icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
28. feb 2024

@vecne_nespokojny Lebo sa nesústrediš, lebo lietaš v oblakoch, lebo myslíš na somariny ... 😀

pralinka25
28. feb 2024

@vecne_nespokojny pozri laska je cela nelogicka. ved ono sa logicky ani neda vysvetlit ako mozeme milovat deti. ved je to stale urevane usoplene vecne chore ma to milion obdobi vzdoru, nechce to jest, potom to chce jest kamene, nechce to spat potom to spi kedy nema. prechadza roznymi fazami atd. lenze potom mas svoje a zrazu ti vobec nevadia jeho grcky, voni ti aj ked je posrane a paci sa ti aj ked je komplet od blata a ty vies ze budes dalsie tri hodiny zachranovat situaciu. nema to logiku. ale skratka sa to deje. to iste laska k zvieratam tiez v podstate postrada logiku ale nepopieratelne existuje a dokaze byt extremne silna.
ked stetnes tu pravu bude uplne fuk aky my nos aj farbu vlasov, vysku, vahu ... budes mat motyle v bruchu a bude to nelogicke. a tak to ma byt. az postupom casu ked sa forma lasky meni prichadzaju logicke suvislosti, dovody preco byt solu. ale na zaciatku by to malo byt ako smrst. o vasni, stasti, motyloch, hned ako to zacnes analyzovat sa to totiz strati. ako motyl ktoreho chytis do pohara. umrie ti. ked sa na neho divas ako lieta na luke je to perfektne. je krasny a cela ta chvilka je skratka fajn. v pohari len naraza do skla a skape. ziadna krasa. ked budes chciet lasku pochopit zmizne. lasku mas citit nie ju analyzovat.
moj muz rozhodne nie je zaloha. a nie nemenila by som ho za ziadneho adonisa. dokonca sa mi o ziadnych fesakoch ani nesniva. ano viem ocenit peknych ludi akehokolvek veku a pohlavia aj etnika. mojho muza to ale neohrozuje pretoze ma svoje kvality kvoli ktorym som si ho vybrala a kvoli ktorym s nim som (dobre ma aj kvality za ktore by som ho zakopala pod borovicou ale neviem pouzivat lopatu - vtip 😀)
ty si taky extremista. trochu sa uvolni. je skvele ze chces na sebe pracovat. to je obrovske plus. ak si typ co sa nevzdava ide si za svojim je to dalsie plus. neurazas sa to mas dalsie plus, a urcite ich mas viac. a na dalsich skratka pracuj.
len teda zacni sa asi viac sustredi a hladaj lepsiu pracu taku ktora ta bude aj bavit. naucsa relaxovat, uvolnit, zacni si vychutnavat a uzivat zivot. rob aj strelene veci ktore ta budu robit stastnym. bav sa. druhu sancu nedostanes.

h2
28. feb 2024

@vecne_nespokojny 😃😃😃 Vitaj späť! 🤗

karolinakr
28. feb 2024

Toto odkial prišlo, že cela tema sa toči, či som zaloha.Odkedy existujem ma nezaujima, či ma ma niekto ako zalohu. To je jeho problem.Vidim, že nevyzeram ako Cyndi Crawford, ale nebudem teraz nad tym dumat deň a noc a strpčovat si život.Toto je taka sprosrost, čo tu omielaš. Ini chlapi v tvojom veku sexuju prvu ligu, točia sa okolo žien, balia, dobijaju, sklamu sa aj skoruju, a tebe tečie život medzi prsty, lebo nevieš, či si zaloha..
A čo to je vobec za debilina? Ked ma chlap oslovi, tak asi preto, že ma chce a nie, že hlada zalohy..Nikto mu pištol pri hlave nedrži.

h2
28. feb 2024

@pralinka25 Keanu je aj moja srdcovka. Jeden z mojich najobľúbenejších filmov je Bod zlomu, tam hrajú moji dvaja naj krásavci (on a Patrick Swayze) ♥️.

