icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
29. feb 2024

@h2 @demodun vsak zas nemusime chapat vsetko nie? 😎

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25 to maš jak v seriali Krok za krokom, kde Dana pozvala na večeru Fletchera..Chvilku jej trvalo, než si zvykla na tak velku osobnosť. Fletcher pisal diplomovku na temu Hovor, ako ti zobak narastol..
Frankovi povedal teoriu o sexualnej menejcennosti a Carol matronovsky komplex- zufala žena v 40ke, ktora prohrava boj s gravitacií

A inak, Gombitka nevystupovala ani v jednej tej piesni, tu som spomenula z radia

Ale Janka Lehotskeho neznašat, tak to už je na považenie..hm
Dobre, hodim tu playlist, stavim sa, že 95% piesni ani nebudete poznať

pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr no tak mi aspon rozsiris obzory.
viem ze marika tam nebola ale ked si ju uz spomenula ...

demodun
29. feb 2024

@pralinka25 ha ha samozrejme nemusíme.
Ja mám zase veľmi široký záber, záleží na nálade. Ja počúvam všetko možné od punk-rocku až po vážnu hudbu. Ale skôr stariny, súčasnú hudbu nesledujem.

@karolinakr ja počúvam väčšinou Vlnu, tam tiež hrajú stariny 😄

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25
@demodun
@h2
chvíĺu vám potrvá, kym si zvyknete na tak velku osobnosť, ako je Marika Gombitová

sticker
pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr to ano. asi este raz tolko.

sticker
minka201
29. feb 2024

@karolinakr
@h2
@pralinka25
Tak mne sa napr. páči Marikin výrazný hlas. Náhodou som si ju púšťala na youtube asi pred týždňom. A ja som sa teda čudovala a nechápala, ako sa vtedy pred rokmi mohol niekomu páčiť ten jej účes 😆
A ja som napr. prišla na chuť Gottovým pesničkám až po jeho smrti.

minka201
29. feb 2024

@vecne_nespokojny Vitaj späť 🙂 @pralinka25 ti dobre napísala to prirovnanie s deťmi. Predstav si, že by sa deti pozerali na rodičovskú lásku tvojimi očami: Susedova Anička sa lepšie učí, je poslušnejšia a má krajšie vlásky ako ja. Fňuk, fňuk.. Určite by ma maminka za ňu vymenila, keby sa dalo. Určite kvôli tomu túži večer uspávať a hladkať ju, nie mňa. Ja som iba náhrada... Preto budem smutná, uzavriem sa pred všetkými, lebo neverím, že ma moja maminka úprimne ľúbi. Lebo moja maminka bude automaticky viac ľúbiť niekoho krajšieho a šikovnejšieho. To, že mňa 9 mesiacov nosila v brušku podstatné nie je 😔

karolinakr
29. feb 2024

@h2 chvilu ti potrvá, kým si zvykneš na tak velkú osobnosť, ako je Janko Lehocký

karolinakr
29. feb 2024

Bohumil Stejskal ma v nedeĺu meniny

pralinka25
29. feb 2024

@minka201 no vsak to su tie osobne preferencie. kazdemu sedi nieco ine. a vidis ono sa to aj casom a vekom meni. budem cakat. mozno to raz pride 😀

h2
29. feb 2024

@karolinakr Ja som nepísala, že Lehotského neznášam, ale že ho nemusím. To je rozdiel. A nechystám sa zvykať si na staré kolená ani na Mariku, ani naňho.

tanyag
29. feb 2024

Ja by som sa aj zapojila, len neviem, kto ten pán Lehocký je 🫣🫣🫣

demodun
29. feb 2024

@tanyag 🤣🤣🤣

tanyag
29. feb 2024

@demodun No smej sa, ale ja to myslím úplne vážne...mám sa hanbiť? 😁

pralinka25
29. feb 2024

@tanyag kukni YT

tanyag
29. feb 2024

@pralinka25 No možno neskôr 😁

karolinakr
29. feb 2024

@tanyag bosorky ho neschvalili, nechaj tak

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
29. feb 2024

@karolinakr len nech si pekne @tanyag rozsiri obzory.

demodun
29. feb 2024

@tanyag no len si pekne vypočuj pár pesničiek 😉

tanyag
29. feb 2024

@pralinka25
@demodun
Jasné, večer sa na to pozriem 😉

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25
@demodun
ano, a potom ho budete spoločne ohovarat hehe

karolinakr
29. feb 2024

@pralinka25 h2 asi nepostrehla tu ironiu, preto som tam dala scenu z Krok za krokom

minka201
29. feb 2024

Trochu odveci, ale teraz mi prišlo upozornenie, že som dostala lajk od uzivatelky s nickom oranzovyvevericnik 🤣🤣🤣🤣🤣 To už komu napadne takýto nick.

karolinakr
29. feb 2024

@minka201 😂😂

karolinakr
29. feb 2024

@h2 keby som ja bola vaša šefka, pustim vam Kaju Gotta do všetkych miestnosti a museli by ste ho povinne počúvat deň a noc

h2
29. feb 2024

@karolinakr Zmeškala som ten zmazaný príspevok. ☹️
Kája mi nevadí. Ale ak by som musela čokoľvek počúvať celý deň z prinútenia, tak dávam výpoveď. 😏
@tanyag O nič si neprišla, že nepoznáš Janka Lehotského. Ale to je len môj názor. 😉

h2
29. feb 2024

@karolinakr Priznávam, nepostrehla. Kde? Akú iróniu? Sorry, ja už tu na koníku niekedy neviem, čomu mám veriť, lebo práveže sa mi stáva opačný prípad: myslím si, že niečo musí byť jedine irónia a ono je to naozaj. 🙃

karolinakr
29. feb 2024

@h2 no že si musiš zvykat na tak velkú osobnosť