icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
7. mar 2024

@minka201 no mne ich rozdávajú dámy tu na MK 🤣

tanyag
7. mar 2024

@h2 Áno, tiež mám pocit, že niečo také 🤣🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag @minka201 ano myslia take klucenky ako dala @h2 ale ja som este kucenku nedostala 😲😢😨 nechapem preco. taka ruzova ... ja mam predsa rada ruzovu 😀

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag vobec si neviem predstavit pri akej prilezitsti si mala tu cest. nepamatas kto bol ten dobrodinec? 😀

karolinakr
7. mar 2024

@minka201 ešte si nemala tú česť dostat kĺučenku??
😂😂

demodun
7. mar 2024

@karolinakr
@pralinka25
Ani ja som ešte nedostala kľúčenku 😁

karolinakr
7. mar 2024

@demodun 👍

karolinakr
7. mar 2024

ani ja som.nedostala, ale to by bol asi posledny deň jeho na Zemi, keby mi poslal niekto

sticker
karolinakr
7. mar 2024

@demodun
@pralinka25
@tanyag
@minka201
@h2
inak neviem, ake stranky navštevujete na fcb, ale tam sa klučenky rozdavaju plnym priehrštim 😀

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr ja ziadne. daj typ na nejaku zabavnu stranku s klucenkami 😀

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 Nepamätám a hľadala som a neviem to nájsť 🤣 pozerám v upozorneniach v akých témach ma označili...už som bola na decembri a vzdala som to 🤣

tanyag
7. mar 2024

@karolinakr ja žiadnu, tiež by som rada pozrela na svoju konkurenciu 🤣🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag jasne to je v poho. len teda ked uz niekto tebe posle je to fakt ze haluz 😅

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr ty nemas rada ruzovu?????? 😀

karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 nie na klučenke 😆😅

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr aaaaale nikdy nevies kedy by sa ti taka klucenka mohla zist - trebars ju niekomu podarovat dalej

sticker
karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 ja viem, že raz @h2 podarovala zorrovi 😀
klúčenku, naramne bol z toho celý happy

demodun
7. mar 2024

@karolinakr ani sa nečudujem 😁

karolinakr
7. mar 2024

@demodun potom tam začal kresliť sliepky, pamätáš? 😂

demodun
7. mar 2024

@karolinakr to si nepamätám. Na FB moc nie som, tak tieto kľúčenky som nedostala 😁

demodun
7. mar 2024

@h2 my sme kľúčenku nedostali, nenapravis to? 🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@karolinakr to som zase ako vzdy zmeskala. aj tu sliepku. aka skoda

sticker
h2
7. mar 2024

@karolinakr Ja na FB absolútne nič, ja tam len som, pre každý prípad. Nechodím tam vôbec a nič tam nepridávam, nemám ani profilovú fotku.

h2
7. mar 2024

@demodun A ktorú chceš? ♂️, alebo ♀️? 😄

demodun
7. mar 2024

@h2 nechám na teba

sticker
karolinakr
7. mar 2024

@pralinka25 on tam nakreslil kurnik, a nasledne dostal ban..nebudem ukazovat prstom, kto ho nahlásil 🤣

karolinakr
7. mar 2024

@demodun ty to hovoriš, akoby ti nejaka klúčenka chybala?😆

h2
7. mar 2024

@demodun 😘

h2
7. mar 2024

@karolinakr 🤫 Pssst, neprezraď ma! 🙏🏻😄

karolinakr
7. mar 2024