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@h2 ahooooj 🤝✌️

karolinakr
29. feb 2024

Dnes je 29.február.🍒
Niečo si želajte splni sa vam to.

pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr zazelame spolocne ondrikovi nech sa konecnce zbavi stresu a najde niekoho k sebe. 😀

karolinakr
29. feb 2024

Mne sa splnilo.Včera večer som sa išla korčulovat, cely len park len pre mňa, tam nebolo ani nohy, inak sa tam grupuju individua, nahrala som si super hudbu, s pesničkou vo vlasoch som tam kružila, to bolo niečo neskutočne Akurat dnes neviem stupit na pravu nohu, trochu som to prehnala 😅

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25 myslim, že to neni ani v rukach toho dna take niečo splnit..clovek nespokojny bude vždy nespokojny..prihodny nick si dal

karolinakr
29. feb 2024

Je tu aj niekto, kto si nevšimol 29.2.?

demodun
29. feb 2024

@karolinakr jéj tíško závidím. Ja sa neviem dočkať krajšieho počasia a hurá do Malej Fatry na nejakú poriadnu prechádzku.

pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr ani ziadne potetovane inividum si nestretla? 😄
Daj.nejaky pesnickovy tip

pralinka25
29. feb 2024

@vecne_nespokojny a povies aj naco to cele bolo dobre? Ci chcel si.len zmenit nick?

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25 dam ti, ked už sa pytaš na hudbu

vecne_nespokojny
29. feb 2024

@pralinka25 Nerobilo mi to dobre to preto...ani mne chlapovi nie je ukradnutý výzor

karolinakr
29. feb 2024

Teraz trošku oslovim pamätnikov. Toto pre nebude mladych, čo počuvaju rap, hip hop, metal a rock
Stalo sa vam niekedy,že vam youtubu ponukol Modus alebo teraz často chodi na best fm Ked zametu od Marika Gombitova a Janko Lehotsky?
Ja som nikdy nedocenila, ake skladby nahravali v začiatkoch

Hocikedy, pustia nejaky hit od nich, si poviem sakra, toto sme mali na Slovensku, takato hudba sa hrala?
Pritom nejdu často v radiach . tušim som bola v Istropolise na koncerte Janka Lehockeho 10r. dozadu, to je neskutočny muzikant
Furt nejaku hitovku na mna vypalia .Nehovorim, že uplne všetky piesne mi sadli, ale kto ho ma len trochu rad, pustite si na youtube Modus- Tema a nebudete lutovať..Ma tam všetky pesničky

a @pralinka25 konkretne tuto pesničku si daj, ked pojdeš velkou rychlostou na korčuliach, budeš si pripadat ako vo filme, že ta niekto nahaňa a tych prchaš, a už ta len nafilmovat ..👍

https://www.youtube.com/watch?v=OV6L51TcyZM
vecne_nespokojny
29. feb 2024

@karolinakr Nene Karolína ja makať budem a budem spokojný keď na nič nespomalí...dokonca by som sa aj tým rád živil...len nie som spokojný, že má tak zužuju zranenia

grof_monte_christo
29. feb 2024

@vecne_nespokojny Ondro, prečo si ty toto robíš? 🙏. Cesta k perfekcionizmu je cesta do depresie, hlavne, keď na tvoje ambície nemáš vybudované stabilné základy. Čo takto sústrediť sa na malé kroky a drobné a postupne zlepšenia v tvojom živote? Pomaly ďalej zajdes.

tanyag
29. feb 2024

Ja si prajem, aby som dnešný tréning zvládla bez nejakého trapasu a aby ma tréner nemusel zachráňovať spod stroja 🤣😉🤣 včera sa mi tam riť zasekla

pralinka25
29. feb 2024
karolinakr
29. feb 2024
pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr pustim si to ked budem moct zapnut zvuk. dik.
ja mariku moc nemusim. jej hlas ma akosi rusi.

