Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@hugger ano, len ty sa tu držiš ako kliešť 😂
@karolinakr no a už je to tu, práve mi muž zahlásil, že to môžem rozcvahnať 🤣🤣
@demodun ano? a co?
@demodun 🤣🤣
Noo podľa našej grófky monte christo mám na svedomí Ondríka ja 😀 takže patrím do klubu? 😉
@tanyag Jasné 😁
@pralinka25 no nie to čo myslíš!! 🤣😉
Kúpila som Drobcovi piškóty a vravím mu, že sú nejaké tvrdé 😁
@grof_monte_christo počúvaj, ty sa kroť, už nám zostal len Hugo! 😁
@demodun To povedz jemu, nech nedráždi tigra bosou nohou 😂
@h2 udeĺujem ti medailu, nemám odvahu ponúknut ti kĺúčenku, za najviac odohnaných chlapov na mk
@grof_monte_christo a jak si dopadla s cyklistom?🏃♂️ 🧑🦽 vlastne ?
@karolinakr Už nie sme v kontakte, som to už uzavrela, on bol len slušný, ale nemal záujem. Nie sme si súdení 😁.
@grof_monte_christo žeby až takto? a čo si zas naňho vybalila?
@grof_monte_christo inak ja tiež nemam rada, ked muz priveĺmi horlivo odpisuje, zdiela osobne veci do hlbky v prvom rozhovore - človek si z toho všeličo dedukuje, a potom huups ja som ťa nechcel
@grof_monte_christo ja som si neni s pralinkou súdená
@karolinakr My sme poslednú komunikáciu ukončili práveže úplne v pohode. S tým, že niekedy, keď sa zatulam do jeho regiónu, sa mu ozvem. Na to odpísal, že dobre 😁. A odvtedy sme sa už nekontaktovali.
poučenie pre všetkych chlapov - a o ženu nemaš zaujem, nepiš jej intimnosti v prvej sprave, lebo to znie všelijako..mna tiež takto jeden namotal, potom mi fotky kĺúčeniek posielal 😂 - ale teraz myslim ozajstne kĺúče z pumpy, kde pil kávu, proste oslovoval ma zdrobneninami a na kávu nedošiel
to je choré
treba vediet, odkiaĺ pokiaĺ
@grof_monte_christo si vo friend zone..tak mi to vychádza
ja som.možno tiež chybu robila, velice milo som sa k hocikomu spravala a potom sa ti muži zamilovali, ale nemala som zaujem, lebo sa mi nepačili
@pralinka25
@grof_monte_christo
@demodun
Tomu chodcovi ste riadne dávali v tej diskusii 😀. Úplne ste ho prevalcovali... Keď som to čítala, mala som sto chutí označiť aj ďalšie bosorky z tejto našej skupinky, ale to by už asi tak ľahko nerozchodil 😉
@karolinakr Asi ani to nie, veď sme si písali len 2 dni. Ja mám s online zoznamovanim skusenosti na napísanie knihy 🙂, beriem to už športovo, jemu by som aj uverila, že bol na zoznamke prvýkrát a nevedel, čo má od toho čakať, práveže ja som mala väčší odstup ako on.
@minka201 My sme sa práveže krotili, anketkarka sa tam pekne rozbehla 🤭
@minka201 ktora to bola? Nazov pls? 🙏
@grof_monte_christo anketarka - to je zas nieco nove?

@hugger Tak na toto som ja mala ryba, aby som teba vyhnala z MK 😂. Ty mi práveže prídeš splachovací.