icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

demodun
7. mar 2024

@pralinka25 áno ten.
Že zabiješ si trénera 🤣🤣 kde na to chodíš

tanyag
7. mar 2024

@demodun Buď rada 😁

demodun
7. mar 2024

@tanyag no vidíš. Zverejní, bude sranda.
Košičan1 takto oslovuje, ale priamo v diskusii, čo som si všimla

pralinka25
7. mar 2024

@demodun no hlavne ze mal dokonalu rodinku psa a dom na hypo a miluje ju. jaj trtko na entu.

tanyag
7. mar 2024

@demodun ten sa ku mne ešte nedostal 🤣🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag to o tej uhorke som prepasla tiez. o tom by som rada vedela viac ked to malo takyto efekt 😀

h2
7. mar 2024

@pralinka25 A tebe tento nepísal?

pralinka25
7. mar 2024

@demodun a zas kosice

demodun
7. mar 2024

Ozaj, ten čo tu hľadal ženu na akože vzťah a hlavne vzťah s výhodami, tak dávnejšie, neviete prečo to zmazali? Nestihla som dočítať. Viesta mu dávala kvapky

pralinka25
7. mar 2024

@h2 neeeeeee. moj boze.

sticker
tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 Marso by ti to s radosťou pripomenul 🤣🤣🤣 myslím, že v tej diskusii začala naša "láska" 🤣🤣🤣

pralinka25
7. mar 2024

@demodun to som zas nestihla

pralinka25
7. mar 2024

@tanyag o com bola

h2
7. mar 2024

Dievčatá, idem čítať toho chodca, takže zatiaľ sa lúčim. 👋🏻

demodun
7. mar 2024

@h2 tak tento sa mi tiež neozval 😭😭😁

tanyag
7. mar 2024

@pralinka25 Neviem...kto si to má pamätať 😁 ale niečo sexuálne na 100%...pchanie si uhorky do istej časti ženského tela....a tak 🤣

demodun
7. mar 2024

No idem už aj ja spať. Až ráno nie som skapatá rybička.

sticker
tanyag
7. mar 2024

@h2
@demodun

Dobrú noc 😉

pralinka25
8. mar 2024

ano rana byvaju tazke ale este tazsi poobedny utlm. aaaaaale zajtra idem kuknut na motorky. tak ma to snad preberie. 😀

sticker
pralinka25
8. mar 2024

@tanyag teda ty sa nezdas s tymi uhorkami 😂

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 jéj ideš do Incheby. Tíško závidím. Potom pošli foto tej najkrajšej 😊

tanyag
8. mar 2024

Bosorky, prajem vám všetko najlepšie k MDŽ 😊 Nech ste hlavne zdravé, krásne a usmievavé ❤️

demodun
8. mar 2024

@tanyag ďakujem, aj tebe prajem všetko najlepšie k MDŽ 💐🍹🍰

tanyag
8. mar 2024

@demodun Ďakujem 😊

hugger
8. mar 2024

@demodun @tanyag @pralinka25 @h2 @grof_monte_christo @karolinakr

Kočky k vášmu sviatku vám prajem aby bolo vždy koho upaľovať 😊

🌸🌼🌹🌻🌷

tanyag