Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr ja len vylucne tu v teme. Inak teda fakt ze nekukam. Ja zeny nekukam uz ani filmy ani nic takze co sem nepridate vy ja nevidim. Uz sa mi dokonca ani svihadlista na reelsoch neukazuje. Ma opustil.

@panda21 uz asi ano 😁
@pralinka25 jak to?
@karolinakr co? Svihadlo? Ja neviem. Nedala som sledovat tak ma opustil 😀🙄😥
@pralinka25 upáliť, upáliť, 😂
@demodun rozhodne

@pralinka25 aby ti nebolo smutno posielam ti mladého Polivku. Ja filmy tiež nesledujem, tohto poznám z kriminálky
Foto hore bez som nenašla 😄
@pralinka25 môže byť?
@demodun jakoze Bolka polivku syn?
@pralinka25 áno, jeho syn. Podaril sa že 😄
Myslím, že s tou francúzskou
@demodun jak? On nemoze byt jeho. Pani musela byt na zaletoch. Sak to sa neda 😄
@pralinka25 🤣🤣🤣
@demodun no sak a ne? 😁
@pralinka25 no je to možné
@grof_monte_christo Viem, že chodec videl aj túto diskusiu, ale pochybujem, že číta všetky komentáre 🙂. Veď len od včera večera som tu musela doháňať skoro 10 strán 😀
@tanyag A k tomu tvojmu trénerovi: Nech sa nesťažuje, že musí brať magnézium kvôli ženám v posilke. Kým sa nepríde posťažovať na koňa s témou: Som tréner v posilke a ženy ma ničia, tak nie je na tom až tak zle 😀
@minka201 jeeeej ale to by bola krasna tema. Znicilli by ho tu uz uplne. Este len by zistil co su zenske zac. A to my sme cukricky si este myslim oproti inym co tu dokazu.
@demodun no on bude urcite bolkova kukacka.
Chodec mi dal teraz 👍 na tej včerajšej diskusii. Tak som zvedavá, či sa ozve
@tanyag myslim ze po navsteve kona by mu nepomohol ani mix xanaxu a lexaurinu. Nieto nejake magnezko 🤣
@demodun neverim ze sa do tej debaty pusti.
@pralinka25 aj som mu mala chuť napísať, že teda zapojí sa do debaty len jedna, ale neviem, či by to pomohlo 😄
@demodun ak nas tu cital tak asi nepomohlo 😃
@demodun krasny
@h2 u vas v Li..davali ružičku, my sme dostali
@tanyag čo si dostala od trenera? 🤔
@karolinakr 🤣🤣🤣 migrénu

Som jediná, ktorá nevidela toho trénera? 😥