icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

miscellaneous
10. mar 2024

@tanyag Naopak, zbožňujem ich. Aj keď ma v detstve jeden skoro zachloštil. 😅

tanyag
10. mar 2024

@miscellaneous Ahaa...lebo ja sa bojím...to aj podskočím, keď nejaký zabreše...a moja smrť sú včely ...to v lete, si predstav krásny park...ľudí, čo si užívajú ticho, krásu prírody...zamilované páriky...rodiny s deťmi...a jednu šialenú ženu v strednom veku, ktorá vrieská ako keby ju niekto vraždil a uteká do kolečka ako magor...tak tá žena som ja 🤣🤣🤣

miscellaneous
10. mar 2024

@tanyag 😂

pralinka25
10. mar 2024

@miscellaneous @tanyag tak ale stalo sa mi davnejsie viac ze kolegovia alebo spoluziacky, kamosi ma videli a ja som na nich nereagovala tak mi to vytkli. som im vysvetlila a teda snazila som sa to zmenit. namotivovana som sla par krat do mesta. kukala ako policajny pes a teda prizmurila som oci na jedneho znameho ci je to on. kyvam mavam, vyskieram sa a on nic. hm. zamyslim sa, ale potom si poviem, ze asi je rovnako slepy ako ja. no az na to, ze to bol nakoniec uplne cudzi clovek. a ked sa mi to stalo 3x po sebe skoncila som. bola som z toho traumatizovana a musela som to zajest doma cokoadou. tak chodim so sluchatkami vo svojom vesmire a je mi dobre. 😎

pralinka25
10. mar 2024

@karolinakr co? posilas mi cukrik alebo chces pralinku? 😀

miscellaneous
10. mar 2024

@pralinka25 Ty by si mala napísať knihu, to by sa tak dobre čítalo… 🙂

demodun
10. mar 2024

Pridávam sa do klubu. Ja vždy hovorím, mávajte na mňa rukami, nohami.
Ja nikdy nikoho známeho nevidím 😄

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag moj syn sa tak boji vciel a os. on na nsu zahradu nikdy nechodi lebo sused ma jeden jediny ovocny strom a sem tam na neho nieco prileti. inak ich asi svojim strachom doslova pritahuje lebo vecne ho nejaka postipe. raz dokonca vcela na plazi. kracame si po plazi doslova tak ze vlnky nam macali nohy. nulova sanca ze by stupil na cokolvek zive. proste normal piesok a voda a zrazu krik a plac a on tam stupil na vcelu. netusim co tam robila a ani ako sa tam dostala ale kym som mu vytiahla zihadlo z nohy som bola mokra a spotena lebo vsetci na nas pozerali aky randal ten robil . no a minule sli zo skoly na exkurziu do vcelarstva. ten bol uplne "nadseny"

miscellaneous
10. mar 2024

No nič, dievčatá, ja sa pre dnešok porúčam, som denný typ bosorky (aj keď môj portrét svedčí o niečom inom - bolo by ho “apdejtnuť”).
Ešte raz vďaka za milé prijatie do vašich kruhov, rada vás čítam.

pralinka25
10. mar 2024

@miscellaneous kedysi som pisala deckam rozpravky ked som chodila este do skoly. sesternicinym aj s obrazkami. a vsetkym naokolo slohove prace 😀
ale ako som pisala minuly rok ma zosrotoval kovid a mala som fakt tazky rok a ako psychohygienu mam pisanie si. normalne ma to fascinuje lebo pisem si pribeh a nikdy netusim ako dopadne. proste pisem pisem a ono sa to akosi vyvija uplne samo. bavim sa tym. ale to len tak pre seba. nenam ziadnu ambiciu v tomto smere.

pralinka25
10. mar 2024
pralinka25
10. mar 2024

@demodun vitaj medzi slepymi bosorkami

demodun
10. mar 2024

@miscellaneous dobrú noc

pralinka25
10. mar 2024

dnes zastupujem @h2 a pisem si skoro sama so sebou

sticker
tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Joooj úplne s tvojim synom súcitim 😔 ja vždy vravím, že ja umriem na infarkt v lete...takže ak tu v lete nebudem...budete vedieť, že ma tie včely zabili 🤣

pralinka25
10. mar 2024

@demodun chces pralinku?

tanyag
10. mar 2024

@miscellaneous Dobruuu noc 😉

tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 ...a ja som nikto? 🙄

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag to len vilko s majkou nestresuj. 🐝

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 jasné, si ma zachránila. Diplom by som nestíhala 🤣🤣

demodun
10. mar 2024

@tanyag rozdelím sa 😉
A s tými drsnakmi máš trochu pravdu. Sladuckych chlapov ani ja nemusím 🤫

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag to ty akoze chces pralinku????? ty? mas odvahu? vies co s tebou trener porobi??????????? 😲

sticker
tanyag
10. mar 2024

@pralinka25 Niee..napísala si, že si píšes skoro sama so sebou...veď ja sa ti tu venujem peknú chvíľu 🤣🤣🤣 pralinku si neprosím...tréner má oči všade 🤣

demodun
10. mar 2024

@pralinka25 chce si zabiť trénera 🤣

tanyag
10. mar 2024

@demodun Aspoň niekto sa ku mne pridal...myslím, že niektoré bosorky ešte predýchavajú moje priznanie 🤣

demodun
10. mar 2024

@tanyag ja už môžem, môj už spí.

pralinka25
10. mar 2024

@tanyag uffff mi odlahlo ze nechces pralinku 😀

sticker
tanyag
10. mar 2024

@demodun a ďakujem, že sa chceš podeliť...😉 a vieš čo...dám si...možno ma práve tréner prehne cez koleno 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
10. mar 2024
demodun
Autor odpoveď zmazal