Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag zas mas z pekla stastie ze sa vyfarbil tak skoro. tento ocividne nestal za nic.
@pralinka25 🤣🤣
@demodun príde, príde 😉
@pralinka25 áno, bosorky majú veľké šťastie 😁
@tanyag ano mame totiz carovnu moc co nas vo vysledku ochrani.
Ouha, 10 strán som zmeškala! 😧 Idem čítať.
@karolinakr A čo som ti urobila, že si mi prisúdila Borisa??? 🤢
@karolinakr Trochu som sa oneskorila, snáď mi to odpustíte, máme tu "femily ekšn", návšteva od piatku až do nedele. Ale už konečne išli všetci spať.
No, vidím, že už všetci spia nie len u nás, ale aj v tejto diskusii, tak idem aj ja, "vidíme sa" zase ráno. 😘👋🏻
@tanyag Pripájam sa k tomu, že to bol úplný chudák, hlavne, keď ste si v tom krátkom vzťahu neublížili. Aspoň vidíš, že nebol úprimný ani s dôvodom rozchodu.
@h2 ty si mala dobru zabavu, čo ta tu ĺutujem.
👀✉
@grof_monte_christo tebe jedinej som neprisudila nijakeho fešaka, neviem, ku komu inklinuješ 😼
@karolinakr to musíš napraviť
@karolinakr Daj Roberta Redforda 🙂
@karolinakr Že zábavu?! Celý deň som varila, piekla, upratovala... a dnes zase a zajtra detto. 🤪
@h2 Ja som mala toto minulý týždeň 4 dni a ako bonus ma mala nakazila, tak som chorá 😏
@grof_monte_christo to sú tie detské sopliky 🤣prajem skoré uzdravenie
@tanyag na Tanino prianie ( musela som )
@h2 Kollár ako arabský šejk
@grof_monte_christo no najväčsieho krasavca chceš chytit..to bolo poňate humorne..ked si všimneš, každy sa urazil 😆😆
@demodun no počkaj, ale on je pekny chlap..do ktorého klubu patri je druha vec..on je elegantný, ja som myslela, že pookreješ 😅
@karolinakr Tak daj Danka 😂
@grof_monte_christo krásavca, nie mrzaka
@karolinakr 😍😍😍 Róbert....
@karolinakr ten vyzerá, čo bol na odvode
@tanyag
seriously?
odpadnem z teba 😀

@tanyag jáj tak to bol pekný zbabelec. Alebo skôr s tým ani on nie je ok.
Ale neboj, príde ďalší autobus 😜