Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Nemám ho v priateľoch 😉 on ani nevie moje meno, len som si ho na FB pozrela 😁 a nepridám, nemám povolenie 😉
@pralinka25 ty si taká zlatá, posielam ti božtek 😘
@tanyag kľudne 😄
@tanyag splnilo sa ti prianie z 29.2. a nezasekla sa ti rit v pristroji??
@karolinakr Áno áno 😁😁😁 dnes bez ujmy na psychickom zdraví 🤣
Tak, keďže Ondro dovolil, nech sa páči. Pridám rovno dve 😀 jednu aj s úsmevom 😉 @pralinka25
No Ondro, z čoho máš ty komplexy prosím ťa? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ veď tvár máš chutnú 🫣🫣🫣
@vecne_nespokojny Môžem cestne prehlásiť, že ja som vyzerala v 20-tke asi 10x horšie ako ty a vidíš, som šťastne vydatá a nebojím sa, že má muž vymení 🙂
@vecne_nespokojny Nie, výzor vôbec nie je tvoj problém.
@vecne_nespokojny strnisko je super, vlasy udržiavaj ako na prvej alebo dohola. Vyzor nie je tvoj problem
@tanyag mas konkurenciu
keby som ja za kazdy koment kde som ondrovi napisala ze vyzera dobre a vzhlad nie je jeho problem dostala cent tak vam dnes pisem z malediv.
@pralinka25 🤣🤣🤣 vidíš, nie len ja mám zvrátené chute 🤣🤣🤣
@tanyag 🙈 😀 ten chlap ide na dracku.
inak moja kolegyna bola zamilovana do kotlebu. jej sa fyzicky pacil ako chlap aj teda hodnotovo. ona furt dokola to je chlap to je chlap. ale teda uplne seriozne vazne. bez srandy.
Fico, akokokvek je nesympaticky vizažou či hocičim inym, ma sebavedomie, ktore sa mi rata. Ako vie zrušiť novinarov a tak..Niekomu sa to zda arogantne, ale ja to beriem..občas ma take hlody.
@pralinka25 a to si este nepočula bremba, ake hlody dava..z tych by si šla do kolien
@pralinka25 moja 70r.mama chcela voliť Kotlebu 😂😂
potom si to sama pre seba vyhovorila
@karolinakr jeho som moc nezachytila. en velmi malo. asi som v tom case mala konikovsky utlm. skoda.
@karolinakr no sak dobre ale tato moja kolegyna mala v rom case tak okolo 45 rokov celkom pohladna baba ale teda akoze fakt uplne platonicka laska ako tinedzerky v 90 rokoch do leonarda
@pralinka25 😵💫 Ten sa niekomu aj môže páčiť??? 🤢
@pralinka25 🤣 však ja sa na tom tu drvim už minutu 🤣
@h2 no vidis. a ze ondro je odpudivy. tak za mna je definicia odpudiveho on. ale ja mam nejaky celkovy blok pri fuzikoch. aj keby bol najsexi muz sveta (co je neviem teraz kto) a necha si fuziky koncim. muza som zaprisahavala aby si ich ani len zo srandy nikdy nenechal lebo mame po sexe mozno aj navzdy.
@pralinka25 😂😂
@pralinka25 Haha vidíš a zase pre mňa briadka ...fúziky...teda jemné strnisko je hrozne sexy a príťažlivé 🤣🤣🤣 môj bývaly partner tak mal...len raz sa oholil a povedala som mu, že pokiaľ mu nenarastie, tak s ním na ulicu nepôjdem 🤣🤣🤣 jemu oholená tvár vôbec nešla...
@tanyag ale to je vsetko v pohode, briadka brada strnisko cokolvek v pohode len nie samostatne fuziky. a ano niektorym muzom to doslova sedi. moj kolega dlho predlho vyzeral ako decko. jemu vsetci tikali vzdy aj ked mal 40 ale teraz nosi bradku a vyzera omnoho lepsie.
mne vadia len cisto fuziky. ked su spolu s bradou uz mi to nevadi. neviem preco to tak mam. mam to na urovni stretu s pavukom.

zas som nevidela fotku.