icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
8. mar 2024

@demodun sa tu o neho este pobiju konikovske damy mslim o ondra.

pralinka25
8. mar 2024

@demodun mas nejaku konkretnu zaujem.vidiet?

karolinakr
8. mar 2024

Keď už je to MDŽ

h2
8. mar 2024

@hugger 😍 Ďakujem.
Len k tomu upaľovaniu: my sme tie upaľované, nie tie upaľujúce.

demodun
8. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 ani nie, daj najkrajšiu podľa teba

h2
8. mar 2024

@tanyag Ďakujem, aj tebe 😘♥️🌹

tanyag
8. mar 2024

@karolinakr Ondro videl trénera 😁 a nechápe ako sa ženám môže páčiť...😀

tanyag
8. mar 2024

@h2 Ďakujeeem 😊

h2
8. mar 2024

@tanyag Čo som zase zmeškala??? 😭

tanyag
8. mar 2024

@h2 🤣 booože ženy...nič pár tehál 😁

h2
8. mar 2024

@karolinakr 😂😂😂 Odpadla sooom! 🤣

demodun
8. mar 2024

@tanyag to vážne nechápe? Videl ho osobne?

h2
8. mar 2024

@tanyag Ďakujem, už som dobehla zameškané. Ja som v tomto divná, mňa takíto fakt nejako neberú.

tanyag
8. mar 2024

@h2 Ver mi, že ani mňa...mňa skôr berie jeho úsmev 🤣🤣🤣

demodun
8. mar 2024

@h2 rozumiem ti, mám to rovnako. len som čakala, že Ondro sa mu bude chcieť vyrovnať. Alebo ako to povedať

h2
8. mar 2024

Sorry, dievčatá a chlapci, dnes mám práce nad hlavu (a to mám dovolenku!), takže sa lúčim, možno niekedy o polnoci sa ozvem. Majte všetky krásny deň. A keď chcete dostať dnes ružu k MDŽ, choďte nakúpiť do Li... nechcem robiť reklamu. Ale bola som a dostala som 🌹😊.

tanyag
8. mar 2024

@demodun Osobne nie, na fotkách. A osobne vyzerá úplne ináč ako na fotkách 🤣🤣🤣 a to asi každý...len Ondríkovi to človek nevysvetlí...aj o ňom si myslím, že v reali je sympaťák...ja sa neroztápam nad fotkami žiadnych mužov 😁 čo mám skúsenosti, tak realita js väčšinou ďaleko od peknej fotky...tak ako keď som sa stretla s jedným mužom, tak ostal prekvapený, že som "vysoká", lebo vraj na fotkách som vyzerala menšia 🤣

tanyag
8. mar 2024

@h2 Ďakujeme, pekný dník aj tebe 😊

pralinka25
8. mar 2024
demodun
8. mar 2024

@h2 no neviem, naposledy mi tam pred mesiacom išiel muž kúpiť tulipány k meninám a nabúrali mu auto. Dnes ho tam asi nedostanem 🤔😄
A pekný deň prajem ❤️

pralinka25
8. mar 2024

Ale tak na zivo je svet uplne o niecom inom. Ja som fakt neni povrchny clovek. Ani som nikdy nebola. Ale sranda musi byt. Co z tehliciek keby bol debil. Tehlicky su len docasne.

karolinakr
8. mar 2024

ja si dnes kupim retiazku na ruku, včera sa mi rozpadla, ked uz je to MDŽ..mame kupim kyticu, ta sa roztopi
Inak sa mi pači u nas v kvetinarstve koridor jedna fronta mužov dnu, druha von, s velkymi kyticami aj po 2, po 3 idú..Vzdy si spomeniem na MK ako ženy placu, ze muž si nespomenul na narodeniny

demodun
8. mar 2024

@pralinka25 súhlas a k chlapcom, gratulantom.
hmmm, no nie je sedliak ako sedliak 😄

karolinakr
8. mar 2024

@pralinka25 a preto nad nimi slintaš nad každou fotkou

demodun
8. mar 2024

@karolinakr no už včera, to všade pripomínali. Tak hádam nikto nezabudne

karolinakr
8. mar 2024

Jedno múdro na dnes:

@pralinka25 telo je jedna vec, vykonnost v posteli druhá
@demodun