Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun no hlavne ze mal dokonalu rodinku psa a dom na hypo a miluje ju. jaj trtko na entu.
@tanyag to o tej uhorke som prepasla tiez. o tom by som rada vedela viac ked to malo takyto efekt 😀
@pralinka25 A tebe tento nepísal?
@demodun a zas kosice
Ozaj, ten čo tu hľadal ženu na akože vzťah a hlavne vzťah s výhodami, tak dávnejšie, neviete prečo to zmazali? Nestihla som dočítať. Viesta mu dávala kvapky
@h2 neeeeeee. moj boze.

@pralinka25 Marso by ti to s radosťou pripomenul 🤣🤣🤣 myslím, že v tej diskusii začala naša "láska" 🤣🤣🤣
@demodun to som zas nestihla
@tanyag o com bola
Dievčatá, idem čítať toho chodca, takže zatiaľ sa lúčim. 👋🏻
@pralinka25 Neviem...kto si to má pamätať 😁 ale niečo sexuálne na 100%...pchanie si uhorky do istej časti ženského tela....a tak 🤣
No idem už aj ja spať. Až ráno nie som skapatá rybička.

ano rana byvaju tazke ale este tazsi poobedny utlm. aaaaaale zajtra idem kuknut na motorky. tak ma to snad preberie. 😀

@tanyag teda ty sa nezdas s tymi uhorkami 😂
@pralinka25 jéj ideš do Incheby. Tíško závidím. Potom pošli foto tej najkrajšej 😊
Bosorky, prajem vám všetko najlepšie k MDŽ 😊 Nech ste hlavne zdravé, krásne a usmievavé ❤️
@demodun @tanyag @pralinka25 @h2 @grof_monte_christo @karolinakr
Kočky k vášmu sviatku vám prajem aby bolo vždy koho upaľovať 😊
🌸🌼🌹🌻🌷
@hugger Ďakujeme 🙂. Ja som si najskôr prečítala, že opaľovať 🤭
@hugger ďakujem 😊😊
@grof_monte_christo môže byť aj opaľovať 😎
@hugger dik👍
@hugger dakujem🤗. Chces byt prvy?😀😝
Zartujem nas sa nemusis bat. Len.pri splne mesiaca 🤞

@pralinka25 áno ten.
Že zabiješ si trénera 🤣🤣 kde na to chodíš