Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 a ty chceš mať každy tyždeň inu? to by si musel flirtovať a natriasat sa ako kohut na smetisku, oslovovať, vypisovať, žartovat a smiať sa..
kdeže, ty radšej kolegu pošleš, nech zanesie kavu peknej babe
@ondro1122 Do akej pasce? Ja som netvrdila, že sa mi páči. To bol len príklad o svalnáčoch 😉 porovnanie 2 typov, čiže svaly človeka nerobia krajším. Ide o vnútro. Ten prvý s tou hroznou tvárou je arogantný namyslenec, ten druhý s peknou tvárou úplne iný. Ide o povahu. Ty si si zasa sám vybrat z kontextu to, čo sa ti hodí 🤣
mne on pride ako radio. stale huci to iste ale info neprijma ziadne. akokolvek podane a dobre mienene rady ci uz od chalanov alebo od bab. komu niet rady tomu niet pomoci. tu bude nejaka diagnoza.
Ale Holt môžeš mať aj výzor aj v hlave predsa 😀...tak potom som škaredý jak pes keď na zoznamkách to nejde
@pralinka25 podla toho co pise, tak si myslim, ze to je beznajdene strateny pripad.
krasa ide aj zvnutra. to aky si clovek je vidiet aj v tvari.
Hovorím si 15 strán diskusie, 425 komentov, to bude isto zaujímavá téma, tak tu nazriem. Ó, akú chybu som len urobila… ani len cely príspevok som nedokazala dočítať. To na čo ste s týmto pánom po tých 15 stranách prišli? A na čo prišiel on?
@pralinka25 Nepovedal by som 😀
@katkami123 ja som presvedena ze s tymto clovekom sme si uz raz pisali len pod inym nickom v inej teme. nezda sa mi uveritlen ze by boli dvaja taki isti. ked ano je to ako zazrak
@ondro1122 v tvari sa toho odraza velmi vela. psychicky stav, aj fyzicka bolest. vidis tam vsetko v mimike, vraskach .... ver ci nie je to tak.
@ondro1122 asi preto, že s ním žiadna dlho nevydrží 🤣🤣🤣🤣 a nemyslí si, že má nejaké krásavice...jedna taka, druhá taká...jedna guľatá, druhá plochá ako drevo, tretia cickatá, štvrtá s veľkou riťou...z každého rožku trošku 😉 stále počuť hádky z jeho bytu, vlastne počuť len jeho ako kričí, nadáva na tie ženy...možno nejaká forma predohry? 🤣🤣🤣🤣
@pralinka25
Takze zas ďalší, ktorý si vynucuje ľútosť a pozornost cez to, aký je chudák, lebo ho žiadna nechce. Ale tiež mi to príde ten istý. Ale psychológa a psychiatra sa bál ako čert kríža aj v tej inej diskusii, verím, že aj tu to odmieta.
@ondro1122
A na čo si prišiel po tých pomaly už 16 stranách komentarov?
@katkami123 na nic! len ze ma pravdu 😉
@pralinka25 Skôr som zmätený
@ondro1122 jasné, že to musí písať... keď sa ťa Táňa niečo opýta, ber to ako povinnosť, že jej musíš rýchlo a pravdivo odpovedať. Ona je strašne cool, ale nemôžeš to hovoriť nahlas pred karolínkou, lebo tá na ňu strašne žiarli.. a tiež vás dvoch chce dať dokopy.
@marseillefan strašne mladučký som ešte 🤷
@ondro1122 zasa sa len vykrúcaš a neodpovieš... veď nám povedz detaily.. kde chodíš, koľko platíš, ako si spokojný... daj recenziu. Čítajú to tu aj chlapi, mnohí ocenia tvoje skúsenosti.
@marseillefan nepreháňaj, detaily nemusí 🤣 stačí sumu koľko platí za pindu 😁

@tanyag kde som neodpovedal ?