Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@hugger toho som tu uz v tejto teme raz chvalila. Jeho filmy su super a tiez to nie je prvoplanovy fesak ale fakt sympos. Ma skratka charizmu
@pralinka25 môj muž sa naňho podobá, ešte aj ten krivý nos 🤭
@demodun ale ale fiha. 🤗
@demodun dam ti
Videli ste film Leon? Tam hrá s mojou obľúbenou Natalie Portman ☺️
@minka201 jasne ze videli. A magicku hlbocinu?
@minka201 no to by bola haluz keby to bol on 😃
@pralinka25 To som nevidela 🙂
No to by bola iná sranda, keby poznám jej muža... lebo to by som aj ju poznala 😀
@minka201 no to je hoooooodne stary film ale ked chces pozri. Hral tam s nim este jeden herec. Neviem.meno ale bol fesak.
Joj ľudia, ja mám dnes šoky, boli sme odpojení od plynu, vedľa majiteľ, čo kúpil a prerába dom, nevedel, že máme spoločnú plynovú prípojku 😂. Odpojil nás a ja som nevedela, čo sa deje, ale uz sme na to prišli, otočili kohútikom a zas kúri, idem pod deku a dám si asi aj jedného jägera. Aj keď bývaš vo vlastnom, sused ťa vždy prekvapí 😁.
@grof_monte_christo nie je nad susedov 😀 no aspon ze ste na to prisli.
@karolinakr inak hugo mal.pravdu co nehodis svojich druzstevnikov anonymne do fora..mozno niekto poradi.
@pralinka25 Ja ako žena by som na to neprišla 😂. Musela som niekomu zavolať.
@grof_monte_christo no sak to ani ja. Ja by som z domu odisla keby sa mojmu chlapovi nieco stalo. Vsak ja sa bojim aj pavuka a aj ked je to novostavba furt sa volaco deje. Nastastie je on sikovny a vsetko mozne vie urobit. Ja by som to tu sama nedala
Som skor bytove zvieratko.
@karolinakr 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo no ešte že ste na to prišli. Na zdravie 🥃
@h2 maly kuka prave kocura v cizmach. Nie je to vas cicero? Mozno siel len robit karieru do holywoodu aby ohuroval kocky.

@pralinka25 aby bol sexy..alebo ženy zlodej? fuu, tak to naozaj neviem 😤