Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr co ano?
@karolinakr aj ja som hladná 🤣🤣
@pralinka25 vidim, že si už v kome a ti to nepáli
@tanyag nezabudni ze ta ma naucit skoky do truhly a este video svihadloveho. robim ten svihadlovy vyskum vies. 😀
@karolinakr ano hlad ma obera o rozum. vysvetli 😀
@pralinka25 tie nicky pozvane
@pralinka25 Dám si pripomienku, aby som nezabudla 🤣
@tanyag akceptujem dory. ked ta zmazu toto si daj ako novy nick 😂
@pralinka25 ja som fakt hladná, ty si potvora, musíš spomínať jedlo
@karolinakr ahaaaa 😂
@pralinka25 🤣🤣🤣 dám dám...to ma vystihuje perfektne 😁
@tanyag no ale mozes si aspon obrazok hodit do profilu. inak ja strasne letim na tieto typy postaviciek a moje deti to vytaca. ja si vzdy najdem taketo postavicky. kto pozna paw patrol tak tam zeriem chickolettu 😂
@pralinka25 🤣🤣🤣 chickoletta je úžasná 🤣🤣🤣
@h2 ja som dostala take podobne
@h2
@pralinka25
ešte povedzte, za akym učelom ste vytvorili skupinu, ked postujete sem
@karolinakr Keď sem prestaneme písať, tak to tu zanikne a Ondro už sa nikdy nevráti.
@h2 ondro je v kontakte s tanou. Ked si rozmysli pridame ho hocikedy
@tanyag aj ja som dostala od kolegu 😃 inak fakt niektore zenske su strelene.
@pralinka25
@tanyag
inak ta skupina mala byt ulet? prečo teraz postujete sem?
ja nechapem vobec vaše pochody v hlave
@pralinka25
@h2
@tanyag
nie Ondro, ale Alík alebo Makárius
😂😂
@karolinakr Sem sa to tak nejak šikovnejšie píše. Keď budeme chcieť napísať niečo neverejné, dáme to tam.
@h2 jaj čiže takto hm..🤔
@h2 ty čakaš na Ondra?
a vieš, že 1.apríl bude až za 2 týždne?
@karolinakr Ále, on sa ešte ukáže. Jedine, že by sa mu už nedalo prihlásiť.

@tanyag Ahá, to som nevedela. Myslela som, že len keď ťa vymažú, tak sa nevieš z toho istého účtu vrátiť. Ale že keď odídeš sama, dobrovoľne, tak že to neplatí. Ale asi to teda tak bude.