejsi a teda spievam si len v sprche po cviceni ked mi hra este hudba. nastastie ma pri tom prilis casto nikto neprichyti. 😝

pralinka25
28. feb 2024

@karolinakr no vidis mne sa k tebe ta rysava hodi.

minka201
28. feb 2024

@h2 Tie jej oči 😍

karolinakr
28. feb 2024

@pralinka25 ja som hentake vlasy nosila v Anglicku, ty kokos, neviem čo som mala za kaderničku..občas sa musim štipnuť do lica, ked vidim tu fotku..Taka moslimka ma strihala
a tu..Na Sk..Poviem postupne, tak mi vsetky vlasy da na 1 dlžku, u druhej, že nech mi striha postupne ofinu, a začne mi pod bradou strihat vlasy - ofina pod bradou
Niekedy mam chut si poklepať po čele, čo tu stvaraju

tanyag
28. feb 2024

@grof_monte_christo tak tento už áno 😁

demodun
28. feb 2024

@grof_monte_christo no tak to áno, veľký sympaťák.

h2
28. feb 2024

@grof_monte_christo To si sem dala nesprávnu fotku, tu sa nosia takéto 😁:

tanyag
28. feb 2024

Dievčatá, a čo tento sympaťák? 🫣

h2
28. feb 2024

@tanyag 🤣 No tak toto nie, do psej matere!

tanyag
28. feb 2024

@h2 🤣🤣🤣

grof_monte_christo
28. feb 2024

@h2 Noooo, štramák, ale väčšiu charizmu ma pre mňa na tej fotke, kde je už starší.

h2
28. feb 2024

@tanyag Alebo keď už, tak takto:

tanyag
28. feb 2024

@h2 🫣🫣🫣 ej haaaa Róbert

lilitela
28. feb 2024

@h2 To kde nabral, tie svaly? To je hadam fotomontaz. Lebo tie jeho kliky.... su horsie jak moje. 🙂

h2
28. feb 2024

@lilitela To netuším, ja som len dala do vyhľadávača "Fico hore bez". 😁

minka201
28. feb 2024

@tanyag
@h2
To tohto Roberta ste celý čas mysleli? 😅
Ale aspoň má ňu ňu retrievera 😆

demodun
28. feb 2024

@tanyag prepáč, nemôžem si pomôcť ale na tej tvojej fotke vyzerá akokeby mal zastavené vetry 🤭🫣

demodun
28. feb 2024

@minka201 on má retrievera, nie Taška?

karolinakr
28. feb 2024

@tanyag 😂😂