Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@minka201 no strasny k.k.t.
@tanyag nevyzerám kus jak Jason Statham ? 🤔 a díky za pochvalu vám 😁✌️
@vecne_nespokojny mozes mat aj to aj pricvknuty nerv
@pralinka25 myslím, že keby bola platnička tak asi horšia bolesť
@vecne_nespokojny A u lekára si už bol? ak áno a neustupuje bolesť..tak tam choď znova...Tvoj tréner vie o tvojich problémoch s chrbticou? a neviem s čím to ešte máš? lebo by tomu mal prispôsobiť aj tréningy...ja cvičím už 2 mesiace a ani raz ma nič nebolelo...samozrejme okrem svalovice...kontroluje ti tréner pri cvičení držanie tela? napomína ťa ak niečo robíš zle alebo ak sa hrbíš alebo nedržíš telo správne? toto všetko je veľmi dôležité...ak toto nerobí a len od teba berie peniaze, tak ja osobne by som s ním už necvičila...cvičím s rôznymi ľudmi v posilne..muži, ženy, ktorých trénuje ten istý trenér a nikdy sa nikto na žiadnu bolesť nesťažoval...takže možno je chyba v tvojom trénerovi
@tanyag ja to stale hovorim. nie je mozne aby mal bolesti pri spravnom cviceni. on to urcite taha do extremu a nie je trener ako trener. uplne si ublizuje.
@pralinka25 No čím viac ho pozerám, tým viac sa šúlam na ňom 🤣 a že red flag Je Pre neho, keď baba používa neslušné slová... A v každom jeho videjku hrubé vulgarizmy 🤣🤣
@vecne_nespokojny Pozri si týpka o ktorom sa bavíme.. Celkom fesny, aj svaly má ale v hlave prievan 😀 Tu máš pekný príklad toho, že ani svaly nepomôžu.
@vecne_nespokojny kludne to moze byt platnicka. nehazarduj so svojim zdravim a bez k lekarovi pretoze si mozes nadobro poskodit pohybovy aparat. potrhat svaly, pokodit chrbticu a kopec ineho. nespekuluj!
@vecne_nespokojny Musela som si vygoogliť toho Jasona 🤣🤣🤣 veď ja nikoho nepoznám 🤣🤣🤣 noo a vieš čo, je fešák 😁 ale k tvojej otázke...čo ja viem...možno trocha aj áno ... ja nie som veľmi dobrá v týchto porovnávačkách 🤣
@vecne_nespokojny No vidíš, Jason je ešte nižší od teba a má tiež plesinku 😀
@minka201 neuveritelne fakt. on je cely neuveritelny a cakomprask je cely cervena vlajka. toto je presne typ ktoy by nemal sancu ani keby sme boli vo vesmire sami dvaja
@pralinka25 áno, súhlasím s tebou...ten môj vieš ako vie aj pokričať na mužov? na ženy je jemnejší...ale ak vidí, že muži robia niečo zlé, tak on aj z opačného konca posilky na nich zhúkne...on má oči úplne všade...
@tanyag vieš čo neviem...ale mával som bolesti nad spodnou chrbticou niekde v strede už dlho na ľavej strane a teraz to prekvitlo do spodnej až to ide niekedy ku stehnám...jak som bol u fyzio tak povedal, že mám total stuhnutý chrbát, svalovú disbalanciu a a vysunuté ramená vpredu..idem v pondelok zasa k nemu..neviem ti lekári by len pichali obstreky a pod.
@tanyag tak to sme dve co nikoho nepozname. ja tu furt musim googlit mena. ale jasona poznam. ten sa pacil mojej druhej kolegyni.
@vecne_nespokojny potrebujes perfektneho fyzioterapeuta a seknut s posilkou aspon dokial sa nedas dokopy.
@vecne_nespokojny Mna 3 roky bolel chrbát po pôrode...nič nepomohlo...ani fyzio ani maste ani lieky...pomohla mi až masáž...ale nie, že ideš raz...ale pravidelné masáže...a odvtedy ma chrbat vôbec nebolel...skúšal si masáž? ja som u maséra nechala vyše 300€, ale vážne mi pomohol...až na ten posledný krát, keď mi namiesto nohy masíroval riť 🤣🤣🤣 potom som tam už nešla...
@pralinka25 no ja teraz už viem kto to je 🤣 ale podľa mena som nevedela...haha ja som úplme mimo, čo sa týka hercov, herečiek, spevákov a spevačiek atď.
@tanyag to jak ja

@tanyag skúšal som a bolo ešte horšie 😁 ale to na druhý deň asi tak ma byť 😁
Ale mňa mohlo dobabrať aj to, že mám veľmi nerovnomerne ramená s teda ľavá strana sa príliš zatazuje
@vecne_nespokojny nemas aj skoliozu alebo nieco take?
@pralinka25 no jo toto mám asi
idem sa silno hanbit. prave som zozrala 5 sisiek s dzemom. na kereho boha ja cvicim 🙈

@pralinka25 presne preto civcis, aby si mohla raz za čas zožrať 5 sisiek s džemom 😀
@vecne_nespokojny no tak na skoliozu treba cvicit inak lebo sa uplne pokazis
@minka201 len to by som asi dnes mala dat trojfazovy trening.

@vecne_nespokojny áno prvý aj druhýkrát po masáži je riadna bolesť...ale veď to je v pohode...treba vydržať...ja si pamätám, keď som prvýkrat bola na masáži, tak týždeň som na chrbte nemohla ležať...a ani sa ma nikto dotknúť nemohol...ale išla som znova a potom znova a znova až pokiaľ som bola rozmasírovaná...a bolesti úplne prešli...ja mám napr. slabšiu ľavú ruku, slabšie ľavé rameno...mňa kebyže vidís cvičiť s činkami, tak pravá ruka vystreluje do neba a ľavá nevládze, nestíha ale tréner pri mne stojí, koriguje ma, pomáha mi, aby som necvičila zle...aby to bolo vyrovnané...a vyberá mi také cviky, aby stíhala aj tá druhá ruka...ja tiež nerobím všetko, upozornila som ho, čo mi nerobí dobre, čo ma bolí, keď robím to a to a také cviky mi nedáva...
@vecne_nespokojny Ondro, radšej sem hoď fotky, lebo ja ani neviem kto je Miňo Mazurek 🫣

Ženy je možné, že mám vysunutú platničku keď ma bolí spodný chrbát vystreľuje to do zadku aj do hamstringu...zaboli niekedy aj na pravej strane