h2
29. feb 2024

@pralinka25 Úplne súhlasím, nikdy som nepochopila, čo na tej Marike všetci majú. Mečí, ako koza. Nemusím ani Janka Lehotského.

hugger
29. feb 2024
demodun
29. feb 2024

@pralinka25
@h2 už sa aj bojím napísať, že mne sa zdá preafektovaná. 😄
Tak a teraz nám už Karolína nič nepošle 😟

karolinakr
29. feb 2024

@demodun
@pralinka25
@h2
z tohto dôvodu ja by som nikdy nemohla byt influencer, a vadi mi, ked sa mi ludia tlačia na fcb za priatelov, lebo ked rozbalim svoje prave ja, malokto to ustane 😅

pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr ale vobec nie. tak to vobec nemozes brat. kazdemu sa paci nieco a ta rozmanitost je uplne skvela. tu ja mam najradsej.
Janko Lehotsky je v poho. asi aj ta marika ked ma tolko obdivovatelov. to je cisto len osobna preferencia. ja napriklad milujem skladby od GNR ale Axlov hlas ma tiez rozculuje. skoda ze to nespieva niekto iny.
ja milujem hudbu jedine co nechapem je kolotocarske tuc tuc a jazz. ale to neznamena ze napriklad jazz nie je kvalitna a dobra hudba. moj jeden kamos to uplne miluje. a je to fajn. moj hudobny vyber tiez toleruje malokto. preto pocuvam zasadne pri cviceni a na sluchatka.
inak moj muz je absolutne iny ako ja. ma iny hudobny aj filmovy vkus. ale ze totalne. nechape vobec umenie, je to matematicka kocka. na rozdiel odomna. je hotovy z mojich merani od oka a podobne. ja si zijem uplne v inom svete ako on. ale je to v pohode. a aj moj syn ten zas pocuva technicku hudbu ktoru tiez zatial uplnenechapem ale nevadi. je pravda ze som jej zatial nedala vela sanci lebo nemam na to uz tolko casu. idem si viacmenej dokola to iste co poznam.
na druhej strane je fajn ked ludia okolo mna maju odlisne zaujmy a preferencie pretoze mne to napriklad rozsiruje obzory. nedonutila by som sa inak vyjst zo svojej zony. preto som sa aj pytala na hudbu. lebo vzdy sklznem do tej svojej. a ked ludia povedia minimalne si vypocujem a sem tam objavim novy svet.

inak marika to sice nemala lahke ale tiez jej postoj ma dot odradzal. ano mala nehodu ano bolo to na hovno ale na druhej strane sa k tomu mohla postavit uplne inak. tolko ludi kolko podporovalo ju asi nepodporovalo nikoho. viem ze kazdy sme iny ale nedala zivotu a ludom ani len sancu. velka skoda. jej zivot mohol byt uplne iny.

pralinka25
29. feb 2024

PRIZNANE: no a co mne sa stale paci ruzova. 😝
co je v uplnom kontraste k ostatnym veciam ktore sa mi pacia. s muzom preberame tu motorku. posielam mu vecne vsetky cierne. aj sportove auta sa mi pacia cierne max sive. a on mi tak hovori co mas stale s tou ciernou. tak mu hovorim ze k cervenej by sa mi nehodila ruzova helma.
na ciernom batohu nosim pin ruzovej elektrickej gitary a som dieta vyrastajuce na nirvane GNR, SOAD, Korn a podobne ku comu sa ruzova ale ze vobec nehodi.
hovorila som ze mam rada roznorodost? aha ano. no takze ano mam. som blizenec ja milujem protiklady. ja moje druhe ja a irena mame rada kazda nieco ine 😅

sticker
pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr ides aj dnes na korcule? mozno stretnes hugovho kamosa @hugger na korculiach