icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr ale to druhé musíš tiež ? Nerád sa ukazujem 😏 to som dal len tak ale už nebudem dávať

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr si mi neodpovedala na otázku 😏

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny prečo nebudeš davať? Ty sa musiš postavit k tymto veciam čelom.každy sa rad pochvali, ty si chlap a toto je ženske forum
Nevystupuj ako babovka nonstop
A na tvoju otazku - tak to ty nemôžeš vedieť

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny na tych ramenach vidim, že nafukuješ - zveličuješ fakty vo svoj neprospech, lebo je tam vidiet progres
ale rob si čo chceš, už ma nebavi to riešit, lebo vsetky rady odmietaš rad radom do radu a ked sa ti chce stale machat v tom bahne, tak bez obecenstva, prosím

zuzitko74
1. mar 2024

@vecne_nespokojny Pripomínaš mi nášho bývalého telocvikára. Polovica druhostupniarok boli do neho zamilované.

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr Máš na to právo byť nasrdená
@zuzitko74 fúha teda dosť mladé

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny lebo si tu nariekal, ze nemaš svaly, si vyschnuty, neviem čo, a na tych ramenach pekne vidno, ako sa zväčšuju, keby si bol pekne opaleny, dohladka na prsiach vyholeny, čierne kraťase alebo teplatky..sprav si taku fotku, pridaj sem..možno na koniec poviem, že si fešak..ale ty zas budeš nariekať, uź ťa počujem...a jajkať a vzdychať 😆

tanyag
1. mar 2024

@vecne_nespokojny Ondro, keď skončím s trénerom, dám ti na neho kontakt...Trebišov nemáš ďaleko, chodia k nemu ľudia z väčšej dialky...on ti určite pomôže...dala by som sem fotky suseda...ale nemôžem...z pupkáča spravil muža s tehličkami na bruchu..ale to musíš mať aj pevnú vôľu...

tanyag
1. mar 2024

@vecne_nespokojny ináč ak si z dediny, čo máš na FB, tak odtiaľ je aj môj bývalý frajer, teda prvý taký vážnejší vzťah, ktorý síce trval krátko (mala som 19 🤣)... moja prvá veľká láska ...

karolinakr
1. mar 2024

@tanyag nakoniec zistite, že ste spolu chodili

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr už som oholený dávno 😁...dobre ja už nebudem nariekať
@tanyag už chodím sám trénovať ja som s mojím urobil progres však chodím rok a bez žiadnej pumpy nič...chápeš a bez genetiky...ale môžeš poslať čo je to zač...mne postačí asi len fyzio

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny a tani si nezakazoval davat fotky, iba mne .. vzdy som vedela, že maš na ňu slabosť

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@tanyag čoooooosi a pošleš mi aj do ss o koho sa jedná ? 😁😁😁

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny tak maš dobre tie prsia teraz?

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr ja som ti nezakázal dávať fotky len tie kde som bez ty nemusí byť ale kľudne nechaj..keď chceš pošlem ti srdce na uzmířenou...hoci neviem kto mi poslal

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr ja som nikde nemal frajerku 😁

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr prv to bolo divné však 26 rokov jak Tarzan teraz pohoda

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr na to všetko treba financie asi pôjdem naspäť do De uvažujem o tom

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny chcem ju vidieť
tvoje som zmazala

karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny dam len tuto

tanyag
1. mar 2024

@karolinakr To nie, to bolo pred 18 rokmi 🤣🤣🤣 vtedy Ondro behal po dvore a dedine ako besný určite 🤣🤣🤣

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@tanyag jou to som mal sladkých 7 rokov..nostalgia 😁 zarevaný som do školy chodil

tanyag
1. mar 2024

@vecne_nespokojny Nepoviem meno 😉 on už žije v Tebišove, má dieťa, manželku...ale jeho sestra žije v tej dedine...pred tými 18 rokmi ste tam mali takého mladého farára 🤣 pamätám ako prišiel k nám do domu a všetci aj s ním sme sa opili jak opice 🤣 to bol farárik, pekný, mladý, srandovný a pil jak dúha 🤣

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr ta čo už s tebou

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@tanyag dobre idem sa spýtať mami aj otca kto to môže byť 😂 jaký ten svet malý

karolinakr
1. mar 2024

Kto preloži tento text do slovenčiny, vyhrava pralinku

tanyag
1. mar 2024

@vecne_nespokojny Spýtaj spýtaj 😉 potom daj vedieť, čo povedali 😁

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@karolinakr Vôbec neprečítam čo píše

karolinakr
1. mar 2024
karolinakr
1. mar 2024

@vecne_nespokojny tak maš peknu fotku tych prs či nie?