Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@miscellaneous
@demodun to je celkom pekný obraz
@demodun tak našla si?
aj to ❤
a za čo tá pocta?
@miscellaneous sa podobáš na tu babu či skor metlu máš spoločnú?
@karolinakr Vlasy by +- sedeli, z profilu úplne presne neviem, ako vyzerám, ale nejaká tá podobnosť tam možno aj je. 🙂
@miscellaneous Pekná bosorka 😀 Máš doma aj nejakú mačku? 😀
@minka201 Dva kusy, donedávna dokonca tri. 🐱 🐱 🐱
@miscellaneous máš cicky? poulične či ragdollky? tie sa mi veľmi páčia
@demodun ale tu Monu Lisu si nechcela zaradiť medzi bosorky, že?
@karolinakr Jedna je mixnutá s britskou modrou, druhý (kocúr) akoby krmivovému Felixovi z ok(n)a vypadol. Ragdollky sú úplne top, jedného ultra pekného dňa si možno zadovážim.
@miscellaneous Takže ideálna kandidátka na bosorku 😁
@karolinakr Aj ja mám cicky, ale mačky nie 😆🤣🤣
@karolinakr čo máš proti Monolize?
@minka201 😅
@minka201 to je dobré 😀
@karolinakr no asi vyspovedame Huga, prečo nám zatajil túto bosorku 🤔
@demodun Stačí, že máš cicky, aj to sa ráta. 😇
@demodun však toto
@demodun miscelanos dame do kresla a vyspovedame, ked nepovie pravdu, pustime elektricky prud
@demodun
@karolinakr
Veď ho nechajte, nech sa venuje svojej nádejnej milej. Nič vám nezatajil, zatajujem sa normálne sama bez externej pomoci. 🙂
@miscellaneous ty si jeho milenka??
@karolinakr
Fúha, to takto zhurta na mňa hneď na úvod do anestézy? A ja, že dostanem uvítaciu pralinku...
@karolinakr ale aká si dnes ostrá, no s Hugom sa musíš podeliť. Nenecháme ti ho celého 😉
@miscellaneous nó, pralinky tu udeľuje niekto iný. Ja ti môžem dať Diplom 😄
@demodun radšej nie

@karolinakr Ach, kdeže. Ani známa, ani nič z tohto súdka. Naozaj sa nepoznáme, popriala som mu veľa šťastia v započatí novej etapy jeho života, toť vsjo. Určite sa mu ozvalo viac dám tuto z MK, dobre to vymyslel. 😉
@demodun Ja viem, ja veľmi dúfam, že mi pralinka25 nejakú pošle. Je mi veľmi sympatická.
Diplom ale tiež nie je na zahodenie...
@miscellaneous zasa nič,,nevieme vypatrať jeho milú...nakoniec to bude grófka 😀 @demodun

@demodun Že? Aj ja si tak skromne namýšľam...