icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun Že? Aj ja si tak skromne namýšľam...

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous
@demodun to je celkom pekný obraz

karolinakr
10. mar 2024

@demodun tak našla si?
aj to ❤
a za čo tá pocta?

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous sa podobáš na tu babu či skor metlu máš spoločnú?

miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr Vlasy by +- sedeli, z profilu úplne presne neviem, ako vyzerám, ale nejaká tá podobnosť tam možno aj je. 🙂

minka201
10. mar 2024

@miscellaneous Pekná bosorka 😀 Máš doma aj nejakú mačku? 😀

miscellaneous
10. mar 2024

@minka201 Dva kusy, donedávna dokonca tri. 🐱 🐱 🐱

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous máš cicky? poulične či ragdollky? tie sa mi veľmi páčia

karolinakr
10. mar 2024

@demodun ale tu Monu Lisu si nechcela zaradiť medzi bosorky, že?

miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr Jedna je mixnutá s britskou modrou, druhý (kocúr) akoby krmivovému Felixovi z ok(n)a vypadol. Ragdollky sú úplne top, jedného ultra pekného dňa si možno zadovážim.

minka201
10. mar 2024

@miscellaneous Takže ideálna kandidátka na bosorku 😁

minka201
10. mar 2024

@karolinakr Aj ja mám cicky, ale mačky nie 😆🤣🤣

demodun
10. mar 2024

@karolinakr čo máš proti Monolize?

miscellaneous
10. mar 2024

@minka201 😅

demodun
10. mar 2024

@minka201 aj ja som biedna bosorka, nemám mačku 😊

karolinakr
10. mar 2024

@minka201 to je dobré 😀

demodun
10. mar 2024

@karolinakr no asi vyspovedame Huga, prečo nám zatajil túto bosorku 🤔

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun Stačí, že máš cicky, aj to sa ráta. 😇

karolinakr
10. mar 2024

@demodun však toto

karolinakr
10. mar 2024

@demodun miscelanos dame do kresla a vyspovedame, ked nepovie pravdu, pustime elektricky prud

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun
@karolinakr
Veď ho nechajte, nech sa venuje svojej nádejnej milej. Nič vám nezatajil, zatajujem sa normálne sama bez externej pomoci. 🙂

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous ty si jeho milenka??

miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr
Fúha, to takto zhurta na mňa hneď na úvod do anestézy? A ja, že dostanem uvítaciu pralinku...

demodun
10. mar 2024

@karolinakr ale aká si dnes ostrá, no s Hugom sa musíš podeliť. Nenecháme ti ho celého 😉

demodun
10. mar 2024

@miscellaneous nó, pralinky tu udeľuje niekto iný. Ja ti môžem dať Diplom 😄

karolinakr
10. mar 2024

@demodun radšej nie

sticker
miscellaneous
10. mar 2024

@karolinakr Ach, kdeže. Ani známa, ani nič z tohto súdka. Naozaj sa nepoznáme, popriala som mu veľa šťastia v započatí novej etapy jeho života, toť vsjo. Určite sa mu ozvalo viac dám tuto z MK, dobre to vymyslel. 😉

miscellaneous
10. mar 2024

@demodun Ja viem, ja veľmi dúfam, že mi pralinka25 nejakú pošle. Je mi veľmi sympatická.
Diplom ale tiež nie je na zahodenie...

karolinakr
10. mar 2024

@miscellaneous zasa nič,,nevieme vypatrať jeho milú...nakoniec to bude grófka 😀 @demodun

minka201
10. mar 2024

@demodun 🤣🤣🤣🤣🤣 dobre ideeš 😂😂